XIV кръг БОТЕВ-Лудогорец 28.11.2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plan-2012

Re: БОТЕВ отговориха на декларацията на Лудогорец

Мнениеот plan-2012 » 01 дек 2012 18:41

TSHABALALA написа:
Стефан Бъков написа:
Vict0ry написа:http://botev.gong.bg/view_article.php?article_id=313495

Стига сте ревали като ощипани моми е женчовци!

Точно в този линк няма игра с ръка, виж на мача с Лудогорец миналата година за купата в Пловдив имаше.
А по въпроса за реването:
Изображение

http://videa.hu/videok/sport/l-b-XewBmW ... tart=8.164 и в двете ситуации има дузпа.
А за картинката - ми те постоянно ви спират :mrgreen: Добре, че ви побутват отвреме на време иначе още щяхте да цопате в локвите на В група :mrgreen: .А влизането в А група си беше не само бутане, ами и дърпане." Никой не можел да ги спре" :mrgreen:

Ей момче,загубите винаги сме ги приемали, но не и несправедливостите и винаги излизаме с името си напред за разлика от вас :!:

[offtopic]Какво стана с ''крадеца'' ? Май се върна на работа без да му пука каква ви е позицията или вие се ''огънахте'' ? :o[/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Eто как се прави по света

Мнениеот dunavfc » 01 дек 2012 19:36

джони написа:
dunavfc написа:
джони написа:мен това ,че точно неутралните хора ни подкрепят най-много ме радва-Херо,Тити Папазов и т.н се изказаха в наша подкрепа,докато за отсрещната страна публично абсолютно никой не събра смелост,само единични форумни мишки
А за Казахстан,вижте колко мача са изиграли тази година в евротурнирите и какъв коефициент имат,до 3 години ще ни разминат като малка гара и не защото наливат страшно много пари във футбола,което е необходимо но не достатъчно условие,а защото са осигурили най важната предпоставка-честна игра

Абе братле,скрий се някъде,че ставаш вече за присмех...Колко неутрални хора са Херо и Тити Папазов а ? Аз пък ти казвам,че почнахте да писвате на всички със вашите претенции,все едно са ви отрязали главата на финала на ШЛ...Дузпата 50/50 казаха го поне 10 човека,които разбират много повече от съдийство от колкото аз и ти,засадата беше дадена заради лоша преценка на страничния,това със сигурност не е най-скандално отмененият гол в история на футбола.Ако кажеш,още някакви суперлативи за Казахс тан,ще се самоубия,най-вероятно чрез подпалване.България е на 28 място в класацията на УЕФА,Казахстан е на 38 място.Националният отбор на България е на 40 място в ранглистата на ФИФА,Казахстан е на 140.Казахстан,не знам колко точки са спечелили в Европа тази година,нп нямат нито един участник в групите на ШЛ или Лига Европа.Е питам се аз,ти малоумен ли си ?

Стойчо Младенов също ни подкрепи и говори по тв7 и той ли не е неутрален,дузпата е 100% само от последната седмица се дадоха 3 такива дузпи,самият таско тасков дава без замисляне такава дузпа на берое-левски,факт който 3 дена не може да бъде обяснен и вкаран в клишето 50/50.а за Казахстан виж само за какви треньори става въпрос в статията-любко петрович и грозни и как се работи там,пак ти повтарям,че до 3 години ще са ни разминали с разлика,последните 2 години са с много по висок коефициент от нас,пред тях сме само защото коеф се изчисляват за период последните 5 години

колко казахстански отбора са били в групите на Лига Европа или ШЛ в последните 5 год ? Любко Петрович,когато е работил в България,казахстанските отбори,сигурно все още са били в първенството на СССР...

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 01 дек 2012 19:42

dunavfc написа: Адски много паднахте в очите на неутралните хора.Такова реване,такива драми,за един прост мач,който едва ли не щеше да определи шампиона на Европа....Надявам се в края на сезона да останете извън местата даващи право на участие в Европа,представям си тогава какви революции и сцени ще станат.

