ЛЕ:Ботев Пловдив-Жрински Мостар 2:0 FT (3:1 agg)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Re: ЛЕ:Ботев Пловдив-Жрински Мостар 2:0 FT (3:1 agg)

Мнениеот bnborisov » 26 юли 2013 10:42

wicked1913 написа:Няма смисъл да се говори с вас, още един път честита победа, напълно заслужена но от фенско естество... другия път да не пропуснете пеевски и барека, че да не спрат кранчето :lol:

Хайде сега кажи как по-точно държавата е затънала точно от Цв. Василев. Много големи умници сте ама говорите колкото да не заспите. Някой умник ръсещ мозък тука да каже : "Василев е виновен за това или за това"

Предполагам че поне на 10 000 човека плаща заплати, спонсорира освен Ботев Пловдив, Националните отбори по волейбол и баскетбол. Дава пари на цялата "А" група и то добри . Спонсорира баскетболния отбор на Левски. Дава пари за БГ филми. Спонсорираше Денкова и Ставитски. Построи футболна база за Ботев и е наред стадиона. Кой в БГ го прави това? Батков? Домусчиев? Ганчев? или който и да е друг? И само не ми минавайте с приказките за държавните пари щото са супер олигофренски.

Ми аз само заради детето дето спаси от рак, като му плати операцията в чужбина бих му скандирал името.

просто ми отговори на въпросите! трудно ли ти е? Разбирам те, и на другите олигофрени не им е лесно. Хайде от мен да мине , няма да те питам за ТИМ ;)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 26 юли 2013 10:44

Iso24 написа:Много се радвам за Ботев! Добър мач стана, изчакахме да се оголят и ги матирахме! Тошко Неделев не прощава от подобна позиция!
Гледам, че Щутгарт е бил на 12 място в Германия миналото първенство и това означава, че не са Байерн, Борусия или дори Шалке а възможен противник. Дано имаме и късмет.

Е,това твое изказване ,направо ме разсмя,казваш Щутгарт били на 12 място в Бундеслигата и за това били възможен противник :lol: ,а проверили колко струват футболистите им?(близо 100 млн. евро, на 7 място в Бундеслигата по-този показател). Вярно ,че по-някой път парите не "играят" на терена(много рядко). Хубаво е да имаш вяра в отбора си,ама хайде да гледаме малко по-реално!Пожелавам ви късмет ще ви е нужен!(ще трябва да разчитате и на подценяване от Щутгарт).
За тези,които мислят,че Щутгарт са "възможен" противник:http://www.youtube.com/watch?v=jHeWMlclJjU
Последна промяна от CSKA 78 на 26 юли 2013 11:44, променено общо 3 пъти.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 26 юли 2013 11:02

Браво и честито !!!! Ботев игра грамотно и спечели мача! Имате страхотна публика. Респект!Пожелавам ви успех срещу швабите и хич да не ви пука от злобните коментари!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 26 юли 2013 11:15

http://bt.wrzru.com/details.php?id=107345
Който иска може да си свали мача оттук.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 26 юли 2013 11:17

bnborisov написа:
wicked1913 написа:Няма смисъл да се говори с вас, още един път честита победа, напълно заслужена но от фенско естество... другия път да не пропуснете пеевски и барека, че да не спрат кранчето :lol:

Хайде сега кажи как по-точно държавата е затънала точно от Цв. Василев. Много големи умници сте ама говорите колкото да не заспите. Някой умник ръсещ мозък тука да каже : "Василев е виновен за това или за това"

Предполагам че поне на 10 000 човека плаща заплати, спонсорира освен Ботев Пловдив, Националните отбори по волейбол и баскетбол. Дава пари на цялата "А" група и то добри . Спонсорира баскетболния отбор на Левски. Дава пари за БГ филми. Спонсорираше Денкова и Ставитски. Построи футболна база за Ботев и е наред стадиона. Кой в БГ го прави това? Батков? Домусчиев? Ганчев? или който и да е друг? И само не ми минавайте с приказките за държавните пари щото са супер олигофренски.

Ми аз само заради детето дето спаси от рак, като му плати операцията в чужбина бих му скандирал името.

