ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

viktor_plovdiv65
Контакти:

Re: Тема за размисъл

Мнениеот viktor_plovdiv65 » 10 дек 2009 05:49

redkiko4 написа:аман с тоя БОТЕВ ,каза ви го човека пари требат,много сте курназлии по форумите а кат стане дума за :даи кинти: никви ви нема,тъи здраво сте хванали пътя към Б група ,че не пичони а пичоната да доиде фаида нема,ама вие си чакаите ....да ви ОПРАВЯТ .
ps а догодина и от Б група ли ще виете тъи като карпатски вълци?

И ти ли си от Пловдив?

viktor_plovdiv65
Контакти:

Мнениеот viktor_plovdiv65 » 10 дек 2009 06:01

Hacko1912 написа:
dgidgo1612 написа:plovdiv4anin levskar tova e nevazmojno , vse edno da kajech 4e gundi e ot cska , nechto idiotsko ima tuk, ot selata si brat ili pone roditelite ti

хахаха ... абе аз имах една теория навремето:

начи един път си говорих с нашите и ги питах, добре де по ваше време имаше ли от левски и цска в училище. Майка ми е сменила 2 а баща ми 2 или 3 училища. И двамат, ходили края на 50те и 60те в школу, викат - а нямаше, нито един не си спомняме. Едни от Ботев, други от Локото и имаше доста от Спартак, особени от оная махала след бетонния мост, забравих как се казва :mrgreen: . Тогава Пловдив е бил 150/200 хиляди.

Аз кат бях дете, 80те, си спомням само един цсекар, и не помня ни един левскар в махалата. я бяхме едно 20 дечурлига. В оснвоното и до 7ми клас също не помня левскари, покрай стоичков се навидха един или два цесекара най много. И чак в гимназията, вече ранни 90те срещнах първите левскари от пловдив. Сега е пълно. Сега, Пловдив го водят над 400 хиляди май половин милион.

И се се чудя, от къде се взеха тези Левскари и ЦСКА ри в Пловдив :mrgreen: :mrgreen:

+1.Ние бяхме доста повече от 20ина но и аз не помня дори и един.А казват ,че в София били селяндурите.

viktor_plovdiv65
Контакти:

Мнениеот viktor_plovdiv65 » 10 дек 2009 06:11

redkiko4 написа:и какъв футбол има в пловдив че не мога да се сетя,за 500000-ден град и двата ви отбора не правят един БРЕСТНИК .на ония халтавия отборчето черноморец бургас-софия имаше повече точки от ботев до средата на сезона

Ами да те подсетя,че и двата ;гранда;лежите на пловдивски футболисти......

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 10 дек 2009 12:16

По темата за размисъл: Идентичността на отбора не е само националността на играчите, не забравяйте огромната роля на публиката. Ако ще занзибарци да са, щом се хвърлят и феновете викат за тях, тва е пложението, тва е Ботев!
Конкретно за италианците - много бих се радвал да научим нещо от тях в тактически план , а също така и да тренират българите, както тренират италианците.
На оня с "брестнишкия" цървул искам да кажа, че по-добре брестнишки цървул, отколкото разпран галош!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Размисли и страсти

