Довиждане "А" група! Здравей, мой Ботев Пловдив!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Довиждане "А" група! Здравей, мой Ботев Пловдив!

Мнениеот PFC Litex » 24 фев 2010 21:41

Форумите са обществено място за изразяване на мнение, като се спазват определени за целта правила.
Като видя написано в правилата, че фенове на даден отбор нямат право да пишат във форума на друг отбор съм първия които ще преустановя същото.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Честито!!!Ботев аут!

Мнениеот Кашчей » 24 фев 2010 21:41

emo_75 написа:
PFC Litex написа:Щом още сега медиите започнаха с подобен род заглавия

БФС показа среден пръст на феновете на Ботев - Христолов остава

направете си извода дали нещо се постигна с днешния БФС-цирк.

литекс не ти ли стана ясно,че това решение БФС го взе заради ЛЕВСКИ,за да не се анулират резултатите на от еснта,защото тогава ЛЕВСКИ щеше да изостане от ЛОКО(СФ) НА 4 точки защото ние направихме равне на ЛОКО(СФ) и без да иска помогна на нас да спестим 1год.
това АД на христолов ще бъде обявено във ФАЛИТ и до няколко месеца ще бъде във владение на друг собствник- ГАРАНЦИЯ.
сега легенди,фенове и юристите към тях трябва да работим по плана който беше начертан.
НЯМАТЕ ПРЕДСТАВА КАК БЕЗ ДА ИСКА БФС НИ НАПРАВИ ОГРОМНА УСЛУГА.
СВОБОДЕН БОТЕВ!
ВЕЧЕ ПИЯ И МНОГО,АМА МНОГО ЗДРАВО ЩЕ СЕ НАПИЯ.
ТОЙ НЕ УМИРА!

И ако не беше заради Левски, какво щеше да е решението на БФС?

Колко време отнема една процедура по фалит, който още дори не е обявен?Знаеш ли, че в такъв случай кредиторите си получават своето първи, като начело е държавата, с нейните вземания.Какво ще остане от имуществото на сегашното АД, като се има предвид, че всичко, свързано с отбора, дори играчите са стока, която ще се разпродаде, дори и за жълти стотинки, за да се погасят задълженията.Купувачът, със сигурност поема всички пасиви, защото законът не се интересува от това, дали става дума за Соди Девня или за Ботев Пловдив-законът е еднакъв за всички.Това означава, че новото АД, ще трябва да погасява старите задължения-справка Титан и ЦСКА.А, и за справка-при търговете има интересно правило:първо се предлага всичко накуп, а ако няма желаещи, се разпродава на парче...та, ако няма желаещ да купи всичкият Ботев, ще го разпродадат на парчета.
Лиценза може и да го вземете, но името, без да е продаден отборът-тцък.И преди да ми скочите, просто си размърдайте малко мозъците, защото икономиката и правото не се влияят твърде от фенските желания
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 24 фев 2010 21:44

Всички, които не са ботевисти да си гледат листопада, а не да се заяждат в нашия форум! Помиярът си е помияр, даже и куче не е, а пфк латекс-литекс да си гледа изкуственото отборче!
Предлагам ви, да не им казваме какво следва от тук нататък, че ми писна от съветници!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 24 фев 2010 21:45

PFC Litex написа:
emo_75 написа:това АД на христолов ще бъде обявено във ФАЛИТ и до няколко месеца ще бъде във владение на друг собствник- ГАРАНЦИЯ.

ТОЙ НЕ УМИРА!

Човек обяви ли се във фалит просто умира автентичното име, нали не казваш цитираното сериозно?
АД-то се казва БОТЕВ 1912 АД и фалираш ли го ти го анулираш. Ще се появи ново АД с ново име, но то ще е регистрирано с дата 2010 година.

Всичката история ще остане на фалиралото АД, а новото няма да има такава.

А пък АДто на Христола е от 1999, преди това го нямаше. Недей да пишеш без да знаеш. Акционерните дружества идват и си отиват, любовта е важното да не умре, а пък ако ще и 100 италианци да дойдат, пак ще им се случи "хотела в Брестник".

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 фев 2010 21:46

PFC Litex написа:Форумите са обществено място за изразяване на мнение, като се спазват определени за целта правила.
Като видя написано в правилата, че фенове на даден отбор нямат право да пишат във форума на друг отбор съм първия които ще преустановя същото.

Литекс, в този форум са миропомазани, понеже са борци за свобода.На тях им е разрешено да обиждат, да псуват, да гонят... понеже са онеправдани от селския и БФС.За тях правилата не важат.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
max_danieli
Контакти:

Re: БФС: Ботев ще се състезава в Б група от следващия сезон

Мнениеот max_danieli » 24 фев 2010 21:49

Искаш да гледаш мачове на отбора, иди да гледаш футбола в чистата му част, отивай да гледаш юношите.

Ти няма да ми казваш какви мачове да гледам.
За останалата част от поста ти, чак ми е жал за теб.

