БОТЕВ ПЛОВДИВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 31.10.2009 ; 14:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Re: Инцидента след мача (Коментари, мнения и т.н.--САМО ТУК)

Мнениеот Lord VOODOO » 01 ное 2009 13:12

Sunway написа:Ще ти отговоря, защото искам :).Стига си вярвал на някакви "балонни сайтове".Ботев няма да бъде изкарван от никаква група първо.Отборите на Ботев и Локомотив ще бъдат наказани с парична санкция за хвърлени предмети по терена, както и играчите участвали в сбиването освен с парична глоба и с най-малко 3-4 мача.БФС-то си знае работата ;)

П.С. Какъв е този Кики (селски тъпанар), как може да си представи, че ще иде да забива знаме и ще му се размине.Той къде се намира този палячо.Това да не му е Лаута.Само шамари и ритници за такива идиоти, които провокират напрежение.

Пич дано да си прав и да не ви изхвърлят от "А" група. А колкото до това, че БФС си знае работата.... недей така! Точно на БФС никакво доверие нямам (а и не само аз).

А за самоубийствената проява на Кики... съгласен съм, че заслужава яки тупаници, ама по-умно е да си ги получи ден-два по-късно, някъде хванат из улиците на Пловдив, отколкото на стадиона и после отбора да го отнесе! ;)

Hacko1912 написа:vodooo, lorde

глеам си голем фен на Барса, значи представи си на испанското Дерби на Ноу Камп, един играч на Реал М, примерно Раул, след срещата взима една знаме от агитката на РМ и го забива в центъра на стадиона ... на Ноу Камп. Ами пресдтави си че тов ае преди няколко години и играчът е Фиго ... ай сега сам си итговори до колкото можеш. Не опрадвам псотъпките на никой, но когато има провокация от такова естество, не можеш да очакваш всички на стадиона да са кат Буда и супер хладнокръвни и прочие..

Това ми е трудно да си го представа, че ще се случи, НО ако стане факт... играча на Реал Мадрид, който направи тази глупост ще бъде убит (разкъсан) на терена и полицията няма да може да го спаси - и това не го казвам съдейски по фенските си пристрастия, а защото съм гледал доста мачове на отбора на живо и знам какъв е темперамента на каталунците! Само, че това не е правилната постъпка и никога не бих насърчил такова нещо. Защото ОК на момента ще защитиш честа на любимият отбор, но после последиците за отбора ще са много по-тежки и дефакто отбора ще бере много по-голям срам да бъде сред аматьорите, а в същото време играча на Реал каквото и наказание да получи ще е горд, че е успял да прати големият враг при аматьорите! Та това с набиването на противниковият играч и защитаването на клуба насред стадиона е пирова победа!
Пак казвам аз съм ЗА саморазправата с виновника, но не на терена! Някъде извън него - бий го, е*и го, накарай го да си яде лайната, да си пие пикнята, убий го и тн..., но направи всичко това така, че хем на всички да им е ясно, че честа на клуба е защитена и делото е отмъстено, хем да няма наказание за клуба!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 01 ное 2009 13:20

ами доста не се съгласявам с тебе Вуду.

Аз съм п/в всякаква саморазправа - на и извън терена. има си органи и прочие. НО, сам казваш - в Каталуния ще го разкъсат, в Пловдив си го биха здраво. Помниш Зидан ... с един удар си окепази кариерата в последния и най-важен мач, може би костваше титлата на франция, но си спаси честта, т.е. честта както той си я разбира. Пак казвам аз съм п/в всичко това, но има реалности на емоцията и старстите които не могат да се контролират понякога. Има и различни хора, мисления, традиции и разбирания за света.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 01 ное 2009 13:35

Ти го каза... различно мислене и виждане за нещата. ;)

Е примера ти със Зидан... за мен лично върху кариерата му няма петно, заради изцепката с Матераци! Това че заби една глава на наглият жабар изобщо не умаловажава всичко постигнато от Зизу и не го прави по-малко велик! Според мен окепази своята кариера с тази проява само и единствено в очите на недоброжелателите си и в очите на критиците си! За всички останали той си остава един от най-великите играчи на най-великата игра! ;)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 01 ное 2009 13:43

Lord VOODOO, какво значи провокация бе човек, тва е нещо, което НЕ МОЖЕ да се допуска да се направи, все едно някъв да тръгне да се закача и да обижда жена/приятелката ти и ти да не направиш нищо, защото "не отговаряш на такива провокации" и може да пострадаш повече :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Atila
Контакти:

Мнениеот Atila » 01 ное 2009 13:45

puffer написа:Тука пишищите бяхте ли на мача,гледахте ли повторенията по ТВ? Разправията става ,след като лилчо пробягва 20м до футболистите на Локото , скача на бой на Акалски и го удря,също и пом.треньора(явно от нещо е провокиран за да направи ), и от там тръгва мелето.наказание ще има и за двата отбора,спокойно!

pufer... въпросната ситуация стана на 30-тина метра пред нас! Морини се опита да поздрави акалски,но явно имаше нотка на базик или просто езиковата бариера между двамата е причината да стане всичко това.След въпросния поздрав вратаря ви хвана Морини за гушата и се почна... Лилчо затова пробяга целия терен... може би с надеждата,че след това което ще направи отново ще бъде заобичан от феновете на Ботев.
Лично аз смятам,че в тази ситуация еднакво виновни са и 2-та отбора.Принципно ако някой тук познава Акалски,много добре знае що за лабилна психика има това момче(Какалов 2)При най-малката провокация и му избиват чивиите.Особено в мач като този,загубен в последните минути.Що се отнася до нашия играч,тази постъпка от негова страна беше излишна,особено след като всички играчи се събираха,за да поздравят публиката,а той директно тръгна към Акалски със странен жест,който колкот поздрав,толкова и като провокация изглеждаше отдалеч.
За мен лично постъпката на Лилю беше повече от идиотска.Недопустимо е човек на тази възраст,особено треньор на отбор от така наречения елит,да прави такива селски изпълнения присъщи на играчи и треньори от треторазрядните отбори.
Да не говорим за постъпката на Кики след целият цирк,който приключи секунди преди това.Не знам колко го е заболяло след загубата от ИТАЛИАНСКИТЕ АМАТьори,но явно беше си загубил акъла и не мислеше какво може да последва.Да не говорим,че никой от щаба на Локомотив не си направи труда да го спре,при положение,че всички го видяха какво взе от агитката и каква му е целта.Явно доста го боли,като знае,че времето на Христолов свършва,а с него и щасливите дербита за Локомотив.
Сигурен съм,че лумпените от вашата агитка ще го боготворят за тази постъпка.Но според мен един шут му беше твърде малко.Трябваше да му счупят муцуната ако питаш мен.За тази постъпка трябва да бъде наказан доста солено.Адебайор ако не се лъжа отнесе 3 мача затова,че е пробягал целият терен,за да изрази радостта си от гола пред феновете на арсенал.А тук говорим за пълни своеволия от страна на играча на локомотив.Кой беше той,та ще си позволява да забива знамена в центъра на терена с цел провокация на феновете по най-наболелия проблем за тях.
Искам да ми кажеш твоето мнение за тази ситуация....
Последна промяна от Atila на 01 ное 2009 13:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
intheair
Контакти:

Мнениеот intheair » 01 ное 2009 13:48

бияча
Тимът на победените бе изведен тайно през заден вход, който по принцип е затворен, и с ескорт от 4 патрулки. А пострадалите Минчев и Акалски отидоха в болница. Носът на треньора не е счупен, но състоянието на вратаря е сериозно - пострадали са носът е и окото му. ....