просто ми отговори на въпросите! трудно ли ти е? Разбирам те, и на другите олигофрени не им е лесно. Хайде от мен да мине , няма да те питам за ТИМ ;)

Опитвам се да кажа, че всички отбори в България са затънали в лайна, начело с мутри-"бизнесмени"... добре,нека финансират отборите,нека си перат парите НО трябва ли да им скандираме имената? Трябва ли да ги величаем? Да си чул някога публиката на ЧЕРНО МОРЕ да скандира трибуквието или пък името на М.М.? Питам. Това е единственото, което можем да направим, поне да не издигаме на пиадестал разните мутряци, които разграбват неусетно държавата ни!
Но все пак сте заслепени от успеха... ще изтрезнеете и един ден работата ще е като с Христолов, само, че този път фигурата ще е мощно скандирания цецо василев... Както се казва всяко чудо за три дни, не сме Русия, това не е Газпром, вдругиден ще се смени правителството и ... какво ще стане? А забравих, че вас не ви устройва смяна на турско-болшевишкото правителство, тъй като за вас е важно да печелите купи и гръмки победи в Европа, но нека държавата да си е*е майката. Лошо мислене, което вашият кумир - Христо Ботев едва ли би харесал ;) И точно поради това не намирам за правилно отборите ни да носят имената на национални герой но това е вече друга и по-дълбока тема... защото както казах вече - първо се пее "тих бял Дунав", след това се скандира цецо василев... парадокс но ФАКТ!
фалшива коса - фалшив футбол!

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 26 юли 2013 11:19

Не се занимавайте с феновете на Ботев, те искат да чуват само колко са велики, колко са добри, Цв.Василев е светец и т.н.Само разгледайте предишните страници и ще видите,че са оставени само хвалебствените коментари,всичко друго е изтрито.Типично по Барековски :mrgreen:

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 26 юли 2013 11:32

theprideofplovdiv написа:Не се занимавайте с феновете на Ботев, те искат да чуват само колко са велики, колко са добри, Цв.Василев е светец и т.н.Само разгледайте предишните страници и ще видите,че са оставени само хвалебствените коментари,всичко друго е изтрито.Типично по Барековски

Отивай да вдигаш паметници на доказани наркотрафиканти.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 26 юли 2013 11:51

Опитвам се да кажа, че всички отбори в България са затънали в лайна, начело с мутри-"бизнесмени"...

Навсякъде по света е така.Смърт на Роман Абрамович :) В НРБ някога не беше така ама на... демокрация... ;)

Да си чул някога публиката на ЧЕРНО МОРЕ да скандира трибуквието или пък името на М.М.? Питам.

а има ли за какво. И аз питам.

Но все пак сте заслепени от успеха... ще изтрезнеете и един ден работата ще е като с Христолов, само, че този път фигурата ще е мощно скандирания цецо василев... Както се казва всяко чудо за три дни, не сме Русия, това не е Газпром, вдругиден ще се смени правителството и ... какво ще стане
?
Ми нищо няма да стане като се смени правителството. То колко правителства се смениха и кво стана. Ти как мислиш някой да инвестира около 40 000 000 в бази и отбор и "работата да е като с Христолов" мислете малко бе

забравих, че вас не ви устройва смяна на турско-болшевишкото правителство, тъй като за вас е важно да печелите купи и гръмки победи в Европа, но нека държавата да си е*е майката.

а това ти е най-голямата гершка. купите и гръмките победи в Европа нямат нищо общо с правителството. по твойта логика тогава и вашето отборче би трябвало да е със това турско-болшевишкото правителство. ТИМ са ясни. Нали?

И айде накрая опитай се само на един мой въпрос да отговориш, вместо да ръсиш мозък: "как по-точно държавата е затънала от Цв. Василев"
ПРИМЕР :Цв. Василев е направил "еди кво си" и с държавата се случи "еди що си"
Последна промяна от bnborisov на 26 юли 2013 11:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 26 юли 2013 11:53

Успех на Ботев с/у Щутгарт, както казах още след изтеглянето на жребия шансове винаги има!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 26 юли 2013 12:26

DrAvalanche написа:Накрая спонтанно се скандираше за карабрахим. Скоро ще събират пари да му вдигнат паметник, а после под строй ще гласуват за дпс. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Паметника си го вдига той самия,само че не е като някои други да иска името му да стои отгоре ;)
Изображение
И стига сте повтаряли като развалена плоча за дпс-и 1000 пъти да я напишете тази лъжа,пак няма да стане истина,влез и виж колко гласа има за тях в Пловдив на последните избори!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Ботев”