Don Rumen написа:БОТЕВЬ написа:А Салерно още ли е в играта?
От старите само федерико остава и киха!
Значи Салерно излъга в интервюто си по ПОТ.Спомена,че ще се върне,каза,че няма да остави Ботев.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Don Rumen написа:БОТЕВЬ написа:А Салерно още ли е в играта?
Alternative написа:Don Rumen написа:БОТЕВЬ написа:А Салерно още ли е в играта?
Значи Салерно излъга в интервюто си по ПОТ.Спомена,че ще се върне,каза,че няма да остави Ботев.
Don Rumen написа:Да, само казвам да сме спокойни, знам че е трудно, но ще вървим само нагоре вече, може по-малко, но връщане на зад няма!
БОТЕВЬ написа:По- песимистично настроените лесно губят надежда и трябва да се поддаржа духа им.Точно затова са ни нужни такива духовни водачи като теб.Аз никога не съм губил надежда и се старая, колко се може да насъсквам пичовете че всичко ще е ОК.Без вяра сме загубени.НАПРЕД КАНАРИ,НИЕ ЩЕ ПРЕБЪДЕМ!!!!!
Vasko1912 написа:БОТЕВЬ написа:По- песимистично настроените лесно губят надежда и трябва да се поддаржа духа им.Точно затова са ни нужни такива духовни водачи като теб.Аз никога не съм губил надежда и се старая, колко се може да насъсквам пичовете че всичко ще е ОК.Без вяра сме загубени.НАПРЕД КАНАРИ,НИЕ ЩЕ ПРЕБЪДЕМ!!!!!
?!духовен водач?!Изпердашили сте тотално...
Отче,нищо лично,ама взе да става банално...днеска, утре, другия четвъртък.Според мен прекалено се доверяваш,но ти си знаеш по добре.Ако говориш със Серджо или там, който ще взима клуба му кажи да излезе на светло да каже колко пари предлага и какъв е срока Селксия да мисли!
Ето това ще ме успокои-утре пресконференция,на която да не ми обясняват за школи,подкрепа,единство и други глупости, а да кажат кои са, с какво се занимават и кога мислят да приключват сделката, но не на ниво мохабети,а на ниво Търговски регистър!
Alternative написа:А,бе какво ги пускате тези глупости...има много по-сериозни теми
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта