Фенклуб Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Феновете на "Ботев" решиха да направят нов клуб

Мнениеот botev_1912 » 19 дек 2009 14:54

since_1912 написа:Abe veseo,ti da ne si roda na selqka,4e tolkova se pritesnqva6 ot nov otbor aaaa?

Не е нужно да се казваш Калофер за да се притесниш от такива съчинения по картинка!

Същите дето плювахте, че ще станем за смях, че сме вярвали в евентуална сделка сега искате да станем за смях с Ботев 2010!

да няма след 2-3 години билбордове из Пловдив "канарите започват да мачкат" "заповядайте на мач на Колежа" - за което се подиграваме сега на Събевия Черноморец!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

нараш
Контакти:

Мнениеот нараш » 19 дек 2009 15:28

Jimmy8 написа:
rump_shaker написа:Да, така е! Ама вече невиждам тоя селски гъз накаде и как ще се оправя. Мисля че толкзо е затънал че нема на каде. НО все пак това селският тарикат и всичко трябва да очакваме от него!

Кой ще го принуди да си плати дълговете?Държавата ли?!Не ме разсмивай.Той пак ще се завърти по някакъв начин и ще закрепи положението, макар и в мизерия, и всичко ще си продължи по старому поне до края на първенството.След това ще го мисли за следващото.НО НЯМА НАМЕРЕНИЕ НА ПРОДАВА КЛУБА!Клуба явно е прекалено голяма пералня за да го продаде.Не случайно държавата не се намесва,всички знаем в каква държава живеем.Така че ние феновете ако не усилваме натиска,а продължим да чакаме сделка месец след месец и година след година,ние му оправяме играта.И понеже си нямаме Христо Бонев сред нашите легенди,всичко си зависи само от нас.

бях се зарекъл да не пиша повече тук но вече не се трае.Важно е да сме единни,но нормално е всеки да си има различно мнение.сигурен съм,чу тук няма човек който да не иска селю да го няма.За тези които искат БОТЕВ дори и от зоните,с христолов и всичко да продължи като сега народа го е казал"ем голи, ем големи"НЕВИЖДАМ нищо срамно в това любимия ни отбор да извърви пътя на фиорентина,наполи и др. отбори.селю точно на това разчита да сме разединени.Другия вариант е да чакаме още 10 години да стане сделка,защото реално засега от феновете друго не се прави.По горе прочетох един коментар,че новия БОТЕВ бил игра на хора дето търсили лична изгода или нещо от този род. ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ-лично бях на стадиона и видях с очите се само ФЕНОВЕ,едно момче беше със сина си,друг с баща си-нямаше нито един от т.нар. тартори.Това го пиша по повод че си нямаме боневци или узуновци-ДА АМА СИ ИМАМЕ ФЕНОВЕ и то обикновения,редовия фен и нека всеки ботевист има своя позиция-ДАЛИ ще чака свободата,ДАЛИ ще я потърси. р.р.АЗ също съм редови фен и имам своя позиция

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 19 дек 2009 17:48

Срещат се 2-ма приятели на джумаята и си приказват:

- Ти на кой отбор беше фен?

- На Ботев как на кой - то в Пловдив има ли друг?

- Да де, то ясно, че си на Ботев, ама на кой по-точно от всичките?
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
since_1912
Контакти:

Мнениеот since_1912 » 19 дек 2009 18:04

botev_1912 написа:Срещат се 2-ма приятели на джумаята и си приказват:

Значи колега ако имаш някакво по добро решение,аз лично ще те подкрепя на пьлно,било то и крайно само ако кажеш че ще има ефект за да се отарвем от селския изрод.
Изображение FORZA GIALLONERI

dgidgo1612

Мнениеот dgidgo1612 » 19 дек 2009 18:22

mom4eta falita na botev plovdiv e prosto neizbejen, no tova ne e kraia chte zapo4nem ot v grupa i tova chte si bade nachia botev plovdiv i chte si praznuvame 100 godini i skoro otnovo chte igraem v a grupa , kakvo zna4i nov otbor , nakraia taka ili ina4e ostava edinstvenia nachia botev plovdiv i tribunite na stadion botev pak chte sa palni

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 19 дек 2009 19:29

since_1912 написа:
botev_1912 написа:Срещат се 2-ма приятели на джумаята и си приказват:

Значи колега ако имаш някакво по добро решение,аз лично ще те подкрепя на пьлно,било то и крайно само ако кажеш че ще има ефект за да се отарвем от селския изрод.

Аз ако имах готово решение с което на 100% щеше да е сигурно, че ще се отървем от бряговеца - отдавна да съм го казал, пък и нямаше да съм първият който да се е сетил! Реално има едно решение, но някой /няма да съм аз/ ще трябва да го излежи!

Тук въпроса е за този така наречен нов Ботев. Замисли се колко хора мислят като мен и няма да припознаят новият Ботев със своя Ботев. Замисли се за всички хора които заради селяка не са стъпвали на стадиона от години /тук да вметна че сигурно са повече от нас които продължаваме да ходим/ дали ще припознаят новия Ботев за своя Ботев. Естествено има и хора като теб които радушно приемат идеята за този алтернативен отбор.
Въпросът е, че точно в момента трябва да сме по единни от всякога, а ние се разцепваме!
100
покривни прозорци

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 19 дек 2009 19:53

since_1912 написа:Abe veseo,ti da ne si roda na selqka,4e tolkova se pritesnqva6 ot nov otbor aaaa?

Да бе, селяка много ще се притесни от тва, че всичко му върви по план (да ни съсипе като отбор, а създаването на нови отбор под път и над път докато тоя е жив, е точно квото сигурно иска - да ни унижи).
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

dgidgo1612

Мнениеот dgidgo1612 » 19 дек 2009 19:57

na hristolov skoro chte mu prachtat mutri chte ima otrezani prasti

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 19 дек 2009 20:11

набор 91,92,93,94,96-ФК Ботев 2002 Пд и ПФК Ботев Пд-според вас кои са истинските наследници на ПФК Ботев 1912
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

dgidgo1612

Мнениеот dgidgo1612 » 19 дек 2009 21:36

stiga s tezi naslednici , sled 5 godini shte ima silen botev plovdiv , koito chte igrae v evropa i stadiona otnovo shte ni sabere vsi4ki botevisti mladi i stari , samo botev plovdiv , kanari napred

Върни се в “Ботев”