Ботев връчи още една калъфка на Левски,Бултрасите се гаврят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Ботев връчи още една калъфка на Левски,Бултрасите се гаврят

Мнениеот slash1912 » 27 май 2013 23:23

tevez написа:
Тежко ми е, ама това е добро

Тате, ела да ти обясня как ще направим лефски шампион. Обаче внимавай, защото е много сложно.
- Ооо!
- Първо уреждаш, после плащаш...не че трябва всеки мач да го правиш, но просто не могат да се сдържат. После хващаш съдията... и празнуваш предварително!
- Може ли опитам?
- Не!
- Защо?
- Везалов още не е готов!

:mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 27 май 2013 23:23

za nas e toj religiq написа:
Popokatepetal написа:Вече 30 страници в тази тема, хора, които не умеят да плуват се присмиват на тези, които плуват бавно.

Бъркаш , аз съм спасител със добър стаж и знам някои неща за плуването :? Давят се не тези които не могат да плуват , а тези които са прекалено самоуверени във способностите си ;) Пък и тия дето не умеят да плуват , не афишират навсякъде колко медала имат от олимпиади и колко са добри ! Затова като ви извади спасителя , след като сте заявили че ще поставяте световен рекорд , е нормално да ви се смеят дори и тези които не могат да плуват ;)

В България има един единствeн отбор, чийто фенове могат на базата на история, традиции, успехи на местно и международно ниво да ни се подиграват за това, което се случи онзи ден на Герена. Феновете на отбор, който единствен има база за сравнение с нас. Oтбор, който единствен в България се явява дразнител за нас.Това е ЦСКА. Напъните на всички останали са толкова, ама толкова смешни и жалки, че единственото, което ми иде да направя, е да си го преместя в другия крачол. Kакъв точно фактор сте вие в България, че да ми дреме за елементарните ви подигравки. Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак.Задай си въпроса защо никой не ви се подиграваше когато изпаднахте във "В" група. Ами защото сте никои в България, бе пич. Все едно да се подиграваме на Мариян Oгнянов, че не взе Златната топка. Но в същото време няма грешна стъпка, направена от Левски, която да не е станала център на вниманието за всички вас. Ставате и лягате с това, което се случва при нас.Всеки наш равен или не дай си Боже загуба, генерират 10000 теми само в този форум. Kаква е тая воайорщина, питам и отговор не чакам

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 27 май 2013 23:43

Popokatepetal написа:
Popokatepetal написа:Вече 30 страници в тази тема, хора, които не умеят да плуват се присмиват на тези, които плуват бавно.

Бъркаш , аз съм спасител със добър стаж и знам някои неща за плуването :? Давят се не тези които не могат да плуват , а тези които са прекалено самоуверени във способностите си ;) Пък и тия дето не умеят да плуват , не афишират навсякъде колко медала имат от олимпиади и колко са добри ! Затова като ви извади спасителя , след като сте заявили че ще поставяте световен рекорд , е нормално да ви се смеят дори и тези които не могат да плуват ;)

В България има един единствeн отбор, чийто фенове могат на базата на история, традиции, успехи на местно и международно ниво да ни се подиграват за това, което се случи онзи ден на Герена. Феновете на отбор, който единствен има база за сравнение с нас. Oтбор, който единствен в България се явява дразнител за нас.Това е ЦСКА. Напъните на всички останали са толкова, ама толкова смешни и жалки, че единственото, което ми иде да направя, е да си го преместя в другия крачол. Kакъв точно фактор сте вие в България, че да ми дреме за елементарните ви подигравки. Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак.Задай си въпроса защо никой не ви се подиграваше когато изпаднахте във "В" група. Ами защото сте никои в България, бе пич. Все едно да се подиграваме на Мариян Oгнянов, че не взе Златната топка. Но в същото време няма грешна стъпка, направена от Левски, която да не е станала център на вниманието за всички вас. Ставате и лягате с това, което се случва при нас.Всеки наш равен или не дай си Боже загуба, генерират 10000 теми само в този форум. Kаква е тая воайорщина, питам и отговор не чакам

След като не ти дреме, какво точно търсиш в тая тема , и защо се опитваш да ме убеждаваш че не ти дреме :lol: И да те светна на глупостта всеки може да се подиграва , без значение дали е бог или каруцар :lol: НЯКЪДЕ ДА МЕ ЧУ ДА КАЗВАМ ЧЕ ЛЕВСКИ НЕ Е ГОЛЯМ КЛУБ :?: Логично е след като има един по титулуван клуб от вашия , той да ви е дразнителя ;) Обаче глупостите които сътворихте и наприказвахте си заслужават подигравките и сега ще си ги четете искате или не искате :lol:

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 28 май 2013 00:34

Popokatepetal написа:

След като не ти дреме, какво точно търсиш в тая тема , и защо се опитваш да ме убеждаваш че не ти дреме :lol: И да те светна на глупостта всеки може да се подиграва , без значение дали е бог или каруцар :lol: НЯКЪДЕ ДА МЕ ЧУ ДА КАЗВАМ ЧЕ ЛЕВСКИ НЕ Е ГОЛЯМ КЛУБ :?: Логично е след като има един по титулуван клуб от вашия , той да ви е дразнителя ;) Обаче глупостите които сътворихте и наприказвахте си заслужават подигравките и сега ще си ги четете искате или не искате :lol:

