ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

YELLOWANDBLACK
Контакти:

Re: Тема за размисъл

Мнениеот YELLOWANDBLACK » 09 дек 2009 22:01

Пловдивчанин - левскар(чорбар) това е много тъжно.Пловдив май наистина стана село.
Кой набор си Безроднико ?

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 09 дек 2009 22:05

YELLOWANDBLACK написа:Пловдивчанин - левскар(чорбар) това е много тъжно.Пловдив май наистина стана село.
Кой набор си Безроднико ?

Защо?Напълно съм съгласен с мнението на Fridtjof Nansen.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
doctora_1912
Контакти:

Мнениеот doctora_1912 » 09 дек 2009 22:12

bulgaro написа::lol:
тук гледам двама доктори и двамата май зъболекари :lol:
Наздраве!

А наздраве ! ;)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
max_danieli
Контакти:

Мнениеот max_danieli » 09 дек 2009 22:22

Fridtjof Nansen написа:А бе приятели, вие луди ли сте, или тепърва ще полудявате? Корабът ви гори, вие пътувате със страшна сила към "Б" група, доскоро нямаше пари за хотела на италианците, за горивото на автобуса (платено в крайна сметка от пом.треньора) за мача в Граф Игнатиево .... вие пишете есета и разсъждавате, кое било по-добро - българин или чужденец да бъде собственик на "Ботев". Запомнете от мен, аз съм със сигурност по-възрастен от всички от вас, роден съм в Пловдив, не ми са чужди И ДВАТА пловдивски отбора, които в момента са в "А" група, но догодина може и да не бъдат :( Иначе съм левскар, при нас имаше криза, но слава Богу, тя никога не е била в такъв размер, както при вас. Друг е и въпросът, че вие може само да мечтаете за публика като нашата в цяла България, но това е друга работа. Просто, опомнете се, на вас ви трябват не писания по медиите, не да се перчите, как ще съберете 40000 на "Колежа", а пари, за да оцелеете. Организирайте някаква акция, с SMS-и ли, с какво, не знам и аз точно, помогнете реално на любимия си отбор! И запомнете, когато император Веспасиан обложил с данък римските обществени тоалетни, а синът му го укорил, императорът отговорил: Парите не миришат! :mrgreen: Лека нощ! :)

Мнооого си далече от отбора пич.Незнам дали си такъв за какъвто се представяш,ама такива изказвания като твоето дразнят изключително много.Като си от Левски вие що не събрахте някой лев да дадете на Патков, та да не се налага да търпите срама "Казанска афера" и т.н.На човека му трябваха пари тогава и тръгна да Ви продава "звездите" на килограм.Миналата година премиите за решаващата победа срещу Вихрен бяха събрани от публиката, даже по-точно от 1 човек и той не е Селския,което дефакто означава че Ботев в момента малко или много е в А група заради публиката си.Аз СМС-и няма да пращам за да пълня гушата на Сельо. Както го е закъсал ще му дойдат много добре.А дали ти не си някой агент на Сельо? :x :x :x

Потребителски аватар
max_danieli
Контакти:

Мнениеот max_danieli » 09 дек 2009 22:37

А по темата мога да кажа само едно:
Отборът Ботев (Пловдив) представлява град Пловдив.Което означава, че независимо дали играчите на този отбор са 11 българи или 11 аборигени, те представляват всеки един пловдивски гражданин. Така че не си мислете че тва нямало да е нашия Ботев.Ние останахме един от малкото отбори които не са били претопявани и успявахме да оцеляваме въпреки всички.А и силен отбор не можеш да направиш примерно само с бг играчи или само с италианци.Силен отбор се прави с много пари и със обиране на всички добри футболисти които можеш да си позволиш независимо от каква народност са те. Ако искаме отбор от българи само ок, нп.Ама добри българи. А не още 1-вия по-добър играч да го продаваш на хартиените бг еврограндове под масата и да ти подхвърлят трохи като трансферни суми.Така че предпочитам 11 чужденци ама трудно продаваеми, отколкото да правим нови Какаловци, Георги Христовци, Лимони, Манчевци, Миневци и т.н. да не ги изброявам всички, ако ме разбирате какво искам да кажа

