Фенклуб Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dgidgo1612

Re: Феновете на "Ботев" решиха да направят нов клуб

Мнениеот dgidgo1612 » 22 дек 2009 01:24

edin otbor e goliam kogato ima velika publika , za nachte standarti botev plovdiv e s nai velikata domakinska publika imame pove4e posechtaemost na domakinski ma4ove daje i ot levski i cska, da si vidial na cska i slavia 10 000 naprimer

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 22 дек 2009 02:31

dgidgo1612 написа:edin otbor e goliam kogato ima velika publika , za nachte standarti botev plovdiv e s nai velikata domakinska publika imame pove4e posechtaemost na domakinski ma4ove daje i ot levski i cska, da si vidial na cska i slavia 10 000 naprimer

Пич, не ми обяснявай за публиките, все едно не съм гледал роден футбол и все едно не съм стъпвал на стадион. Опитах се да ти обясня какво представлява публиката за един бизнисмен, който евентуално налива пари в този спорт у нас , а ти си седнал да ми обясняваш кой перял пари, какво бил казал Сашо Диков и коя била най- великата публика! Тези неща могат да имат много голямо значение, но за теб, за мен и за останалите фенове. За хората с пари е важен единствено икономическият резултат, а не величието на публиката.

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 22 дек 2009 06:34

Neo M написа:.... За хората с пари е важен единствено икономическият резултат, а не величието на публиката.

Принципно е така, но ако имаш средно 10 000 души на мач, умножено по 3 лева /да речем/, умножено по 10 домакинства /5 ги пишем наказания/ са 300 000 пари. Вярно не е много, но е около 1/10 от издръжката на един среден към добър отбор в България. Преди време четох, че средно в Англия от билети в клубовете влизат между 10 и 20 процента от всички приходи. Ще рече, Ботев е единствения отбор в България, който може да се ръководи и да е на печалба по законен и нормален начин.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 22 дек 2009 07:19

Преди време Бобъра беше извадил едни финасови разчети за времето, в което беше изпълнителен директор. За тоя период (по-малко от година) в Ботев бяха постъпили близо 1 милион без митьо да се е бръкнал за една стотинка.
Ясно е, че тоя клуб може да генерира огромни за нашите стандарти суми, като билетите ще са най-малкото перо, нужни са само две неща: смърт за митьо и един кадърен мениджърски екип, по възможност завършил образованието си някъде на запад от Калотина.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 22 дек 2009 08:57

bulgaro написа:Преди време Бобъра беше извадил едни финасови разчети за времето, в което беше изпълнителен директор. За тоя период (по-малко от година) в Ботев бяха постъпили близо 1 милион без митьо да се е бръкнал за една стотинка.
Ясно е, че тоя клуб може да генерира огромни за нашите стандарти суми, като билетите ще са най-малкото перо, нужни са само две неща: смърт за митьо и един кадърен мениджърски екип, по възможност завършил образованието си някъде на запад от Калотина.

+1
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

СТАНИ ЧЛЕН НА БОТЕВ, ПОМОГНИ НА ЛЮБИМИЯ КЛУБ!!!

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 16 май 2010 22:01

Не се ослушвайте!Знам ,че е много трудно за всички ,но ще намерим сили,ще намерим начин.Ботев Пловдив има нужда от нас!
Разберете,ние правим революция!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: ПЛАТЕТЕ СИ ЧЛЕНСКИЯ ВНОС!

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 16 май 2010 22:13

Искам и да се обърна към г-н Бакалов.Бакал,на времето башта ми ви обожаваше,аз дерях гърло за вас.Ние ви обичаме и уважаваме .
ВСИЧКИ СМЕ С ТЕБ!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 16 май 2010 22:29

Не се притеснявай, всичко е наред. Всички се бият в гърдите колко обичат отборите си, но когато става въпрос за ИСТИНСКА ПОМОЩ, всички си траят. Този филм сме го гледали много пъти. Все пак това е България.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 16 май 2010 22:33

dodo7271 написа:Не се притеснявай, всичко е наред. Всички се бият в гърдите колко обичат отборите си, но когато става въпрос за ИСТИНСКА ПОМОЩ, всички си траят. Този филм сме го гледали много пъти. Все пак това е България.

Аз вярвам ,че ние ше променим нешата.

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 16 май 2010 22:55

Някои семейства карат с по 300 лева на месец ....не очаквай повече от 200 души да могат да отделят подобна сума

Върни се в “Ботев”