Мнениеот Sunway » 10 дек 2009 12:51

Искам и аз да изкажа мнение по темата.Първо поздравления на автора за темата, много ми хареса заглавието.Няма да коментирам тука разни "селяндури" левскари, които ми се пишат пловдивчани, защото всички пловдивчани знаем за какво става въпрос.Но да се върнем към темата.
Първо какво значи, че ще изгубим българската си идентичност.ТАКОВА НЕЩО НЯМА В СЛУЧАЯ.Според мен най-добър би бил варианта, да има един вид подбор между най-добрите италиански и български футболисти (тези които стават), защото има и от италианците, които са сега в отбора, които не стават за Ботев, а за Цалапица примерно.Съвременният модел на управление на европейски клуб (какъвто мисля, че е Ботев понеже сме в Европа, но за жалост сме с български манталитет и мислене) е развитие в две посоки.Стабилна школа и добра база (на този етап за отлична не можем да говорим).Да ме извиняват националистите ни, но италианският футбол се е доказал в целият свят.Формата на управление, треньорските решения и т.н. са на съвсем друго ниво от нашите.Аз НЕ ИСКАМ да ставаме българският "Черноморец", по простата причина, че там се хвърлят пари, но не прецизно.Първо за да стане голям български клуб на поне средно европейско ниво, трябват няколко неща: да има европейско мислене, управление, манталитет, средства и идеи.Това са нещата, които са най-важни за просперитет.Нито Левски, нито Цска ще бъдат един ден такива, по-простата причина, че управляващите ги мислят по "български"-нито имат пари, нито идеи.Най-голямата простотия пък се случва в момента в Ловеч и Бургас.Джуджето не може да разбере, че европейски отбор БЕЗ публика няма, ами и на "Черноморец" е същото.Погледнете им колко човека им ходат на мачовете, хората просто знаят, че това не е автентичният отбор и бойкотират.За това любовта на хората прави един отбор голям нали така.В този ред на мисли Ботев има най-голямото богатство публиката.И искам дебело да подчертая за разни "субекти" тук, че издръжката на отбора НЕ Е ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА ФЕНОВЕТЕ.Привържениците НЕ СА СПОНСОРИ И НЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ.Те са да ходат на стадиона, да пеят и подкрепят отбора.Това е.За тези които ми сравняват и казват, че нещата които се случват в Ботев не може да се случат в Левски и Цска са прави, защото "държавата" няма да го позволи.Нали така другарки и другари-сини и червени "еврограндове" и отбори на "народа" с по 3-4 000 човека на мач от А група.А мерси предпочитам да съм си от Ботев и всичко около мен да е истинско, а не ръководено от държавата.Вие сини и червени сте рожби на комунизма и държавното управление и винаги ще си останете такива, за това не се месете сред българските отбори като: Ботев, Берое, Славия, Черно море и т.н.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Италианските канари на прощално парти във Версай

Мнениеот Alternative » 10 дек 2009 12:54

Футболистите на Ботев се спретнаха нещо като прощално парти във Версай миналата нощ, пише наш читател, който изпрати на електронната ни поща фотоси от хавата в заведението. Рагаците изкараха нощта на супер обороти, много се смяха и забавляваха, но в купона се усети и нотка тъга. Според клюката, това ще е едно от последните им партита заедно, тъй като всеки си хваща пътя след броени дни и надали ще се върне под тепетата, пише нашият читател. По всичко личи, че сделка за Ботев няма да има, а голяма част от футболистите от Апенините вече имат предложения от други клубове и обмислят офертите, освобождавайки пловдивските си квартири. Въпреки това, италианците и другите чужденци за пореден път станаха център на дамското внимание. Те бяха превзели едно от сепаретата във Версай и подредиха на масата две бутилки Джони, много бири, енергийни напитки.
Преди да се качат в нощния клуб, бригадата от Ботуша подгря в клуб VOG, допълва картинката нашето зорко око. Очаква се по-голямата част от ритнитопковците да минат през VOG и тази вечер, за да оплакнат окото със знойни женски тела в тематичното “Виктория сикрет парти”.
Изображение

П.С.-Тези италианци ако не пиеха толкова досега да бяхме над чертата на изпадащите. :lol:
Последна промяна от Alternative на 10 дек 2009 12:59, променено общо 1 път.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Италианските канари на прощално парти във Версай

Мнениеот Alternative » 10 дек 2009 12:57

Само,че не е сигурно дали е на прощаване...определено ако стане сделката,Пичонито ще трябва да ги стегне с режима. :mrgreen:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 10 дек 2009 13:03

От къде я намери тази статия, ако мога да попитам?

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 10 дек 2009 13:10

А за тренера не пише ли нещо, няма ли негови снимки? Нали на 9-ти щеше да участва в еротично шоу и да похапва от голи манекенки?

Върни се в “Ботев”