Кой го иска тва преиграване ве, разбирач? Отговори ми на тоя въпрос ве, разбирач! Кой го предложи тва преиграване ве, умник? Гузното ръководство на Лудогорец, нали??! Което по тоя начин иска да измести основния проблем - мафията в българския футбол! Ние знаеш ли изобщо за кво ревем бе, разбирач? Нас ни режат почти всеки мач тенденциозно ве, разбирач! Но срещу Лудогорец чашата преля ве, разбирач! Да си мълчим ли ве, разбирач??? Ние ревем срещу мръсното корумпирано БФС ве, разбирач! Което трябва да бъде изметено на момента, ако искаме бг футбола да върви ! Ние не искаме тия поръчкови съдийства ще продължават ве, разбирач! И трябва да се реже откъм главата! Толкова ли не можеш да го зацепиш ве, разбирач!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 01 дек 2012 20:31

Rooster1912 написа:
dunavfc написа: Адски много паднахте в очите на неутралните хора.Такова реване,такива драми,за един прост мач,който едва ли не щеше да определи шампиона на Европа....Надявам се в края на сезона да останете извън местата даващи право на участие в Европа,представям си тогава какви революции и сцени ще станат.

Кой го иска тва преиграване ве, разбирач? Отговори ми на тоя въпрос ве, разбирач! Кой го предложи тва преиграване ве, умник? Гузното ръководство на Лудогорец, нали??! Което по тоя начин иска да измести основния проблем - мафията в българския футбол! Ние знаеш ли изобщо за кво ревем бе, разбирач? Нас ни режат почти всеки мач тенденциозно ве, разбирач! Но срещу Лудогорец чашата преля ве, разбирач! Да си мълчим ли ве, разбирач??? Ние ревем срещу мръсното корумпирано БФС ве, разбирач! Което трябва да бъде изметено на момента, ако искаме бг футбола да върви ! Ние не искаме тия поръчкови съдийства ще продължават ве, разбирач! И трябва да се реже откъм главата! Толкова ли не можеш да го зацепиш ве, разбирач!

А вие да отказахте това предложение,нещо ? А-у ? Май май,само това чакахте ? Смешни сте в очите на цяла България ;)

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 01 дек 2012 21:00

dunavfc написа:
Rooster1912 написа:

А вие да отказахте това предложение,нещо ? А-у ? Май май,само това чакахте ? Смешни сте в очите на цяла България ;)

аахахах дечко, че що да го отказваме, като те ни го предлагат, бе разбирач? :) И кво губим? И ако им откажем , нали после всички такива умници като тебе ще отворят големите усти, че ни е шубе, ве разбирач :lol: Смешни сме били...Ти си за смях, че изобщо не можеш да зацепиш къв е проблемът!

Потребителски аватар
Стефан Бъков
Контакти:

Мнениеот Стефан Бъков » 01 дек 2012 21:06

Rooster1912 написа:аахахах дечко, че що да го отказваме, като те ни го предлагат, бе разбирач? :) И кво губим? И ако им откажем , нали после всички такива умници като тебе ще отворят големите усти, че ни е шубе, ве разбирач :lol: Смешни сме били...Ти си за смях, че изобщо не можеш да зацепиш къв е проблемът!

Пич, не се поддавай на провокациите им, че само това чакат. Остави ги да се изживяват поне тук, като другаде не могат.
Вчера ме баннаха за думата "изтърсак", няма да се учудя ако и "разбирач" влезе в тази графа. ;)
Иначе провокаторите си ги оставят да пишат на воля... Deja vu.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 02 дек 2012 01:14

Ако мачът се преиграва, наистина много ще ми паднете в очите. Вярно е, че много исках да вземете точки от този мач, защото е нужно и на моя любим отбор, но не сте първия, не сте и последния отбор порязван от даден рефер.

Толкова шум се вдига, мисля, че е ясно защо. Тити и Херо са неутрални, чак синьо неутрални. Ако ние бяхме 2ри и от този мач ни беше зависило първото място, а не на един друг отбор отдавна щеше всичко да е забравено.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: XIV кръг БОТЕВ-Лудогорец 28.11.2012

Мнениеот rump_shaker » 02 дек 2012 09:08

factotum написа:Добре ве, хора, защо толкова лесно се манипулирате? Европейски футбол не гледате ли? Не забелязвате ли, че при всяко центриране в наказателното поле най-близкия защитник винаги се опитва да блокира удара С ПРИБРАНИ ДО ТЯЛОТО СИ РЪЦЕ! За какво мислите го прави- че изглежда по-добре на камерите ли? Ако не се свири дузпа за това, че топката се удря в ръка на защитник ЗА КАКВО ЩЕ СИ ПРИБИРАТ РЪЦЕТЕ?!
Съдии, специалисти, подлизурковци взели да ми пишат и вадят вода от 10 кладенеца за да си защитят професионалната си некадърност. :evil:
Изображение
Този в ляво да не смятате, че си чеше Д-то точно в този момент?

