Концерт"Свободен Ботев" събота, 9 май, 17ч. пл. „Централен"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Фенски снимки от концерта
щото все ебете "У ОСТАТА" или някъде другаде по селата- мишки форумни
Re: Остава и Д2 пяха за "Сводобен Ботев" пред пълен площад
така си е... имаше и текучество, аз бях до преди Остава и Д2... трябвавше да се подкрепи каузата, а и малките (особено тия от Асеновград бяха жестоки) ми бяха по-интересни от "звездите". На истина в началото заради жегата и слънцето не се събраха много хора на площада, а си кесиха в градската градина, но към 9:30, когато пак минах от там, си имаше доволно хора, а и БУЛТРА-настроението беше наводнило кръчмите и клубовете през нощта!!!!

Herbsupported Ape
Re: Концерта "Свободен Ботев" - Клипове! Най-великата публика !
Fallen_Angel написа:kanar4o написа:FORZA написа:аиде бе,я ,пак си помисли нямаше ли факли ааа? поне две три,то оставаше в тва топло време и димка да пуснете,иначе добре се получи
ауе мъжки мноо си зле бре ... или може би не толкова ,а не си ме разбрал ! Казах : "Факли ,Димки" ! А за бомбите подчертах ,че ги е нямало ! Лично аз държах 2 факли и зарята на сцената после![]()
Имаме бомбички, но май бяха пиратки?
Не знам ,аз не видях пиратки!
Лично аз обаче държах зарята на сцената !

- yasen_ov4arov
Re: Фенски снимки от концерта
dde написа:щото все ебете "У ОСТАТА" или някъде другаде по селата- мишки форумни
Ех,добре ,че се появи да ни кажеш ,че сме комплексари.От утре почвам по градски като теб- 75 % от мненията ми във форума на Левски.Айде градски по живо по здраво ходи да ловиш някъде другаде селски комплексари,форумни мишки или там каквито други хорица има далеч под твоето възвишено ниво

Ние пак ще се върнем на върха!!!
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
Re: За концерта днес
nik_bg1 написа:ДокладвайОтговори с цитатRe: За концерта днес
от Pride на 09 Май 2009 23:37
"8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ " Тоя като видя концерта и се умопобърка....Тук пишат БОТЕВИСТИ, а на БДЖ кюмюрджия черен.Марш в депото,където ви създадоха комунистите.
опа поредното тъпо, глупаво ла.но скокна марш там дето им е мястото на такива като теб
п.с. който не разбира от добро ...
Re: Предложение за утре - минисреща
17.05.2009 г. (неделя) , 13:00 ч. ,
Ботев Пд - Миньор Пк -
Организирано фен-клуб НАЗДРАВЕ на мач ?
Запивка след мача ?
Ботев Пд - Миньор Пк -
Запивка след мача ?
- Fallen_Angel
- Контакти:
plan-2012 написа:17.05.2009 г. (неделя) , 13:00 ч. ,
Ботев Пд - Миньор Пк -
Запивка след мача ?
А вместо мача? Защото аз определено не смятам да ходя да гледам Лимонтозуто, Кифтету и разни други недоразумения как мъчат топката, терена и феновете с присъствието си...
Жълто-ЧЕРНИ СЪЦА сме , брат ...
Е-и му маката на резултата ,...важна е каузата