za nas e toj religiq написа:Popokatepetal написа:za nas e toj religiq написа:Popokatepetal написа:Вече 30 страници в тази тема, хора, които не умеят да плуват се присмиват на тези, които плуват бавно.
Бъркаш , аз съм спасител със добър стаж и знам някои неща за плуването

Давят се не тези които не могат да плуват , а тези които са прекалено самоуверени във способностите си

Пък и тия дето не умеят да плуват , не афишират навсякъде колко медала имат от олимпиади и колко са добри ! Затова като ви извади спасителя , след като сте заявили че ще поставяте световен рекорд , е нормално да ви се смеят дори и тези които не могат да плуват

В България има един единствeн отбор, чийто фенове могат на базата на история, традиции, успехи на местно и международно ниво да ни се подиграват за това, което се случи онзи ден на Герена. Феновете на отбор, който единствен има база за сравнение с нас. Oтбор, който единствен в България се явява дразнител за нас.Това е ЦСКА. Напъните на всички останали са толкова, ама толкова смешни и жалки, че единственото, което ми иде да направя, е да си го преместя в другия крачол. Kакъв точно фактор сте вие в България, че да ми дреме за елементарните ви подигравки. Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак.Задай си въпроса защо никой не ви се подиграваше когато изпаднахте във "В" група. Ами защото сте никои в България, бе пич. Все едно да се подиграваме на Мариян Oгнянов, че не взе Златната топка. Но в същото време няма грешна стъпка, направена от Левски, която да не е станала център на вниманието за всички вас. Ставате и лягате с това, което се случва при нас.Всеки наш равен или не дай си Боже загуба, генерират 10000 теми само в този форум. Kаква е тая воайорщина, питам и отговор не чакам
След като не ти дреме, какво точно търсиш в тая тема , и защо се опитваш да ме убеждаваш че не ти дреме

И да те светна на глупостта всеки може да се подиграва , без значение дали е бог или каруцар

НЯКЪДЕ ДА МЕ ЧУ ДА КАЗВАМ ЧЕ ЛЕВСКИ НЕ Е ГОЛЯМ КЛУБ

Логично е след като има един по титулуван клуб от вашия , той да ви е дразнителя

Обаче глупостите които сътворихте и наприказвахте си заслужават подигравките и сега ще си ги четете искате или не искате

Имам право да влизам във всяка тема, която касае любимия ми отбор и да го защитавам както аз намеря за добре. Това че половината теми свързани с Левски са във вашия подфорум, е отделен и много показателен въпрос.
Сещам се за феновете на един друг отбор, които при гостуването си на Герена, миналата есен се заканваха, дуeха и прогнозираха някакви победи, говореше се за традиции, рекордни загуби...шестици някакви....а след трите парцала в жълтата мрежа - сякаш нищо не е било. И нормално, защото заканите и надъхването са нещо нормално в живота и футбола. В интерес на истината тези, които най-много говореха за сигурната титла на Левски през изминалата седмица бяха фенове и ръководители на други клубове. Очакванията за синя титла бяха на цялата футболна общественост. Аз разбирам само ние да сме си го вярвали това, а то 90% от хората в тази държава бяха убедени, че мача няма да се играе и постоянно тръбяха как дебелия щял да ни легне. И сега, когато това не се случи, вместо всички да се покрият в дупките си от срам, че за пореден път са хвърляли обвинения без покритие, същите тези хора (не визирам теб в случая), са обърнали палачинката и отварят 10000 теми за да ни се смеят. А в събота, в София наистина се случи нещо долно, гадно, позорно, достойно за присмех и срам. Само дето стадиона не беше Георги Аспарухов и участниците не бяха в сини и бели фланелки......