Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Добър мач направихте. Хореографията ви обаче беше много жалка...
W84me написа:Хореографията ви обаче беше много жалка...
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Iceberg написа:Бруно Лабадия: Изпуснахме да победим Ботев
Старши треньорът на Щутгарт Бруно Лабадия заяви след равенството с Ботев, че германският отбор е изпуснал да постигне победа в Бургас.
„Направихме много добри 25 минути, в които успяхме да създадем много напрежение в противниковия отбор. По този начин успяхме да поведем и с 1:0“, коментира Лабадия.
„Смятам, че направихме един много силен мач и то като гости. Имахме чудесни шансове да спечелим мача“, добави треньорът на Щутгарт.
„Направихме много силен двубой като гости и това ни дава добра възможност да се класираме за следващия етап на турнира“, каза още Бруно Лабадия.
Хех, тоя е егати нещастника! Направили били много силен мач като гости?! Че то ако това им е "много силното"..... Ботев изтърва повече положения и по-чисти. И вместо да се кръстят, че се отърваха от загуба, те... се хвалят, че играли силно и били изтървали победата?! Чудя му се на акъла на тоя?! Изтърваха верно едно положение, но пък колко такива пропусна Ботев?! Три поне. А и гола на Швабите беше от статично положение, не че го подценявам, но според мен не показаха нищо кой знае какво като игра. Ботев беше напълно равностоен и дори на моменти превъзхождаше. Та тъй де, този Лабадия заслужава.. като ще се цепи тъй, канарите да го опраскат там, на неутралното стадионче и да го видим тогава кви ще ги плещи?!![]()
Успех на момчетата в жълто-черно!
Pupper_ написа:W84me написа:Добър мач направихте. Хореографията ви обаче беше много жалка...
Опитахме се да напишем "ЩАМПИОНИ", но не ни се получи
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта