След тази статия дано повече чужди фенове се замислят дали искат отбора им да се равнява по Ботевите идеи или да продължи да е пералня на нечисти пари.
Горд съм, че съм Ботевист.
Ботев Пд - Мечтата на живота ни!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ТОЙ НЕ УМИРА
105 години / 4 поколения ботевисти!
Хубава и истинска статия. Да се уачт всички. Харесва ми това "революция по пантофи". По друг начин казано - свободата, Санчо, е на върха на копието! Трябва да си е заслужиш, да се бориш за нея. Ние променяме не БГ футбола, ами България. Булгарo може и да е прав за Зарков и за скрития подтекст, но статията показва нещата такива каквито са - Ботев и феновете му са пример за всички. И са велики.
А ей това пък най много ми хареса:
А ей това пък най много ми хареса:
А Пловдив обича Ботев!
bulgaro написа:Няколко пъти прочетох писанието на Зарков и не разбирам какво общо има то с БПФК?
Само скрити (дали платени, дали подшушнати, дали пък само за едната червена идея (най-малко вероятно) - когато става въпрос за Зарков, винаги трябва да се има едно на ум) послания към т. нар. "червена общественост", кодове, препратки..., ала-бала, а ние сме само за фон, илюстрация... като в приказката "слушай дъще, сещай се снахо"...
Дори, за мен е унизително името на Ботев да бъде ползвано като аргумент в разни мръсни битки разиграващи се край и около цесекату
има и умни хора тои не харесва Ботев иска ЦСКА да зле защото титан взеха спосора на литекс пребаха го за отбора (той искаше да го вземе без пари от митал)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Такива статий са важни без значение дали сме ползвани като фон(с което не съм съгласен)или не.Най малкото заради това че все пак е възможно да събудят някой от БГ феновете.Задайте си въпроса колко от футболните президенти в България ни чакат с отворени обятия да се завърнем сред елита???Нито един е отговора!Сега да ги разместят всичките да си сменят отборите първенството пак ще завърши така както ВЕЧЕ са го решили.Надеждата е във феновете не у измислените велможи.
САМА ПТИЧКА ПРОЛЕТ НЕ ПРАВИ-ПЪК БИЛА ТЯ И КАНАР!!!
САМА ПТИЧКА ПРОЛЕТ НЕ ПРАВИ-ПЪК БИЛА ТЯ И КАНАР!!!
-
- Контакти:
Лол,уникална статия,поздрави за което.
Не съм писал от онези изцепки с купувам-продавам Ботев,направо се бях зарекъл да не пиша...но естествено следя отблизо любимия Ботев,това е правилният път...Поздрави за всички истински ултраси във България.Всички го виждат ,че благодарение на нашия тим В група е доста интерестна,а и няма как да е иначе...Само Ботев и успех на другите в начинанието да изметат боклука от българския футбол:)
Не съм писал от онези изцепки с купувам-продавам Ботев,направо се бях зарекъл да не пиша...но естествено следя отблизо любимия Ботев,това е правилният път...Поздрави за всички истински ултраси във България.Всички го виждат ,че благодарение на нашия тим В група е доста интерестна,а и няма как да е иначе...Само Ботев и успех на другите в начинанието да изметат боклука от българския футбол:)
Зарков верно ни наричаше преди време лупмени,Но всичките му предишни писаници не са били под въздействието на преките му впечатления,а оттук-оттам чуто и съответно натъмънено.Сега човекът идва на мач в Кършиака и виждате резултата! Видял е всичко това с очите си и е изпаднал в шок! Чистата,неподправена истина -Пловдив обича БОТЕВ. Отборът е светиня за хиляди! Ние сме свободни!
Един опитен журналист може да осети разликата в поведението,в мирогледа на един Свободен човек и един роб!А свободата е нещо,което ще накара Зарков отново и отново да се връща на Колежа! Да му е честито просветлението.
Един опитен журналист може да осети разликата в поведението,в мирогледа на един Свободен човек и един роб!А свободата е нещо,което ще накара Зарков отново и отново да се връща на Колежа! Да му е честито просветлението.
- PLOVDIV PEE 1912
Статията е страхотна!С нетърпение очаквам всеки следващ мач на Ботев.Нека не се отпускаме ,а всички заедно да работим за отбора,да го подкрепяме с всички сили.
Хайде стига сте мрънкали, аман от професори (имам предвид хората, които изразиха негативно мнение и резерви към статията).
Журналиста бил такъв, ама бил работил за еди кой си, ама били ни ползвал само за фон и не знам си какво още. Престанете да търсите под вола теле!
Не ни използват за фон, а за пример. Пример за възхищение!
Никой не дава за пример и не се възхищава от мижитурки и средняци!
Разберете, че хората дават за пример и се възхищават само на силните и великите!!!
Журналиста бил такъв, ама бил работил за еди кой си, ама били ни ползвал само за фон и не знам си какво още. Престанете да търсите под вола теле!
Не ни използват за фон, а за пример. Пример за възхищение!
Никой не дава за пример и не се възхищава от мижитурки и средняци!
Разберете, че хората дават за пример и се възхищават само на силните и великите!!!
Това не е толкова чудно - все пак Ботев е един автентичен български клуб с история и традиции, а ЦСКА е създаден от един престъпен комунистически авторитарен мракобеснически просъветски режим като жалко раболепничене пред съветските комунистически господари! В България, за съжаление, не достигна мъжество и воля да се изчистят комунистическите символи! С отбор с такова име се излагаме из Европа, а уж сме вече членове на ЕС! Никога в ЦСКА няма да стане като в Ботев! Защото феновете и нямат воля да видят отбора си във Ве-група! Ще вдигат шум и прах и ще млъкнат! Те са свикнали да грабят с лъжицата от казана с държавната чорба и ще продължат да го правят! След като дори и при Бойко Борисов няма политическа воля да се закрият последните останали изкопаеми кости на комунизма, няма бъдеще за България и българския футбол!
- PLOVDIV PEE 1912
В България, за съжаление, не достигна мъжество и воля да се изчистят комунистическите символи!
както направиха в Чехия....с Дукла...