Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Ботев се мести на Лаута

Мнениеот костенурк » 02 ное 2011 12:53

Странно или не, но през пролетта Ботев може да играе домакинските си мачове на стадиона в парк "Лаута". След като ръководството на "канарчетата" обяви, че ще инвестира баснословната сума от 20 милиона лева за тотален ремонт на клубното съоръжение се оказа, че сега проблемът е къде отборът да приема съперниците си във втория етап от първенството на Източната ,Б" група.

Първоначално ръководството на Ботев обмисляше да се домакинства на стадион "Марица", но вчера след оглед на съоръжението се оказа, че тревното покритие е под всякаква критика и официални двубои е абсурд да бъдат провеждани там. Така вариантите пред шефовете са терените в Раковски, в Брестник и в квартал "Лаута". От ръководството разкриха, че стадионът на кръвния враг е последен вариант, но има възможност те да помолят щаба на "черно-белите" да им разреши да домакинстват там през пролетта. Причината е, че съоръжението е с достатъчен капацитет, за да събира желаещите да подкрепят отбора.

В четвъртък административният директор на пловдивчани Костадин Костадинов ще присъства на жребия в турнира за Купата на България в сградата на "Мото-Пфое". Шефовете смятат, че легендарното дясно крило е на кадем и ще изтегли добър противник за следващия етап на турнира.
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Vincenzo

Re: Ботев се мести на Лаута

Мнениеот Vincenzo » 02 ное 2011 13:06

Не помня точно каква беше причината, но много добре помня, че в шампионската година играхме на вашия стадион, мисля срещу Пирин. Доста странно със сигурност ще е, ако стане.
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 02 ное 2011 13:13

Няма лошо! Дано в града се съгради поне един свестен стадион! Има крещяща нужда!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 02 ное 2011 13:14

Vincenzo написа:Не помня точно каква беше причината, но много добре помня, че в шампионската година играхме на вашия стадион, мисля срещу Пирин. Доста странно със сигурност ще е, ако стане.

Наистина ще е странно.Това е единствената възможност Ботев да си играе мачовете в Пловдив.Всичко зависи от собствениците на двата отбора дали ще се разберат.Аз си мисля че ще играем в Бресник.
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Пловдивчанин
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанин » 02 ное 2011 13:17

Vincenzo написа:Не помня точно каква беше причината, но много добре помня, че в шампионската година играхме на вашия стадион, мисля срещу Пирин. Доста странно със сигурност ще е, ако стане.

С Родопа, когато Пасков вкара със задна ножица и бяхме в гостуващия! Ще си ритате в Брестник , няма как да стане на Лаута..
ЕДНА ЛЮБОВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

група съветски учени

Мнениеот група съветски учени » 02 ное 2011 13:20

Ако е вярно това и наистина се налага да играем на друг стадион, хубаво е да се вземе мнението на фенклуба.
Аз специално съм за Брестник, намира се на 7 км. от Пловдив.
Нека клуба се допита до феновете, все пак те са тези, които ходят по стадионите и заради, които се играе тази игра :)

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 02 ное 2011 13:23

група съветски учени написа:Ако е вярно това и наистина се налага да играем на друг стадион, хубаво е да се вземе мнението на фенклуба.
Аз специално съм за Брестник, намира се на 7 км. от Пловдив.
Нека клуба се допита до феновете, все пак те са тези, които ходят по стадионите и заради, които се играе тази игра :)

Който плаща той поръчва музиката! Където му е най изгодно там ще се играе! Феновете са фактор но едва ли ще се съобразят с него!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 02 ное 2011 13:27

Коко едва ли ще откаже малко свежи пари да позакърпи бюджета :)

Потребителски аватар
claudio
Контакти:

Мнениеот claudio » 02 ное 2011 13:28

Аз пък си спомням някъде в началото на 90-те ,че попови прасета бяха сериозно увредили тервата на Лаута и пак домакинствахте на Хр.Ботев , мача ви беше с Левски , мисля 1:1

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 02 ное 2011 13:46

Пичове, преди да ви местят къде и да било изисквайте от ръководството ви да ви представи РАБОТНИТЕ ПРОЕКТИ /подчертавам - РАБОТНИТЕ ПРОЕКТИ/ за този "тотален ремонт"... В БГ вече всички се нагледахме и наслушахме на такива, а в повечето случаи нещата стигат само до едни 3D-та, правени на 2 - на 3 и които в много от случаите дори са доста несериозни!!!
Без да ви се меся... т.е. не че ви давам акъл... сигурен съм, че сред вас има много хора, които са наясно, но имайте предвид, че етапите горе-долу и в най-"груб" вид казано са:

1/ ИДЕЕН ПРОЕКТ, които визуално да ви представи бъдещата идея!
2/ РАБОТЕН ПРОЕКТ, който е свързан със всички нужни изчисления - конструкции, ЕЛ, ВиК и т.н.
3/ ИЗДАВАНЕ НА СТРОИТЕЛНО РАЗРЕШЕНИЕ
4/ СТРОИТЕЛСТВО

Като се има предвид, че на вас досега не е представен дори ИДЕЕН ПРОЕКТ, то на мен ми е много чудно как така ще стане работата да започнете някакви строителни дейности без да е започнала процедурата по РАБОТНИЯ ПРОЕКТ, който за едно такова съоръжение ще изисква минимум поне 6 месеца, а със СТРОИТЕЛНОТО РАЗРЕШЕНИЕ (1-2 месеца, в които тече процедурата) нещата ще отидат поне на 6-7 месеца ако това стартира веднага, т.е. от днес!!!

Така че... разберете... не се заяждам с вас, а просто искам да ви кажа, че ние минахме поне три пъти, в последните години по тази "пързалка" и е добре и вие да се "огледате", да не се плъзнете и вие по нея, че при вас може и да е по-лошо, защото при нас поне не говореха за местене!!!
Изображение

Върни се в “Ботев”