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 09 дек 2009 22:54

Fridtjof Nansen написа:А бе приятели, вие луди ли сте, или тепърва ще полудявате? Корабът ви гори, вие пътувате със страшна сила към "Б" група, доскоро нямаше пари за хотела на италианците, за горивото на автобуса (платено в крайна сметка от пом.треньора) за мача в Граф Игнатиево .... вие пишете есета и разсъждавате, кое било по-добро - българин или чужденец да бъде собственик на "Ботев". Запомнете от мен, аз съм със сигурност по-възрастен от всички от вас, роден съм в Пловдив, не ми са чужди И ДВАТА пловдивски отбора, които в момента са в "А" група, но догодина може и да не бъдат :( Иначе съм левскар, при нас имаше криза, но слава Богу, тя никога не е била в такъв размер, както при вас. Друг е и въпросът, че вие може само да мечтаете за публика като нашата в цяла България, но това е друга работа. Просто, опомнете се, на вас ви трябват не писания по медиите, не да се перчите, как ще съберете 40000 на "Колежа", а пари, за да оцелеете. Организирайте някаква акция, с SMS-и ли, с какво, не знам и аз точно, помогнете реално на любимия си отбор! И запомнете, когато император Веспасиан обложил с данък римските обществени тоалетни, а синът му го укорил, императорът отговорил: Парите не миришат! :mrgreen: Лека нощ! :)

Много хубаво си направил, че си станал левскар :) А идеята с СМС е добре да я дадеш на момчетата от София Запад, те са среозна бизнес организация и ще успеят да развият идеята ти. Току виж и се освободите от МенТел :)

dgidgo1612

Мнениеот dgidgo1612 » 09 дек 2009 23:15

plovdiv4anin levskar tova e nevazmojno , vse edno da kajech 4e gundi e ot cska , nechto idiotsko ima tuk, ot selata si brat ili pone roditelite ti

redkiko4
Контакти:

Мнениеот redkiko4 » 09 дек 2009 23:21

аман с тоя БОТЕВ ,каза ви го човека пари требат,много сте курназлии по форумите а кат стане дума за :даи кинти: никви ви нема,тъи здраво сте хванали пътя към Б група ,че не пичони а пичоната да доиде фаида нема,ама вие си чакаите ....да ви ОПРАВЯТ .
ps а догодина и от Б група ли ще виете тъи като карпатски вълци?

Потребителски аватар
doctora_1912
Контакти:

Мнениеот doctora_1912 » 09 дек 2009 23:25

redkiko4 написа:аман с тоя БОТЕВ ,каза ви го човека пари требат,много сте курназлии по форумите а кат стане дума за :даи кинти: никви ви нема,тъи здраво сте хванали пътя към Б група ,че не пичони а пичоната да доиде фаида нема,ама вие си чакаите ....да ви ОПРАВЯТ .
ps а догодина и от Б група ли ще виете тъи като карпатски вълци?

Айде на село !!! :twisted: Аман от такива като теб ... :roll:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 09 дек 2009 23:25

dgidgo1612 написа:plovdiv4anin levskar tova e nevazmojno , vse edno da kajech 4e gundi e ot cska , nechto idiotsko ima tuk, ot selata si brat ili pone roditelite ti

хахаха ... абе аз имах една теория навремето:

начи един път си говорих с нашите и ги питах, добре де по ваше време имаше ли от левски и цска в училище. Майка ми е сменила 2 а баща ми 2 или 3 училища. И двамат, ходили края на 50те и 60те в школу, викат - а нямаше, нито един не си спомняме. Едни от Ботев, други от Локото и имаше доста от Спартак, особени от оная махала след бетонния мост, забравих как се казва :mrgreen: . Тогава Пловдив е бил 150/200 хиляди.

Аз кат бях дете, 80те, си спомням само един цсекар, и не помня ни един левскар в махалата. я бяхме едно 20 дечурлига. В оснвоното и до 7ми клас също не помня левскари, покрай стоичков се навидха един или два цесекара най много. И чак в гимназията, вече ранни 90те срещнах първите левскари от пловдив. Сега е пълно. Сега, Пловдив го водят над 400 хиляди май половин милион.

И се се чудя, от къде се взеха тези Левскари и ЦСКА ри в Пловдив :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Ботев”