ПО ТОЧНО НЯМА КАК ДА ИМ ГО ОБЯСНИШ.

Озни син заблуден фен ТОММИ се опитва да ни обясни как топката свобдно може да се разхожда по ръцете на играчите и да не се свири фаул стига да било неволно. Пълно е с абсурдни хора, абсурдни идеи и прочие.

Бахти футбола е игра с крака. Онзи играе воклейбол и тука някви олигофрени тръгват да ми тълкуват "как НЕ трябва да се сири фаул". От 1000 купи сено сламката ми търсят за да докажат и намерат причина заради която да НЕ се свири тази дузпа.

Вчера някой гледа ли Байрен и Дортмунд? съдията свири 2 фаула за съвсем по-неволна игра на играчите с ръка. И при двете ситуации топката се удряше във ръка на футболист след удар/подаване на противник. А уж вече не свирили в Европа такива ръчички. Дрън ДРЪН та пляс. Свирят си играта с ръка, порсто в наказателното поле се взимат няколко факта предвид преди да се отсъди дузпа. Един от тях е ако противник нанесе удар с топката по ръката - ТОГАВА НЯМА

Ама когато играч САМ си нанесе удар с топката тогава ИМА.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 02 дек 2012 10:11

dunavfc написа:А вие да отказахте това предложение,нещо ? А-у ? Май май,само това чакахте ? Смешни сте в очите на цяла България ;)

Че защо да отказваме още един мач за тази година? Ще отидем с удоволствие да гледаме бърз и красив футбол. Няма какво да се лъжем, Лудогорец са по-силния отбор в момента, сигурно пак ще си вземат трите точки. Но нека да е честно, а не с издънките на Таско! В крайна сметка от преиграването единствения печеливш, би бил Левски, а сам знаеш, че не ги долюбваме сините от София.

Потребителски аватар
Стефан Бъков
Контакти:

Мнениеот Стефан Бъков » 02 дек 2012 10:18

Янис Зику написа:Ако мачът се преиграва, наистина много ще ми паднете в очите. Вярно е, че много исках да вземете точки от този мач, защото е нужно и на моя любим отбор, но не сте първия, не сте и последния отбор порязван от даден рефер.

Толкова шум се вдига, мисля, че е ясно защо. Тити и Херо са неутрални, чак синьо неутрални. Ако ние бяхме 2ри и от този мач ни беше зависило първото място, а не на един друг отбор отдавна щеше всичко да е забравено.

1. Не виждам защо трябва да падаме в очите на някого. Ние НЕ сме искали мача да се преиграва! Лудогорец напълно езуитски го предложиха. Нали се сещаш какво щеше да се избълва ако не се бяхме съгласили?
2. За десетки пъти повтаряме: Ние искаме да няма тенденциозно отношение от съдиите към определени отбори, независимо кои са те. Разберете го веднъж за винаги, т.е. ние се борим и за Вас, и за всички ощетени отбори.
3. Това, че ако сте били Вие всичко отдавна е щяло да бъде забравено - еми това си зависи само от Вас, нали? Докато си мълчим и приемаме съдийски оценки над 7.5 и следващ наряд, нищо няма да се промени.
4. Точно за такава кауза трябва всички отбори да се обединят, защото всички ще спечелят от това. Ние обаче пак се делим на червени и сини, столица и провинция. Някой беше написал, че сега ако се промени нещо, бултрасите щели да се тупат в гърдите, че те са се пребори за това. Еми хайде де, размърдайте си задниците и да го направим заедно, вместо да мразите повече, отколкото да си обичате любимия спорт и любимия отбор. Докато всеки си гледа само в канчето нищо няма да се промени. Това качество си е присъщо на целия ни народ, но нали се очаква точно от футболните фенове да са катализатор на промяната: Къде сте?
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”