Ботев ПД - Щутгарт - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Re: Ботев ПД - Щутгарт 1-ви август, 20:30

Мнениеот Raoul_Duke » 02 авг 2013 08:11

Коуча на Щутгарт не е реален ИзображениеИзображение
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 02 авг 2013 08:59

В дивия на всички "разбирачи"! Ботев доказа, че е голям отбор. Имаме всички шансове на реванша.

Според мен Стоилов закъсня със смените, но минало свършило. Доволен съм!

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 02 авг 2013 09:15

Като човек, гледал мача по ТВ (за което почти бях откачил вчера, че не мога да ида в Бургас), мога да кажа няколко неща:
1. Ботев изигра чудесен тактически мач. За съжаление ни вкараха от статично положение, до който момент нямаха опасна ситуация. 0-0 или един гол в края щеше да има съвсем друго значение за реванша.
2. Ако имахме нападател през първото полувреме, когато стояхме много по-свежо на терена, като нищо можеше да водим с гол, а защо не и с два. Просто липсата на 9-ка не отваря достатъчно фланговете и там Тошко и Ромарио нямат много пространство. Но това е мнение, не критика (не претендирам да съм голям специалист).
3. Публиката не ми се коментира. Който намери какъвто и да било повод да критикува е меко казано хейтър.
4. Горд съм. В един момент, когато почнах да се ядосвам на малшанс и развитие на мача се сетих за едно гостуване в Съединение преди 2-3 години и оттам само се наслаждавах на изминатия път до днес! Ай, канариии!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 авг 2013 09:23

Добър мач направихте. Хореографията ви обаче беше много жалка... :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 02 авг 2013 09:28

W84me написа:Добър мач направихте. Хореографията ви обаче беше много жалка... :mrgreen:

Опитахме се да напишем "ЩАМПИОНИ", но не ни се получи :mrgreen:

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 02 авг 2013 09:28

W84me написа:Хореографията ви обаче беше много жалка... :mrgreen:

Нищо,са ше наваксаме в Ловяч, където пиротехниката няма да е забранена, ако се сещаш...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 авг 2013 09:28

Браво на Ботев :) Щутгарт са преодолим отбор, слаби домакини са, трябва да се възползвате на реванша. Дано Харник не играе отново.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 авг 2013 09:37

Ае не се връзвайте на болни хора, оставете го да си троли и си се радвайте на отбора и добрия мач, който направихте.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 02 авг 2013 09:51

Iceberg написа:Бруно Лабадия: Изпуснахме да победим Ботев
Старши треньорът на Щутгарт Бруно Лабадия заяви след равенството с Ботев, че германският отбор е изпуснал да постигне победа в Бургас.
„Направихме много добри 25 минути, в които успяхме да създадем много напрежение в противниковия отбор. По този начин успяхме да поведем и с 1:0“, коментира Лабадия.
„Смятам, че направихме един много силен мач и то като гости. Имахме чудесни шансове да спечелим мача“, добави треньорът на Щутгарт.
„Направихме много силен двубой като гости и това ни дава добра възможност да се класираме за следващия етап на турнира“, каза още Бруно Лабадия.

Хех, тоя е егати нещастника! Направили били много силен мач като гости?! Че то ако това им е "много силното"..... Ботев изтърва повече положения и по-чисти. И вместо да се кръстят, че се отърваха от загуба, те... се хвалят, че играли силно и били изтървали победата?! Чудя му се на акъла на тоя?! Изтърваха верно едно положение, но пък колко такива пропусна Ботев?! Три поне. А и гола на Швабите беше от статично положение, не че го подценявам, но според мен не показаха нищо кой знае какво като игра. Ботев беше напълно равностоен и дори на моменти превъзхождаше. Та тъй де, този Лабадия заслужава.. като ще се цепи тъй, канарите да го опраскат там, на неутралното стадионче и да го видим тогава кви ще ги плещи?! :mrgreen:
Успех на момчетата в жълто-черно!

Според мен , това е най-доброто интервю . Нека това им е най-добрият мач на немците , нека да си мислят , че са ги изтървали изтървали , нека подценят Ботев . Браво на Ботев и нека имат късмет другата седмица .

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 авг 2013 09:54

Pupper_ написа:
W84me написа:Добър мач направихте. Хореографията ви обаче беше много жалка... :mrgreen:

Опитахме се да напишем "ЩАМПИОНИ", но не ни се получи :mrgreen:

Никой не е писал тая дума, но ти може да продължаваш да си вярваш. Признай, че работата снощи откъм хореография беше рехава, не е срамно. Имате още хляб да изядете.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Ботев”