Само един буфер може да каже подобно нещо на един ботевист след това което се случи с Ботев днес.
Ние нищо не губим да гледаме селската трупа още 11 години, само че не го искаме. Ако на теб ти е кеф, отивай и помагай на селяка. Но кръста , който щеносиш ще си е твой. Както ние ще си носим последствията от досегашните си действия.

Казвал съм хиляди пъти, че трябва да фалира отбора а не да се вади от групата без да се обявява фалит.Може и да греша но според мен нищо не пречеше да си доиграем полусезона като паралелно с това върви и процеса по обявяването на клуба в несъстоятелност.Незнам какъв е плана, и не искам да знам, щото сигурно само ще се ядосвам като гледам какво се случва и какво е трябвало да се случи според плана.

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 24 фев 2010 21:50

Кашчей написа:
PFC Litex написа:Форумите са обществено място за изразяване на мнение, като се спазват определени за целта правила.

Литекс, в този форум са миропомазани, понеже са борци за свобода.На тях им е разрешено да обиждат, да псуват, да гонят... понеже са онеправдани от селския и БФС.За тях правилата не важат.

Правилно се ориентираш, колкото по-малко дихатели има тук, толкова по-добре за околната среда.

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 24 фев 2010 21:51

PFC Litex написа:
emo_75 написа:това АД на христолов ще бъде обявено във ФАЛИТ и до няколко месеца ще бъде във владение на друг собствник- ГАРАНЦИЯ.

ТОЙ НЕ УМИРА!

Човек обяви ли се във фалит просто умира автентичното име, нали не казваш цитираното сериозно?
АД-то се казва БОТЕВ 1912 АД и фалираш ли го ти го анулираш. Ще се появи ново АД с ново име, но то ще е регистрирано с дата 2010 година.

ОХ,ЛИТЕКС.НЕЗНАМ КАК ДА ТИ ГО ОБЯСНЯ ВЕЧЕ.едно АД независимо дали е футболен клуб,кремиковци или който и да било завод примерно-ФАЛИРА.следващата законова мярка,но на същото това АД е да се назначи синдик предлагащ оздравителна програма за вастоновяването му.дълговете на фалиралото АД остават на собствника докарал го до това състояние.синдикът го предлага на евнтуалния желаещ да го закупи,като ако желаещите са повече от 1 се обявява търг.всичко това става вапрос за същото това фалирало дружество.
новия желаещ да го закупи влиза във владение на същото това АД,но без дълговете,защото те си стоят на този който го е докарал до фалит.
та в нашия случай това трябва да стане най-късно до юни месец,защото новия собствник трябва да вземе лиценз за новото първенство и ще започнем от Б ГРУПА.
ще си говорим пак след 6 месеца.
СВОБОДЕН БОТЕВ!
П.С. на селския мога само да му кажа,че много ще съжалява,че толкова години не взе парите,който сумати кандидат копувачи му даваха.сега няма да вземе 1 стоинка и ще си има около 2,5 милиона дългове.ЧЕСТИТО СЕЛСКА МАСТИО!
ЧЕСТИТО КАНАРИ

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 фев 2010 22:02

emo_75, прочети поста на Кашчей дано най-после ти светне лампата.
Като се просрочат нещата във времето ще го разбереш тогава.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 фев 2010 22:05

emo_75 написа:
PFC Litex написа:

ТОЙ НЕ УМИРА!

ОХ,ЛИТЕКС.НЕЗНАМ КАК ДА ТИ ГО ОБЯСНЯ ВЕЧЕ.едно АД независимо дали е футболен клуб,кремиковци или който и да било завод примерно-ФАЛИРА.следващата законова мярка,но на същото това АД е да се назначи синдик предлагащ оздравителна програма за вастоновяването му.дълговете на фалиралото АД остават на собствника докарал го до това състояние.синдикът го предлага на евнтуалния желаещ да го закупи,като ако желаещите са повече от 1 се обявява търг.всичко това става вапрос за същото това фалирало дружество.
новия желаещ да го закупи влиза във владение на същото това АД,но без дълговете,защото те си стоят на този който го е докарал до фалит.
та в нашия случай това трябва да стане най-късно до юни месец,защото новия собствник трябва да вземе лиценз за новото първенство и ще започнем от Б ГРУПА.
ще си говорим пак след 6 месеца.
СВОБОДЕН БОТЕВ!
П.С. на селския мога само да му кажа,че много ще съжалява,че толкова години не взе парите,който сумати кандидат копувачи му даваха.сега няма да вземе 1 стоинка и ще си има около 2,5 милиона дългове.ЧЕСТИТО СЕЛСКА МАСТИО!
ЧЕСТИТО КАНАРИ

Вярваш ли на това, което си написал, а аз съм маркирал в червено?
Значи, ако ти имаш задължения по някаква собственост и аз я купя, то задълженията остават за теб, а аз съм начисто....такива филми няма в правото.
Документите за лиценз се подават до края на март.Ще ли имате вече регистрирано АД дотогава.. кат ознам колко са бързи процедурите по вписвания, а и вие още не сте се разбрали помежду си кой да е новият сайбия на отбора.Ново АД- нов отбор, с ново име, с нова регистрация.Лицензът не ви дава автоматично право върху името и собствеността.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Ботев”