ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Раздават заплати в Ботев.......

Мнениеот Canaries front » 05 ное 2009 21:42

Два исторически дни в Ботев за една седмица са твърде много. "Канарчетата" тъкмо съкрушиха градския съперник в дербито и хоп - днес нова радост. Съобщил я Серджо Борго. След тренировката тази вечер италианецът нахлул в съблекалнята. Без да се напряга, ясно, кратко и точно, соченият за наследник на Митю осведомил футболисти и треньори: "Утре ще плащаме заплати, другата седмица е Сделката. От вас се иска само да играете", лаконичен е бил Серджо.

Незнам до колко е вярно това, но ако се случи ще е още един добър знак,пък и момчетата ще получат още един стимул да си вземат 3-те точки в Стара Загора. Макар ,че на мен тая статия ми намирисва на провокация,че утре ако не се случи това и такива като Форевър да излезнат пак и да плюят.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
vivacanary
Контакти:

Re: Раздават заплати в Ботев.......

Мнениеот vivacanary » 05 ное 2009 21:49

Щом тоя измислен сайт пуска нещо положително, направо не знам какво да мисля вече!

fen4eto_1912
Контакти:

Re: Чудо! Серджо раздава пари в Ботев, пак отсрочват Сделката

Мнениеот fen4eto_1912 » 05 ное 2009 21:56

Сделка днес следка утре следка други ден стана пак за другата седмица ПАРИ УТРЕ ИГРАИТЕ ДО НОВА ГОДИНА ... после от 1 копувач станаха ТРИМА ?!? ТАРТОРИТЕ НЕ СТОИТЕ А ПРАВЕТЕ НЕЩО НАТИСКАИТЕ СЕЛСКИЯ ОТПАДЬК И АКО ПРАВИТЕ НЕЩО ПРАВЕТЕ И СЬОБЩАВАИТЕ ПУБЛИЧНО НЕ САМО ДА СЕ ПИШЕ ЕДИ КОИ СИ БИЛ НА СРЕЩА С ТАРТОРИ А НИЕ НИЩО НЕ ЗНАЕМ ....... ДЕИСТВАИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ! ! !

Потребителски аватар
PAPI1912

Мнениеот PAPI1912 » 05 ное 2009 22:04

fen4eto_1912 написа:Сделка днес следка утре следка други ден стана пак за другата седмица ПАРИ УТРЕ ИГРАИТЕ ДО НОВА ГОДИНА ... после от 1 копувач станаха ТРИМА ?!? ТАРТОРИТЕ НЕ СТОИТЕ А ПРАВЕТЕ НЕЩО НАТИСКАИТЕ СЕЛСКИЯ ОТПАДЬК И АКО ПРАВИТЕ НЕЩО ПРАВЕТЕ И СЬОБЩАВАИТЕ ПУБЛИЧНО НЕ САМО ДА СЕ ПИШЕ ЕДИ КОИ СИ БИЛ НА СРЕЩА С ТАРТОРИ А НИЕ НИЩО НЕ ЗНАЕМ ....... ДЕИСТВАИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ! ! !

споко пич :!: ти кво правиш относно сделката :?: деиствай и ти брато 8-)

vranchevi
Контакти:

Мнениеот vranchevi » 05 ное 2009 22:06

Още в началото на седмицата ми казаха, че в Петък ще раздават заплати-май ще излезе вярно

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 05 ное 2009 22:08

Стига с тея сделки ,ако има нещо все някой ще излезе и ще каже за какво иде реч.Стягайте се за мача и да подкрепим отбора :geek:

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 05 ное 2009 22:09

PAPI1912 написа:
fen4eto_1912 написа:Сделка днес следка утре следка други ден стана пак за другата седмица ПАРИ УТРЕ ИГРАИТЕ ДО НОВА ГОДИНА ... после от 1 копувач станаха ТРИМА ?!? ТАРТОРИТЕ НЕ СТОИТЕ А ПРАВЕТЕ НЕЩО НАТИСКАИТЕ СЕЛСКИЯ ОТПАДЬК И АКО ПРАВИТЕ НЕЩО ПРАВЕТЕ И СЬОБЩАВАИТЕ ПУБЛИЧНО НЕ САМО ДА СЕ ПИШЕ ЕДИ КОИ СИ БИЛ НА СРЕЩА С ТАРТОРИ А НИЕ НИЩО НЕ ЗНАЕМ ....... ДЕИСТВАИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ! ! !

Пича е много прав.Тарторите затова са такива.Те да казват и взимат инициативата за да има огранизация и резултати, иначе настъпва анархия.Ако утре наистина се платят някакви пари на футболистите, това определено ще е много добър знак.И е прав да се съобщава публично, какво се прави за да знаят хората и да не става излишно напрежение сред феновете от това мълчание, което и без друго е тягостно за всички.Почвам да си мисля, че оназ жълта медия има вътрешни хора в клуба :shock:
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 05 ное 2009 22:15

Sunway написа:
PAPI1912 написа:

Пича е много прав.Тарторите затова са такива.Те да казват и взимат инициативата за да има огранизация и резултати, иначе настъпва анархия.Ако утре наистина се платят някакви пари на футболистите, това определено ще е много добър знак.И е прав да се съобщава публично, какво се прави за да знаят хората и да не става излишно напрежение сред феновете от това мълчание, което и без друго е тягостно за всички.Почвам да си мисля, че оназ жълта медия има вътрешни хора в клуба :shock:

Стига бе - примерно искаш някой да излезе и да ти каже - Вчера бяхме в Крумово и хвърляхме бомби по-къщата на селяка, счупихме му и два прозореца."

Тарторите имат доста повече инфо от нас, което няма как да се съобщи на всички!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 05 ное 2009 22:18

selby1912 написа:Два исторически дни в Ботев за една седмица са твърде много. "Канарчетата" тъкмо съкрушиха градския съперник в дербито и хоп - днес нова радост. Съобщил я Серджо Борго. След тренировката тази вечер италианецът нахлул в съблекалнята. Без да се напряга, ясно, кратко и точно, соченият за наследник на Митю осведомил футболисти и треньори: "Утре ще плащаме заплати, другата седмица е Сделката. От вас се иска само да играете", лаконичен е бил Серджо, разказаха пред news4000.bg българоговорящи от отбора.

Припомняме, че Серджо Борго е третият италианец след Марко Орнела и Фредерико Казерано предприел преговори за контролния пакет акции на "жълто-черното" АД. И тримата италианци са от един и същи консорциум, нищо че Митю пее друга песен. Показателен е факта, че всички кандидати са свързани с Дебелака Франческо Салерно и разбира се с Енрико Пичиони и Малу Мпасинкату...

news4000

Ne,4e im vqrvam na tezi individi,no re6ih da q postna statiqta,nqkoi ako znae ne6to pove4e da spodelq

P.S.Izvinqvam se za latineca

И аз не им вярвам на тези форумни журналисти-пут..вци.Пак замислят някаква интрига.Мирише ми на провокация...Ще поживеем,ще видим.Чакаме 100%,

Потребителски аватар
PAPI1912

Мнениеот PAPI1912 » 05 ное 2009 22:28

Sunway- какво повече искаш от тарторите немога да разбера според теб дали присъстват лично на преговорите .
как не разбрахте че всичко което се тиражира по медийте излиза от нас феновете или от бг. футболистите.
когато има нещо ясно и конкретно се казва. и аз искам всичко да свърши но съм се заредил със търпение и чакам.
а до тогава мощно но марулите защото няма мое няма твое ред е на берое ;)

Върни се в “Ботев”