ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Черно море иска Пичоне и 4-ма футболиста
Дано да стане сделката по-скоро, да им ги дадем четиримата на Черно Море-ДА СЕ СНИМАТ С ТЯХ.
CORNY написа:Днес ми казаха,че италианците били правели нова ревизия на отбора...незнам колко е вярно,и с какво по-различна ще е от наскоро приключилата!Отче,незнам имаш ли представа,колко ми липсват подобни думи от твоята уста...
Да, защото Серджо няма нищо общо с предишните и тези дни неговия адвокат в Италия разглежда на ново документите.
вчера ги пращаха в Славия, оня ден в Левски,днес в Черно море,а утре къде остана само ЦСКА
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
plovdivesamona6 написа:само,че лошото е ,че тоя серджо не е човек с пари,а просто е бил директор в отборите където е бил.това май е пореднияя опит на селския да закърпи положението.
и то добър директор с много сериозен гръб, селския никой го не иска!
А Салерно още ли е в играта?
БОТЕВЬ написа:Ако наистина стане сделката, не е ли малко рано да се закърпва бюджета с продажба на футболисти?
Писах и преди, нека не се заблуждаваме Абрамович няма да дойде, нито някой друг в тази криза ще даде мильони на куп. Прави се добра организация в клуба, елиминира се селския, добри спонсори, добра школа, продава се по някой талант, държим прилично ниво, играем в европа, "грандовете" ги е страх от нас мисля, че всички искаме това, ако някой по това време намери някой, който не си знае парите и иска да налива добре дошъл и да ни вземе!
Абсолютно си прав, пускай от време на време по малко успокоителна информация да ни върви виното, но с мярка че врага не спи!
БОТЕВЬ написа:А Салерно още ли е в играта?
От старите само федерико остава и киха!
Да, само казвам да сме спокойни, знам че е трудно, но ще вървим само нагоре вече, може по-малко, но връщане на зад няма!
По- песимистично настроените лесно губят надежда и трябва да се поддаржа духа им.Точно затова са ни нужни такива духовни водачи като теб.Аз никога не съм губил надежда и се старая, колко се може да насъсквам пичовете че всичко ще е ОК.Без вяра сме загубени.НАПРЕД КАНАРИ,НИЕ ЩЕ ПРЕБЪДЕМ!!!!!