Е да, не може да се сравнява с Жеан Карлос, който се спъва докато бие дузпа, ама пак става

То и оня е олигофрен... аз не го защитавам

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Hacko1912 написа:в началото на 2то плувреме, коментаторът по ГОНГ каза че са гледали 1вия гол по камерите на канал 3 - няма засада. И почна да се извинява, че от неговата позиция изглеждало кат засада и прочие ... ей така стават революциите.
Botevist_1912 написа:Това е най-добрия играч в нашето първенство през този полусезон !
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:Айде сега и за случайния рикошет (макар че пък не съм го видял и аз и не мога да твърдя) и сме готови
Botevist_1912 написа:Принц Емануеле Морини !
Това е най-добрия играч в нашето първенство през този полусезон !
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:Моето мнение е, че е от най-качествените чужденци в България в последните 10-на години и вкара 6 гола в 9 мача без подготовка и с изцяло нов отбор, с който не се познава, който се гради в движение. Това е
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта