since_1912 написа:botev_1912 написа:Срещат се 2-ма приятели на джумаята и си приказват:
- Ти на кой отбор беше фен?
- На Ботев как на кой - то в Пловдив има ли друг?
- Да де, то ясно, че си на Ботев, ама на кой по-точно от всичките?
Значи колега ако имаш някакво по добро решение,аз лично ще те подкрепя на пьлно,било то и крайно само ако кажеш че ще има ефект за да се отарвем от селския изрод.
Аз ако имах готово решение с което на 100% щеше да е сигурно, че ще се отървем от бряговеца - отдавна да съм го казал, пък и нямаше да съм първият който да се е сетил! Реално има едно решение, но някой /няма да съм аз/ ще трябва да го излежи!
Тук въпроса е за този така наречен нов Ботев. Замисли се колко хора мислят като мен и няма да припознаят новият Ботев със своя Ботев. Замисли се за всички хора които заради селяка не са стъпвали на стадиона от години /тук да вметна че сигурно са повече от нас които продължаваме да ходим/ дали ще припознаят новия Ботев за своя Ботев. Естествено има и хора като теб които радушно приемат идеята за този алтернативен отбор.
Въпросът е, че точно в момента трябва да сме по единни от всякога, а ние се разцепваме!