wicked1913 написа:Няма смисъл да се говори с вас, още един път честита победа, напълно заслужена но от фенско естество... другия път да не пропуснете пеевски и барека, че да не спрат кранчето
Хайде сега кажи как по-точно държавата е затънала точно от Цв. Василев. Много големи умници сте ама говорите колкото да не заспите. Някой умник ръсещ мозък тука да каже : "Василев е виновен за това или за това"
Предполагам че поне на 10 000 човека плаща заплати, спонсорира освен Ботев Пловдив, Националните отбори по волейбол и баскетбол. Дава пари на цялата "А" група и то добри . Спонсорира баскетболния отбор на Левски. Дава пари за БГ филми. Спонсорираше Денкова и Ставитски. Построи футболна база за Ботев и е наред стадиона. Кой в БГ го прави това? Батков? Домусчиев? Ганчев? или който и да е друг? И само не ми минавайте с приказките за държавните пари щото са супер олигофренски.
Ми аз само заради детето дето спаси от рак, като му плати операцията в чужбина бих му скандирал името.
просто ми отговори на въпросите! трудно ли ти е? Разбирам те, и на другите олигофрени не им е лесно. Хайде от мен да мине , няма да те питам за ТИМ