ЛЕ:Щутгарт-Ботев Пловдив FT 0:0 (1:1)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ:Щутгарт-Ботев Пловдив (1:1)
Има няколко индивида, които са решили здраво да провокират, някои вече си отидоха на заслужена почивка, други ако продължават в същия дух ги чака същото!!! Браво на "Ботев" понякога е нужно и малко късмет, за съжаление тази вечер не беше на наша страна! Успех!
Много е гадно да отпаднеш непобеден, но когато играеш срещу такъв отбор, нямаш право на толкова много пропуски в атака.
Бяха много близко да ги отстранят. Страхотен Ботев, заслужават поздравления. И в двата мача играха като равен с равен, дори в доста моменти бяха по-добрият отбор. Отбор от 4-та дивизия има такъв стадион, а тук някой с иначе големи претенции нямат такъв.
Бяха много близко да ги отстранят. Страхотен Ботев, заслужават поздравления. И в двата мача играха като равен с равен, дори в доста моменти бяха по-добрият отбор. Отбор от 4-та дивизия има такъв стадион, а тук някой с иначе големи претенции нямат такъв.
- becks32milan
- Контакти:
Shtuka написа:Не мога да разбера много хората,които плюят по българските представители в Европа!!!Когато български отбор играе в евротурнирите аз го подкрепям независимо от клубните пристрастия!Тези неща трябва да останат в България,когато става въпрос за участие в евротурнирите...Толкова ли сте зле?!Май,да!Затова ще продължаваме да бъдем в миманса,защото българина е ЦАР на разделението...Бъдете първо БЪЛГАРИ,а после Левскари,Цесекари,Ботевисти,Локомотивци и т.н.Само когато сме едно ЦЯЛО,ще бъдем силни...Не го ли разбрахте?!В БГ шампионата си бъдете с клубните пристрастия,но в Европа-ЮМРУК-един и МОЩЕН!Това е истината!Think about it...
"И ПАК сте моралните победители

"OOOO aide na selo ooo aide na selo"
Това са го писали локомотивци... Простотията на хората няма край....
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
-
- Контакти:
Много силен мач на Ботев,гледал съм много срещи между български и немски отбори когато сме имали успех,повечето пъти е било въпрос на шанс,а не на надиграване.Тази вечер за първи път видях български отбор да надиграва немски и то в Германия,само липса на шанс и на малко повече класа от страна на чужденците в нападение лишиха Ботев от заслужена победа.А на тези които умаловажават представянето на Ботев ще им кажа че са смешници,Щутгарт си е Щутгарт и това че трепериха до 95мин. на срещата е ярък показател за играта на Ботев.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
- ihalamadrid
- Контакти:
kartago написа:Има няколко индивида, които са решили здраво да провокират, някои вече си отидоха на заслужена почивка, други ако продължават в същия дух ги чака същото!!! Браво на "Ботев" понякога е нужно и малко късмет, за съжаление тази вечер не беше на наша страна! Успех!
Беше време.

uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

- Shtuka
- Контакти:
becks32milan написа:Shtuka написа:Не мога да разбера много хората,които плюят по българските представители в Европа!!!Когато български отбор играе в евротурнирите аз го подкрепям независимо от клубните пристрастия!Тези неща трябва да останат в България,когато става въпрос за участие в евротурнирите...Толкова ли сте зле?!Май,да!Затова ще продължаваме да бъдем в миманса,защото българина е ЦАР на разделението...Бъдете първо БЪЛГАРИ,а после Левскари,Цесекари,Ботевисти,Локомотивци и т.н.Само когато сме едно ЦЯЛО,ще бъдем силни...Не го ли разбрахте?!В БГ шампионата си бъдете с клубните пристрастия,но в Европа-ЮМРУК-един и МОЩЕН!Това е истината!Think about it...
"И ПАК сте моралните победители"
"OOOO aide na selo ooo aide na selo"
Това са го писали локомотивци... Простотията на хората няма край....
Бай Ганьо Старопланински...Моя виден съгражданин го е написал достатъчно красноречиво,ама няма кой да чете...

Последна промяна от Shtuka на 08 авг 2013 23:43, променено общо 1 път.
[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]
kartago написа:Има няколко индивида, които са решили здраво да провокират, някои вече си отидоха на заслужена почивка, други ако продължават в същия дух ги чака същото!!! Браво на "Ботев" понякога е нужно и малко късмет, за съжаление тази вечер не беше на наша страна! Успех!
Като цяло какво чакаш да се случи, да си променят форумното поведение ли? Нали знаеш, че и мокрото гори покрай сухото.
blac_black_cat написа:За първи път да викам за друг български отбор освен ЦСКА.
Канари браво на Вас, но не вирвайте носове, че трябва да ставате шампиони и говедата да го духат за 100-тен път.
Радвам се за този отбор.
САМО ЦСКА ОЛЕ !!!
Аз съм ходил на мачове на Ботев доста често

В България има 2 отбора и това са ЦСКА и Ботев!
Да не се повтарям отново, много добре представихте България, Канари - гордейте се

-
- Контакти:
Teo написа:blac_black_cat написа:За първи път да викам за друг български отбор освен ЦСКА.
Канари браво на Вас, но не вирвайте носове, че трябва да ставате шампиони и говедата да го духат за 100-тен път.
Радвам се за този отбор.
САМО ЦСКА ОЛЕ !!!
Аз съм ходил на мачове на Ботев доста често![]()
В България има 2 отбора и това са ЦСКА и Ботев!
Да не се повтарям отново, много добре представихте България, Канари - гордейте се
Братя по фалит

[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
- Жоро Бекъма
peliforewer написа:Много силен мач на Ботев,гледал съм много срещи между български и немски отбори когато сме имали успех,повечето пъти е било въпрос на шанс,а не на надиграване.Тази вечер за първи път видях български отбор да надиграва немски и то в Германия,само липса на шанс и на малко повече класа от страна на чужденците в нападение лишиха Ботев от заслужена победа.А на тези които умаловажават представянето на Ботев ще им кажа че са смешници,Щутгарт си е Щутгарт и това че трепериха до 95мин. на срещата е ярък показател за играта на Ботев.
+ Точно така е ! Само не ми е ясно защо ми бяха изтрити мненията от kartago. Някой с нещо обидил ли съм? А това, че разни турчоля се гаврят с БГ отбор, който се представи повече от достойно тази вечер не са наказани?
Последна промяна от Жоро Бекъма на 08 авг 2013 23:45, променено общо 1 път.
[center]
[/center]