Фенклуб Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- rump_shaker
- Контакти:
Re: Феновете на "Ботев" решиха да направят нов клуб
абе човек, стигас тази шльокавица бе. Пиши на Бъклгарски. 1 час се опитвам да те разбера кво пишеш! Моля те

-
kakvoto i da pisha , drugoto parvenstvo shte badem bez hristolov 100 procenta
1912BOTEV написа:veseo написа:Sunway написа:Той не може повече да ни унижи...
Прав си, няма накъде повече. Щом вече масово одобряваме създаването на нови отбори (за което се смяхме на Пирин и Черноморец) и потенциалното сливане (иначе 4-5 години МИНИМУМ докато се върнем в А) с отбори като Металик Сопот (за което се подиграваме на Локо), явно няма накъде да ни унижи повече...
Да разбирам ли, че сегашния отбор ти харесва? Хайде предложи тогава по-бързо възстановяване на отбора! Или с чакане всичко се оправя??? Аз мисля, че доста хора именно христолов претопи и феновете непрекъснато намаляват. Няма смисъл да се лъжем, че сме колкото преди. 25 хиляди в момента няма да се съберат, а преди години си беше нещо естествено.
Сегашния отбор НЕ ми харесва, но още по-малко ми харесва да се прави нов, докато тоя е жив.
@dgidgo1612 - на едно такова изродче Ботев 2010 25 000 няма да се съберат. 2500 или 250 човека по-може, все пак и сред нас има gloryhunters...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
dgidgo1612 написа:publikata na edin otbor e ot mnogo goliamo zna4enie , ne samo zaradi derbitata na botev plovdiv s cska i levski , a i za ma4ovete v evropa , napravete sravnenie , litex -cska pred 5000 zriteli ili botev plovdiv -levski pred 25 000 zriteli ima razlika ne govoria za bileti , razlikata mejdu botev plovdiv i 4erno more , litex , slavia , lokomotiv sofia e ogromna prosto te niamat publika .i kakvo zna4enie ima 4e chte se po4ne ot v grupa vajno e koi sa biznesmenite koito ni vzimat , za dve godini moje da varnat otbora v a grupa , a dori i v evropeiskite turniri , tova e bg , ne e england ili italy
Престани да гледаш на нещата като фен и се постави на мястото на т.нар. "чичко паричко"! Ха сега ми кажи публиката как я разбираш- като евнтуална бройка билети, която носи определени приходи или като борба за първото място по посещаемост на даден мач? Затова се опитвам да ти обясня, че публиката е най- малкият фактор за решението на даден човек да налива пари във ФК в България. Трябва да има други обстоятелства, които да го заинтерисуват да се захване с подобен род дейност. От тази гледна точка в предишния си пост ти казах, че публиката е емоционален фактор. Ако тя имаше толкова голямо значение в родината ни за президентите на клубовете, то един Гриша Ганчев отдавна да се е махнал от Литекс или също така Николй Гигов от Локо Сф.
Като изключим италианците, заради които тук се водят горещи спорове, ще ми посочиш ли кои са тези бизнесмени, които се редят на опашка за да поемат издръжката на Ботев?
При една евентуална сделка, всички тези въпроси отпадат
Затова, нека си пожелаем сделка, макар аз много да не вярвам. И все пък, дано се случи, за да изкараме най-после и ние едни хубави празници!

