Sunway написа:Ще ти отговоря, защото искам.Стига си вярвал на някакви "балонни сайтове".Ботев няма да бъде изкарван от никаква група първо.Отборите на Ботев и Локомотив ще бъдат наказани с парична санкция за хвърлени предмети по терена, както и играчите участвали в сбиването освен с парична глоба и с най-малко 3-4 мача.БФС-то си знае работата
П.С. Какъв е този Кики (селски тъпанар), как може да си представи, че ще иде да забива знаме и ще му се размине.Той къде се намира този палячо.Това да не му е Лаута.Само шамари и ритници за такива идиоти, които провокират напрежение.
Пич дано да си прав и да не ви изхвърлят от "А" група. А колкото до това, че БФС си знае работата.... недей така! Точно на БФС никакво доверие нямам (а и не само аз).
А за самоубийствената проява на Кики... съгласен съм, че заслужава яки тупаници, ама по-умно е да си ги получи ден-два по-късно, някъде хванат из улиците на Пловдив, отколкото на стадиона и после отбора да го отнесе!

Hacko1912 написа:vodooo, lorde
глеам си голем фен на Барса, значи представи си на испанското Дерби на Ноу Камп, един играч на Реал М, примерно Раул, след срещата взима една знаме от агитката на РМ и го забива в центъра на стадиона ... на Ноу Камп. Ами пресдтави си че тов ае преди няколко години и играчът е Фиго ... ай сега сам си итговори до колкото можеш. Не опрадвам псотъпките на никой, но когато има провокация от такова естество, не можеш да очакваш всички на стадиона да са кат Буда и супер хладнокръвни и прочие..
Това ми е трудно да си го представа, че ще се случи, НО ако стане факт... играча на Реал Мадрид, който направи тази глупост ще бъде убит (разкъсан) на терена и полицията няма да може да го спаси - и това не го казвам съдейски по фенските си пристрастия, а защото съм гледал доста мачове на отбора на живо и знам какъв е темперамента на каталунците! Само, че това не е правилната постъпка и никога не бих насърчил такова нещо. Защото ОК на момента ще защитиш честа на любимият отбор, но после последиците за отбора ще са много по-тежки и дефакто отбора ще бере много по-голям срам да бъде сред аматьорите, а в същото време играча на Реал каквото и наказание да получи ще е горд, че е успял да прати големият враг при аматьорите! Та това с набиването на противниковият играч и защитаването на клуба насред стадиона е пирова победа!
Пак казвам аз съм ЗА саморазправата с виновника, но не на терена! Някъде извън него - бий го, е*и го, накарай го да си яде лайната, да си пие пикнята, убий го и тн..., но направи всичко това така, че хем на всички да им е ясно, че честа на клуба е защитена и делото е отмъстено, хем да няма наказание за клуба!