КБ Финал:"Ботев"-"Лудогорец"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

haha

Re: КБ Финал:"Ботев"-"Лудогорец"

Мнениеот haha » 15 май 2014 22:10

Ако оставим настрана цялата простотия на европейските фенове на Ботев, Лудогорец напълно ги надигра и заслужено спечели. Стожерът на правилния футбол беше измислил страхотната тактика топката да се центрира 90 минути, което разбира се не доведе до нито едно положение.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 15 май 2014 22:17

batmanlevski написа:всичко се връща ,след като поръчков съдя помогна на ботев да отстрани Левски като отмени 2 редовни гола на сините ,днес правдата възтържествува ! даже паднаха с малко, Лудогорец трябваше да победи поне с 3,4-0

Мисля, че тогава беше само един редовния гол, който беше отменен. Въпросът е, че е глупаво за онзи мач да се оправдаваме със съдията. Знаеш ли защо? Толкова сме жалки, че дори и да е вярно, а в случая беше така, някак не върви. Големите отбори е по - правилно да нападат реферите, когато са действително силни, а не когато са на дъното.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 15 май 2014 22:19

BadBoy написа:Кашчей ти влинееща публика пречеща на мача видя ли?
Аз видях десетки факли, които просто подпалиха хартията, която подпали таблата, а забавянето се дължи на "бързата" намеса на пожарникарите.

Ти сляп ли си?
Хвърлени седалки, камъни, бутилки и т.н. по играчите и съдиите. Нахлуване на терена.
Ако уцелят някого със седалка може да има много сериозни последици. Още щом почна хвърлянето на седалки (а то бе неколкократно) трябваше да се прекрати мача поради опасност за живота на футболистите, съдиите и пр.

ПП Факлите са забранени. Лудогорец с право претърсват щателно гостуващите привърженици - човек по човек. Явно трябва да започне да се прилага на всички стадиони за да се прекратят простотиите.

Потребителски аватар
Бай Иван
Контакти:

Мнениеот Бай Иван » 15 май 2014 22:25

Браво! :)

Ето това са феновете на "Ботевъ"! "Бултраси" - "ултраси" или както им казвам аз - алкохолизираните маймуни! :)

Какво стана, бе, агитката на "Ботевъ"? Много страшни, много силни, а пълни кретени и малоумници! :)

Играчите на "Ботевъ" се стреснаха от собствените ви пиромански щуротии и пуснаха гола! А после викате на "Лудогорец" и скандирате "Турци сте! Турци сте!".

Феновете на "Ботевъ" - боклуците на 2014 година! :)

Честита победа на "Лудогорец"!
Срамота е да слагате подписи, които заемат повече място от коментара Ви!

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 15 май 2014 22:30

Потресаваща цигания от страна на феновете на Ботев! Че спортно-технически Ботев е зле, заради безумният си старши-треньор това е ясно на всички, но днес и публиката падна на ниско ниво.. СРАМ!
Изображение

Изображение

GAVAO
Контакти:

Мнениеот GAVAO » 15 май 2014 22:32

Към феновете на Ботев-къде е купата?

haha

Мнениеот haha » 15 май 2014 22:33

GAVAO написа:Към феновете на Ботев-къде е купата?

Според гуруто на правилния футбол са загубили заради съдията.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 15 май 2014 22:34

Dobri написа:
Аз видях десетки факли, които просто подпалиха хартията, която подпали таблата, а забавянето се дължи на "бързата" намеса на пожарникарите.

Ти сляп ли си?
Хвърлени седалки, камъни, бутилки и т.н. по играчите и съдиите. Нахлуване на терена.
Ако уцелят някого със седалка може да има много сериозни последици. Още щом почна хвърлянето на седалки (а то бе неколкократно) трябваше да се прекрати мача поради опасност за живота на футболистите, съдиите и пр.

ПП Факлите са забранени. Лудогорец с право претърсват щателно гостуващите привърженици - човек по човек. Явно трябва да започне да се прилага на всички стадиони за да се прекратят простотиите.

Ей тарикат, не се виждаш какви простотии пишеш! Първо не Лудогорец, а полицията претърсва хората! Второ - едно е да претърсваш човек, както си му е реда, съвсем друго е да го унижаваш и да го караш да си събува обувките! То си личат, кои са наркоманчетата и кои са нормалните хора! Не може примерно аз да съм решил да отида да гледам любимия ми отбор и да ме карат да си събувам обувките....... ок претърсване, понякога те карат да си вадиш всичко от джобовете( нормални неща), но като това в Разград не го е имало никъде! Ние не сме животни! По тая логика, защо публиката на Лудогорец не я претърсват по същия начин ? Още един пример ще дам.... един познат дойде на мача без документи ( ок , по принцип без документи не трябва да излизаш от дома си ), не го пуснаха - следователно проверяват и документите на гостуващите фенове..... Знаеш ли какво направи той? Отиде си при феновете на Разград и си го пуснаха без да го проверят..... е това нормално ли е ? Като ще е да е за всички ..... тука половината не сте ходили на мачове, но знаете да пишете простотии.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 май 2014 22:39

Ти какво очакваш- пожарната кола със сирени и светлини, със скорост от около 100км/ч да се втурне на стадиона. За мен е без значение как е станало подпалването-има ли го-има го. Предизвикано ли е от феновете на единият отбор-да. Имаше ли факли и димки по терена-да, имаше ли седалки по терена-да, имаше ли нахлули фенове на терена-да. Имаше ли рецидив след 15 минути-да, имаше ли строшена предпазна ограда от страна на Ботевистите-да.. Какво още трябва-да набият, убият, наеват някого ли?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 15 май 2014 22:40

James Beattie написа:До тук добре, но от тук нататък ... 10+ хиляди бесни "бултраси" от Бургас до Пловдив... Очаквам още щети.

Е, до Пловдив ще са доста по-малко от 10 000. Някъде по селата ще се разпръснат.

По регламент, ако не се лъжа, ако до 15 минути мачът не бъде подновен, се прекратява. Не беше ли така? Дори и безопасности. За опасности за служебните лица да не говорим. Времето на изчакване е от значение.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Върни се в “Ботев”