ЛЕ:Щутгарт-Ботев Пловдив FT 0:0 (1:1)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: ЛЕ:Щутгарт-Ботев Пловдив (1:1)

Мнениеот kartago » 08 авг 2013 23:36

Има няколко индивида, които са решили здраво да провокират, някои вече си отидоха на заслужена почивка, други ако продължават в същия дух ги чака същото!!! Браво на "Ботев" понякога е нужно и малко късмет, за съжаление тази вечер не беше на наша страна! Успех!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 авг 2013 23:37

Много е гадно да отпаднеш непобеден, но когато играеш срещу такъв отбор, нямаш право на толкова много пропуски в атака.
Бяха много близко да ги отстранят. Страхотен Ботев, заслужават поздравления. И в двата мача играха като равен с равен, дори в доста моменти бяха по-добрият отбор. Отбор от 4-та дивизия има такъв стадион, а тук някой с иначе големи претенции нямат такъв.

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 08 авг 2013 23:37

Shtuka написа:Не мога да разбера много хората,които плюят по българските представители в Европа!!!Когато български отбор играе в евротурнирите аз го подкрепям независимо от клубните пристрастия!Тези неща трябва да останат в България,когато става въпрос за участие в евротурнирите...Толкова ли сте зле?!Май,да!Затова ще продължаваме да бъдем в миманса,защото българина е ЦАР на разделението...Бъдете първо БЪЛГАРИ,а после Левскари,Цесекари,Ботевисти,Локомотивци и т.н.Само когато сме едно ЦЯЛО,ще бъдем силни...Не го ли разбрахте?!В БГ шампионата си бъдете с клубните пристрастия,но в Европа-ЮМРУК-един и МОЩЕН!Това е истината!Think about it...

"И ПАК сте моралните победители :)"
"OOOO aide na selo ooo aide na selo"
Това са го писали локомотивци... Простотията на хората няма край....
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 авг 2013 23:41

Много силен мач на Ботев,гледал съм много срещи между български и немски отбори когато сме имали успех,повечето пъти е било въпрос на шанс,а не на надиграване.Тази вечер за първи път видях български отбор да надиграва немски и то в Германия,само липса на шанс и на малко повече класа от страна на чужденците в нападение лишиха Ботев от заслужена победа.А на тези които умаловажават представянето на Ботев ще им кажа че са смешници,Щутгарт си е Щутгарт и това че трепериха до 95мин. на срещата е ярък показател за играта на Ботев.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 08 авг 2013 23:42

kartago написа:Има няколко индивида, които са решили здраво да провокират, някои вече си отидоха на заслужена почивка, други ако продължават в същия дух ги чака същото!!! Браво на "Ботев" понякога е нужно и малко късмет, за съжаление тази вечер не беше на наша страна! Успех!

Беше време. :)
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
Shtuka
Контакти:

Мнениеот Shtuka » 08 авг 2013 23:42

becks32milan написа:
Shtuka написа:Не мога да разбера много хората,които плюят по българските представители в Европа!!!Когато български отбор играе в евротурнирите аз го подкрепям независимо от клубните пристрастия!Тези неща трябва да останат в България,когато става въпрос за участие в евротурнирите...Толкова ли сте зле?!Май,да!Затова ще продължаваме да бъдем в миманса,защото българина е ЦАР на разделението...Бъдете първо БЪЛГАРИ,а после Левскари,Цесекари,Ботевисти,Локомотивци и т.н.Само когато сме едно ЦЯЛО,ще бъдем силни...Не го ли разбрахте?!В БГ шампионата си бъдете с клубните пристрастия,но в Европа-ЮМРУК-един и МОЩЕН!Това е истината!Think about it...

"И ПАК сте моралните победители :)"
"OOOO aide na selo ooo aide na selo"
Това са го писали локомотивци... Простотията на хората няма край....

Бай Ганьо Старопланински...Моя виден съгражданин го е написал достатъчно красноречиво,ама няма кой да чете... :)
Последна промяна от Shtuka на 08 авг 2013 23:43, променено общо 1 път.
[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 08 авг 2013 23:42

kartago написа:Има няколко индивида, които са решили здраво да провокират, някои вече си отидоха на заслужена почивка, други ако продължават в същия дух ги чака същото!!! Браво на "Ботев" понякога е нужно и малко късмет, за съжаление тази вечер не беше на наша страна! Успех!

Като цяло какво чакаш да се случи, да си променят форумното поведение ли? Нали знаеш, че и мокрото гори покрай сухото.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 авг 2013 23:42

blac_black_cat написа:За първи път да викам за друг български отбор освен ЦСКА.
Канари браво на Вас, но не вирвайте носове, че трябва да ставате шампиони и говедата да го духат за 100-тен път.
Радвам се за този отбор.
САМО ЦСКА ОЛЕ !!!

Аз съм ходил на мачове на Ботев доста често ;)

В България има 2 отбора и това са ЦСКА и Ботев!

Да не се повтарям отново, много добре представихте България, Канари - гордейте се :!:

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 08 авг 2013 23:44

Teo написа:
blac_black_cat написа:За първи път да викам за друг български отбор освен ЦСКА.
Канари браво на Вас, но не вирвайте носове, че трябва да ставате шампиони и говедата да го духат за 100-тен път.
Радвам се за този отбор.
САМО ЦСКА ОЛЕ !!!

Аз съм ходил на мачове на Ботев доста често ;)

В България има 2 отбора и това са ЦСКА и Ботев!

Да не се повтарям отново, много добре представихте България, Канари - гордейте се :!:

Братя по фалит :mrgreen:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
Жоро Бекъма

Мнениеот Жоро Бекъма » 08 авг 2013 23:44

peliforewer написа:Много силен мач на Ботев,гледал съм много срещи между български и немски отбори когато сме имали успех,повечето пъти е било въпрос на шанс,а не на надиграване.Тази вечер за първи път видях български отбор да надиграва немски и то в Германия,само липса на шанс и на малко повече класа от страна на чужденците в нападение лишиха Ботев от заслужена победа.А на тези които умаловажават представянето на Ботев ще им кажа че са смешници,Щутгарт си е Щутгарт и това че трепериха до 95мин. на срещата е ярък показател за играта на Ботев.

+ Точно така е ! Само не ми е ясно защо ми бяха изтрити мненията от kartago. Някой с нещо обидил ли съм? А това, че разни турчоля се гаврят с БГ отбор, който се представи повече от достойно тази вечер не са наказани?
Последна промяна от Жоро Бекъма на 08 авг 2013 23:45, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Ботев”