Затова, нека си пожелаем сделка, макар аз много да не вярвам. И все пък, дано се случи, за да изкараме най-после и ние едни хубави празници!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
- rump_shaker
- Контакти:
Neo M написа:dgidgo1612 написа:publikata na edin otbor e ot mnogo goliamo zna4enie , ne samo zaradi derbitata na botev plovdiv s cska i levski , a i za ma4ovete v evropa , napravete sravnenie , litex -cska pred 5000 zriteli ili botev plovdiv -levski pred 25 000 zriteli ima razlika ne govoria za bileti , razlikata mejdu botev plovdiv i 4erno more , litex , slavia , lokomotiv sofia e ogromna prosto te niamat publika .i kakvo zna4enie ima 4e chte se po4ne ot v grupa vajno e koi sa biznesmenite koito ni vzimat , za dve godini moje da varnat otbora v a grupa , a dori i v evropeiskite turniri , tova e bg , ne e england ili italy
Престани да гледаш на нещата като фен и се постави на мястото на т.нар. "чичко паричко"! Ха сега ми кажи публиката как я разбираш- като евнтуална бройка билети, която носи определени приходи или като борба за първото място по посещаемост на даден мач? Затова се опитвам да ти обясня, че публиката е най- малкият фактор за решението на даден човек да налива пари във ФК в България. Трябва да има други обстоятелства, които да го заинтерисуват да се захване с подобен род дейност. От тази гледна точка в предишния си пост ти казах, че публиката е емоционален фактор. Ако тя имаше толкова голямо значение в родината ни за президентите на клубовете, то един Гриша Ганчев отдавна да се е махнал от Литекс или също така Николй Гигов от Локо Сф.
Като изключим италианците, заради които тук се водят горещи спорове, ще ми посочиш ли кои са тези бизнесмени, които се редят на опашка за да поемат издръжката на Ботев?
И аз това исках да обясня! Дори ще допълня че то в момента няма желаещи за купуването на отбора, па камо ли ако направим някакъв отбор, в 5-та дивизия при някви селски аматьори. Е те тогава още по малко атрактивни ще сме на пазара. При това този отбор няма да е оригиналният Ботев.
А в света на фантасмагориите които си бръщолевим тука, май никой не се е замислил върху следният сценарий! Сценарийй който може дори да е с най-голям шанс да се случи!
Създава се нов отбор. Масово феновете започват да ходят на мачовете на този отбор. Селското вече няма накде остава без публика. Минават полвин или еднагодина и тариката от Брягово вече вижда края си. Решава в последният момент и продава! забележете ПРОДАВА. Намира се купувач, който покрива дълговете и отбора продължава да съществува. И ние кво правим. Зарязваме новият Ботев и се връщаме при оргиналният Ботев! Това на мен ми прилича на курвенски поведение, немъжкарско, недостойно! То, тогва вече ще сме обект на серьозни подигравки защото ще си ги заслужаваме!!!

Дааа, мераклии да покриват дълговете на Селския колкото щещ 

Христо Ботев
Христо Ботев
- rump_shaker
- Контакти:
1912BOTEV написа:Дааа, мераклии да покриват дълговете на Селския колкото щещ
А можем ли да сме скигурни че ще има мераклии за новият отбор???

Аз едно съм се научил в тоя живот. Утре никога незнаеш какво ще се случи! Възможностите са хиляди. И когато се прави план за бъдещето никога не трябва да казваме " Ние ще направим точно това и ще се получи точно това". Ок ние ще направим отбор, ами ако не се получи точно това което искаме? Какво правим?
Пак казвам, трябва всяка една стъпка в бъдещето да е премерена и добре обмислена! Ние сме фенове. Има хора от друг тип тесто. Хора които могат да предполагат и анализират. Ето такива хора ако има сред нас, нека седнат и обмислят хилядите варианти. Защото на едно импулсивно "Ние сме велики" и "той не умира" неможе!

Прав си, Шейкър. Аз говоря за нов отбор, защото много ме е яд на христолов. Не казвам, че е добра идея или ще стане. Просто не го изключвам като възможност, ако селския остави остави този отбор в небитието и откаже да го продава.
Христо Ботев
Христо Ботев
-
- Контакти:
Създава се нов отбор. Масово феновете започват да ходят на мачовете на този отбор. Селското вече няма накде остава без публика. Минават полвин или еднагодина и тариката от Брягово вече вижда края си. Решава в последният момент и продава! забележете ПРОДАВА. Намира се купувач, който покрива дълговете и отбора продължава да съществува. И ние кво правим. Зарязваме новият Ботев и се връщаме при оргиналният Ботев! Това на мен ми прилича на курвенски поведение, немъжкарско, недостойно! То, тогва вече ще сме обект на серьозни подигравки защото ще си ги заслужаваме!!!
1. Да те питам какво продава
2. По твоята логика се намира купувач на едно затънало ФК или АД. А за един отбор в В,Б,А група няма?
3. Кое е курвенско поведение това да стоим и да чакаме (точно като някоя к*р*ва)тази седмица или другата или не не в сряда.
4. Аз незнам някой от редовите фенове в БГ да не ни се подиграва в момента. Ние от 7-8 години сме ебати цирка.
Аз и в други мой мнения съм го писал ще напиша пак. До като и последния жабар е тука надежда има.НО започнем ли сезона с митко президент по добре ще е да си спетнем нов отбор Това е единствената алтернатива.Просто и ясно аз друга не виждам. Всъшност има както се изрази колегата можем да си продължим с к*рвенско поведение и да чакаме някой нов герой. Я Испанец я някой арабски шеих.