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 01 ное 2009 13:58

Lord VOODOO написа:Ти го каза... различно мислене и виждане за нещата. ;)

Е примера ти със Зидан... за мен лично върху кариерата му няма петно, заради изцепката с Матераци! Това че заби една глава на наглият жабар изобщо не умаловажава всичко постигнато от Зизу и не го прави по-малко велик! Според мен окепази своята кариера с тази проява само и единствено в очите на недоброжелателите си и в очите на критиците си! За всички останали той си остава един от най-великите играчи на най-великата игра! ;)

за зидан може да спорим во веки. за мен той е един от най-големите които съм гледал, но постъпката му е супер долна и гадна, дори и да е срещу лайно като матераци. един профи не може да си позволява подобно нещо и то на финал на световното. но не е тук мястото за всичко това. само да кажа че някак си е не последовятелно от твоя страна да защитаваш напълно зидан, а да плюеш фена и арсов за боя над акалски и кики. от морална гледа точка и двете са едно и също = защита на няква (лична или колективна) представа за чест и достойнство. Ако защитаваш или поне разбираш едното,трябва и другото. Аз съм пртотив двете явления, не ги разбирам от моята си позция за чест и морал, но разбирам че хората имат различни дефиниции за тези неща и се опитвам да не ги съдя морално (хората не съдя, а явленията осъждам).

Atila
Контакти:

Мнениеот Atila » 01 ное 2009 14:09

Hacko1912 написа:арсов може да ни навличе сериозно наказание. става въпрос (май че) за човек от управата на клуба, на нашия стадион, на терена - да удря чужд играч а май всъчшност е ударил пом тренера на локото. просто изпсано наказание. ясно е че кики и акалски са най-виновни, но арсов е пълен боклук е баси ...

Принципно ако има нови собственици и те не искат да остава никой от старото ръководство,това е перфектният коз,за да се разделят с лилчо.Аз още си мисля,че той е пионка и го използват,за да създава напрежение отвътре а и да ги въведе в кухнята на клуба.Най-вероятно след финализиране на преговорите ще му бият шута.Принципно хора от типа- днес съм с Вуте,утре съм с Нане стига да ми е по-добре-никой не желае до себе си.

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 01 ное 2009 15:03

Atila написа:
Hacko1912 написа:арсов може да ни навличе сериозно наказание. става въпрос (май че) за човек от управата на клуба, на нашия стадион, на терена - да удря чужд играч а май всъчшност е ударил пом тренера на локото. просто изпсано наказание. ясно е че кики и акалски са най-виновни, но арсов е пълен боклук е баси ...

Принципно ако има нови собственици и те не искат да остава никой от старото ръководство,това е перфектният коз,за да се разделят с лилчо.Аз още си мисля,че той е пионка и го използват,за да създава напрежение отвътре а и да ги въведе в кухнята на клуба.Най-вероятно след финализиране на преговорите ще му бият шута.Принципно хора от типа- днес съм с Вуте,утре съм с Нане стига да ми е по-добре-никой не желае до себе си.

+1
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 01 ное 2009 15:17

Lord VOODOO написа:
Sunway написа:Това ми е трудно да си го представа, че ще се случи, НО ако стане факт... играча на Реал Мадрид, който направи тази глупост ще бъде убит (разкъсан) на терена и полицията няма да може да го спаси - и това не го казвам съдейски по фенските си пристрастия, а защото съм гледал доста мачове на отбора на живо и знам какъв е темперамента на каталунците!

Според мен преувеличаваш. В Испания не цари такова беззаконие и незачитане на полицейско присъствие като тук. И няма да позволят фен да припари на терена, а Раул ще бъде изведен с кордон преди да се усетят каталунците :)

Относно Зидан - той се изплю на цялата си кариера. Недопустимо е за професионален футболист да се поддава на евтини провокации като тази на боклука Матераци, но няма какво друго да очакваме от футболист на интер, там от малки ги закърмват да мамят, лъжат, симулират и да чакат съдията да подпре.

Иначе аз мисля, че БФС ще сложи ПРЕКАЛЕНо тежки наказания, за да замаже очите на футболната общественост и един вид да покаже, че РАБОТЯТ.

Върни се в “Ботев”