Фенклуб Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Boksiorcheto
Re: ПЛАТЕТЕ СИ ЧЛЕНСКИЯ ВНОС!
Вярно е,че социялният статус на средностатистическия българин е много нисък. Все пак мисля,че ще се справите с трудното положение. Plovdiv Pee 1912 - баща се пише със "щ",не със "шт"
.

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
- PLOVDIV PEE 1912
BultraStyle написа:Някои семейства карат с по 300 лева на месец ....не очаквай повече от 200 души да могат да отделят подобна сума
Знам за какво става въпрос.Аз самия съм от хората ,които трудно се оправят в момента и кризата ми еба майката. 240 станаха ужасно много пари.
- PLOVDIV PEE 1912
Boksiorcheto написа:Вярно е,че социялният статус на средностатистическия българин е много нисък. Все пак мисля,че ще се справите с трудното положение. Plovdiv Pee 1912 - баща се пише със "щ",не със "шт".
Бутона за шт-то не ми работи.Ай да не ми правиш забележки, а>въпрос<
- Alternative
- Контакти:
Boksiorcheto написа:Вярно е,че социялният статус на средностатистическия българин е много нисък. Все пак мисля,че ще се справите с трудното положение. Plovdiv Pee 1912 - баща се пише със "щ",не със "шт".
Човек,даваш съвети как се пише,но обърни внимание на думичката която си написал"СоциЯлния статус"!Вместо Я,може да сложиш А!Както и да е...

- Boksiorcheto
веднъж да пиша в вашия форум и ще ме изядете. явно беше грешка.
240 лв. са много, но все пак и много хора биха могли да ги дадат. Проблема обаче е, че за да се издържа един клуб с притенции ,трябват поне 10000 човека. Всеки обаче си прави сметка че е невъзможно и това убива интосиазма. Ботев трябва да има поне 2000000 фенове че да може да има 10000 които ще дадат тези пари. Идеята е утопия от самото начало въпреки че бих бил страшно горд ако можеше да стане. За тези 11 години много хора спряха да идват на стадиона.Те вече са далеч от идеята Ботев а това също е проблем защото са хора, които малко или много са платежоспособни. Жалко е също че се усеща и някакво безсилие у тези 16.
- Alternative
- Контакти:
Boksiorcheto написа:веднъж да пиша в вашия форум и ще ме изядете. явно беше грешка.
Никой не те е изял.

Още като чух за идеята за членския внос,веднага реших да стана член на моята първа ГОЛЯМА ЛЮБОВ-БОТЕВ ПЛОВДИВ,макар,че и за мен са много тези пари,но мисля че каузата си струва.Още не съм го направил и не защото се колебая,а защото на 25-ти май имам рожден ден:)навършвам 35г и точно на този ден ще си направя най-прекрасния подарък.Знам,че на всеки е трудно в тези времена,но ще дам един съвет на пушачите.240лв на година прави по 20лв на месец,което са 4 кутии цигари.изберете си един ден всяка седмица в който няма да пушите и така ще помогните на любимия си отбор.аз лично така ще направя.
- Boksiorcheto
Alternative написа:Boksiorcheto написа:веднъж да пиша в вашия форум и ще ме изядете. явно беше грешка.
Никой не те е изял.Стана ми интересно,че коментираш грешки ,а в същото време и ти имаш грешка.Не е честно.
Няма честни неща в тоя живот

- Alternative
- Контакти:
Boksiorcheto написа:Alternative написа:Boksiorcheto написа:веднъж да пиша в вашия форум и ще ме изядете. явно беше грешка.
Никой не те е изял.Стана ми интересно,че коментираш грешки ,а в същото време и ти имаш грешка.Не е честно.
Няма честни неща в тоя живот.
А бе,така е за съжаление,но гледай в собствения си двор и тогава коментирай останалите хора.Приеми го като съвет.