ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Черно море иска Пичоне и 4-ма футболиста

Мнениеот Alternative » 12 ное 2009 17:56

Don Rumen написа:
БОТЕВЬ написа:А Салерно още ли е в играта?

От старите само федерико остава и киха!

Значи Салерно излъга в интервюто си по ПОТ.Спомена,че ще се върне,каза,че няма да остави Ботев.
Изображение
Изображение

БОТЕВЬ
Контакти:

Мнениеот БОТЕВЬ » 12 ное 2009 17:59

Салерно ще ми липсва.Малко послъгваше, но говореше неща, които искат феновете да чуват.

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 12 ное 2009 18:01

Alternative написа:
Don Rumen написа:
БОТЕВЬ написа:А Салерно още ли е в играта?

От старите само федерико остава и киха!

Значи Салерно излъга в интервюто си по ПОТ.Спомена,че ще се върне,каза,че няма да остави Ботев.

ами това си звучи точно като сбогуване.

selby1912
Контакти:

Мнениеот selby1912 » 12 ное 2009 18:01

Don Rumen написа:Да, само казвам да сме спокойни, знам че е трудно, но ще вървим само нагоре вече, може по-малко, но връщане на зад няма!

Добре де,отче,хубаво викаш връщане назад няма,ами ако след ревизията на клуба Серджо се откаже,какво правим?

Vasko1912
Контакти:

Мнениеот Vasko1912 » 12 ное 2009 18:04

БОТЕВЬ написа:По- песимистично настроените лесно губят надежда и трябва да се поддаржа духа им.Точно затова са ни нужни такива духовни водачи като теб.Аз никога не съм губил надежда и се старая, колко се може да насъсквам пичовете че всичко ще е ОК.Без вяра сме загубени.НАПРЕД КАНАРИ,НИЕ ЩЕ ПРЕБЪДЕМ!!!!!

?!духовен водач?!Изпердашили сте тотално...

Отче,нищо лично,ама взе да става банално...днеска, утре, другия четвъртък.Според мен прекалено се доверяваш,но ти си знаеш по добре.Ако говориш със Серджо или там, който ще взима клуба му кажи да излезе на светло да каже колко пари предлага и какъв е срока Селксия да мисли!

Ето това ще ме успокои-утре пресконференция,на която да не ми обясняват за школи,подкрепа,единство и други глупости, а да кажат кои са, с какво се занимават и кога мислят да приключват сделката, но не на ниво мохабети,а на ниво Търговски регистър!

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 12 ное 2009 18:05

Значи Салерно излъга в интервюто си по ПОТ.Спомена,че ще се върне,каза,че няма да остави Ботев.[/quote]
ами това си звучи точно като сбогуване.[/quote]
Не знам, не мога да кажа точно, но мисля, че е аут.

Don Rumen
Контакти:

Re: !Я

Мнениеот Don Rumen » 12 ное 2009 18:12

Vasko1912 написа:
БОТЕВЬ написа:По- песимистично настроените лесно губят надежда и трябва да се поддаржа духа им.Точно затова са ни нужни такива духовни водачи като теб.Аз никога не съм губил надежда и се старая, колко се може да насъсквам пичовете че всичко ще е ОК.Без вяра сме загубени.НАПРЕД КАНАРИ,НИЕ ЩЕ ПРЕБЪДЕМ!!!!!

?!духовен водач?!Изпердашили сте тотално...

Отче,нищо лично,ама взе да става банално...днеска, утре, другия четвъртък.Според мен прекалено се доверяваш,но ти си знаеш по добре.Ако говориш със Серджо или там, който ще взима клуба му кажи да излезе на светло да каже колко пари предлага и какъв е срока Селксия да мисли!

Ето това ще ме успокои-утре пресконференция,на която да не ми обясняват за школи,подкрепа,единство и други глупости, а да кажат кои са, с какво се занимават и кога мислят да приключват сделката, но не на ниво мохабети,а на ниво Търговски регистър!

Нямам притенциите да съм водач, просто казвам неща които знам, защото много хора, като мен чакат за инфо и се надяват, а този човек се е заел от една седмица кажи-речи, но мисля че се виждат някакви резултати, мен той ме упокоява повече, защото говори за реални неща, казваш пресконференция!? Салерно, като направи и ни излъга по-добре ли беше? Аз също колкото другите ботевисти искам всичко да приключи възможно най-бързо и най-добре!

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 12 ное 2009 18:15

Alternative написа:А,бе какво ги пускате тези глупости...има много по-сериозни теми :evil:

Моите уважения,но не смятам,че ти или който и да е друг трябва да си позволява да критикува темите и мненията на останалите в този форум.И за да не звуча като адвокат на всички останали и да избегна стадното действие,ще конкретизирам.
НЕ ЖЕЛАЯ ТИ, ИЛИ КОЙТО И ДА Е ДРУГ ДА ПРЕЦЕНЯВА КОЕ Е ВАЖНО ЗА МЕН И КАКВО ДА ПУСКАМ КАТО ТЕМА!!!!!!
P.S Големите букви не са каране ,а искам да наблегна ха тях!!!

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 12 ное 2009 18:17

не виждате ли,че сме 10 глуха за медиите ,а сте почнали да скачате срещу наще хора с инфо.на мача с цска всички мастити журналисти бяха на стадиона ни,но така никой не си направи труда да пита нещо марко орнела,който за сефте беше на официалната трибуна.и после онзи ибрикчия ники александров се обяснява как правели всичко за нас. :evil: :evil: :evil: така,че чакаме утре и така

Върни се в “Ботев”