Оставете ги.Сигурно е супер гадно да виждат,че супер слабия отбор на Ботев има публика за която "грандовете" и останалите измислиени от медиите отборчета,които не могат да вземат точка от отбор носещ името на енергийна напитка,има най-добрата публика в България.А когато един ден селяка е история,ще се насирате прави когато знаете,че в софия,Ловеч и Бургас идва Ботев Пловдив.
Колкото повече ни мразите и плюете по нас,толкова по силни ще сме.Лека вечер.
ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
botevplovdiveoe
- Контакти:
Re: Морини и пак Морини!!!
КАУЗА КОЛЕЖА!
Hacko1912 написа:HQ
що за идиот трябва да си за да идеш в чужд форум и със супер нахалство да наречеш играча на този отбор вкарал 6 гола за 10 мача селяндур и обиждаш отбора и феневету му? Коя истина бе гомнйо? Коя? говорим си тук за нашия играч Морини, който днес вкара два гола на пирин и който има вече 6. ти и ония друг рогат добитък какво правите тук и защо се държите като говеда?
Мучат, че никой не им иска некадърника Зе Соарес с олигофренското лице и пролетта пак ще трябва да играе при тях и умират от яд и злоба, че нямат играч дори наполовината на класата на Морини.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo
тя класата на морини не е ясна, да сме живи и здрави догидина, да ни има, ще се види. после за един уескар, пардон, едно говедо, няма как да я знае. ние го следим и прочие, той я го е гледал в половин мач я не. проблемът е в тяхното отношение към наш играч и то в напия си форум. недопустимо.
тя класата на морини не е ясна, да сме живи и здрави догидина, да ни има, ще се види. после за един уескар, пардон, едно говедо, няма как да я знае. ние го следим и прочие, той я го е гледал в половин мач я не. проблемът е в тяхното отношение към наш играч и то в напия си форум. недопустимо.
Ей,говедо тъпо,ако стане сделката,още първият кръг ще разбереш,кой е МОРИНИ... 
-
bultrasbpd
- Контакти:
ГОВЕДАРЕС НЕЩО МНОГО ЗЛОБНО СЕ ИЗКАЗВАТ!УСЕЩАМ СТРАХ ОТ СЛЕДВАЩИЯ МАЧ!
АМА НЕ СЕХСТРАХУВАЙТЕ ТОЛКОВА...ТОЙ ЛЕЛЕ ОСВЕН ГОЛОВЕТЕ 10/6...ПОВЕЧЕ ОТ 4-5 ЧОВЕКА/ГОВЯДА НЕ МОЖЕ ДА НАВЪРЖЕ!
ТАКА ЧЕ НА ПРОЛЕТ СИ ЕЛАТЕ СЪС САМОЧУВСТВИЕТО НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ В ЛИГА ЕВРОПА/АХАХАХАХ/ ПЪК СЛЕД МАЧА ПАК ЩЕ СИ ПОГОВОРИМ!А ОНИЯ ОТ пазарджик МОЖЕШЕ ДА НЕ СЕ ОБАЖДА , ЧЕ Е ОТ ТАМ!ПАЗАРДЖИШКО Г.В.ДО!Е.АТИ И КОМБИНАЦИЯТА МАЙНА... 
-
dgidgo1612
sluchai se drislio ot levski , vapreki 4e prez poslednite 40 godini ste otbora na vlasta zaedno s cska , levski ima 31 zagubi ot botev plovdiv , az li4no sam gledal minimum 15 , nai goliamata zaguba na levski v a grupa e ot botev plovdiv 6.1 i to na gerena , vapreki 4e sme na posledno mesto v momenta imame po goliama publika ot levski , spravka domakinskite ma4ove , i posledno ot 5 ma4a v liga evropa imate 5 zagubi , koga chte si vzemete to4ica ve selski bek fen na levski
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Морини е разликата между 0 точки и 7 точки. Освен всичко останало, той е супер пич и на живо - нито се прави на велик, нито се има за Големото Дубрутру.
Ако се скапе хавата и Морини си отиде, това за мен ще е най-големия удар, честно... Вярно, че измежду "джикаторите" има бабереци, но неколцина са си класа, това е.
Наречете ме овца, но ето малко "чашата е наполовина пълна" за последните 5 кръга:
4 от тези 5 мача без загуба;
два мача догонваме и изравняваме, с опции за победа в последните минути;
6 точки за тези пет мача;
7:8 голова разлика;
от тези пет мача имаме само един истински домакински - с Локо;
играем без истински нападател - вкарваме 7 гола;
за 9 мача с италианци само Берое ни вкарва +1 гол повече, отколкото вкарваме ние;
Преди да ме наречете "италиано", помислете кога последно от 5 мача, 4 от които не са в Пловдив, Ботев е вземал 6 точки. И е постигал това, което изброих. Да, вярно е, че "затваряме" полусезона на последно място, но проследете тенденцията и вижте градацията...
Ако се скапе хавата и Морини си отиде, това за мен ще е най-големия удар, честно... Вярно, че измежду "джикаторите" има бабереци, но неколцина са си класа, това е.
Наречете ме овца, но ето малко "чашата е наполовина пълна" за последните 5 кръга:
4 от тези 5 мача без загуба;
два мача догонваме и изравняваме, с опции за победа в последните минути;
6 точки за тези пет мача;
7:8 голова разлика;
от тези пет мача имаме само един истински домакински - с Локо;
играем без истински нападател - вкарваме 7 гола;
за 9 мача с италианци само Берое ни вкарва +1 гол повече, отколкото вкарваме ние;
Преди да ме наречете "италиано", помислете кога последно от 5 мача, 4 от които не са в Пловдив, Ботев е вземал 6 точки. И е постигал това, което изброих. Да, вярно е, че "затваряме" полусезона на последно място, но проследете тенденцията и вижте градацията...
Не натискайте ТУК!
Еми за ерата на Селския - толкова точки на чужд терен са постижение, наистина.
Пред Морини предпочитам - КОЦЕ ВИДОЛОВ!
Аз понеже съм виден (но не Апостолов) песимист все си мисля, че Морини ще поеме към друг отбор.
Аз понеже съм виден (но не Апостолов) песимист все си мисля, че Морини ще поеме към друг отбор.
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
terro написа:Еми за ерата на Селския - толкова точки на чужд терен са постижение, наистина.
Аз пък, ако има начин, бих предпочел да ги вида заедно на терена...
А за друг отбор... Божа работа, но дано остане при нас.
Не натискайте ТУК!
Колеги , ще Ви помоля за малко успокоение. Аз също съм "говедо " , но не чак толкова рогато
Безсмислено е да отричаме мястото на Ботев в А група. Със своята история, име, традиции и успехи, те го заслужават напълно. Безсмислено е да отричаме многобройните препятствия , през които те преминаха през последните години. Малко са отборите, които биха се справили с тези проблеми. Но да се казва ,че Морини е изключителен е прекалено рано. Нека не забравяме в каква държава живеем. Да- сега за тези десетина мача , той се представи добре. Но не се знае през зимната пауза ,как ще се подготви и дали ние няма да го "побългарим". Ако той запази класата си има възможност да бъде един от най-класните чужденци в България.Успех на Ботев. Българския футбол има нужда от Ботев в А група