Имам право да влизам във всяка тема, която касае любимия ми отбор и да го защитавам както аз намеря за добре. Това че половината теми свързани с Левски са във вашия подфорум, е отделен и много показателен въпрос.
Сещам се за феновете на един друг отбор, които при гостуването си на Герена, миналата есен се заканваха, дуeха и прогнозираха някакви победи, говореше се за традиции, рекордни загуби...шестици някакви....а след трите парцала в жълтата мрежа - сякаш нищо не е било. И нормално, защото заканите и надъхването са нещо нормално в живота и футбола. В интерес на истината тези, които най-много говореха за сигурната титла на Левски през изминалата седмица бяха фенове и ръководители на други клубове. Очакванията за синя титла бяха на цялата футболна общественост. Аз разбирам само ние да сме си го вярвали това, а то 90% от хората в тази държава бяха убедени, че мача няма да се играе и постоянно тръбяха как дебелия щял да ни легне. И сега, когато това не се случи, вместо всички да се покрият в дупките си от срам, че за пореден път са хвърляли обвинения без покритие, същите тези хора (не визирам теб в случая), са обърнали палачинката и отварят 10000 теми за да ни се смеят. А в събота, в София наистина се случи нещо долно, гадно, позорно, достойно за присмех и срам. Само дето стадиона не беше Георги Аспарухов и участниците не бяха в сини и бели фланелки......

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 28 май 2013 06:20

Аз пък не мога да разбера, какво толкова са виновни Славия, след като Левски сами изравниха резултата с автогол ? :roll:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 28 май 2013 13:23

Левски загуби титлата в “А” група, което беше най-неочакваното и в същото време най-нормалното нещо на света. През целия сезон сините не играха нищо и само съдиите направиха така, че тимът от Герена да е в борбата за титлата, а не да спори с вечния съперник за заветно място в Европа. Най-много.

Нещата се промениха много след победата над Лудогорец. Сините започнаха да наглеят прекалено. Оставяме на страна факта, че имаше още един мач със Славия. Оставяме и приказките за сигурната титла, която няма как да бъде загубена в последния кръг на Герена. От синия клуб забравиха най-важното – колко точно слаб е Левски.

Е, мачът със Славия го показа. Всичко, което се случи на Герена в събота, не трябва да бъде приемано като голяма трагедия. Най-много половин дузина слабаци да си заминат и на тяхно място да дойдат други такива. Най-лошото е, че дори след резила с белите в Левски продължиха да наглеят. Направи го лицето на наглостта Тодор Батков.

Този продължи да обяснява, че директният съперник Лудогорец купувал мачове, че Левски бил най-честният отбор в България и какво ли още не. А всъщност Лудогорец изобщо не е директен съперник на Левски, или поне не трябва да бъде. Защото ако не бяха съдийските свирки срещу Локо Сф, срещу Литекс и срещу който друг искате, Левски щеше да тича само за здраве срещу Славия. Така че наглостта вече си има име – Тодор Батков.

Атанас Димитров

[offtopic]http://football24.bg/novina/109392-blog-naglostta-si-ima-ime-todor-batkov[/offtopic]
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 28 май 2013 13:54

grasiani написа:Поредната безумна тема ,и защо не се захвърля в кошчето много ми е интересно,а иначе тези с Ъ-ТО накрая, някой брои ли ги за живи, с двете титли до сега които имате с Разград сте си лика -прилика,намерил се кой да се присмива,когато постигнете една трета от успехите на ЛЕВСКИ тогава имате право на мнение иначе засега сте в миманса и не можете да претендирате за нищо и всичкото което казвате е за тоалетната,аз разбирам да сте пред нас в класиране или нещо да сте спечелили, с това 4 място от 20 години най-силно класиране какво сте тръгнали да се пяневите и да се правите на интересни .Иначе ми е под достойнството да ви коментирам то какво да ги коментираш такива слабаци ама гледам че много сте се наперушинили трябва някой да ви смъкне на земята и да подреже крилцата.Който си търси нещо най накрая си го намира рано или късно,подкрепяйте си отбора и не се занимавайте с глупости и провокации.

Преди да кажеш нещо, помисли! Ако за последните 50 шампионата, извадиш 10-15 точки(всяка година) от актива на синия отбор, ще разбереш колко калъфки сте извоювали!!!! Дори всеки резултат от ваши мачове е фалшив!!! Падате 4:0 или 4:1, НО ВСЪЩНОСТ Е ТРЯБВАЛО ДА ПАДНЕТЕ 6:0, 6:1!!! ПОБЕЖДАВАТЕ 1:0, 2:0, но всъщност, реалният резултат е СЪВСЕМ ДРУГ!!!!! ТОВА Е ТЪЙ НАРЕЧЕНИЯТ "ОТБОР НА НАРОДА"!!!!! ЗАТОВА НЕ ВИ ОБИЧАТ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!!!! ВИЕ НЯМАТЕ И ДВАМА ДОБРИ ИГРАЧИ, СОФИЯНЦИ, ПОЧНАЛИ И ЗАВЪРШИЛИ КАРИЕРАТА СИ В СИНИЯ ОТБОР!!!! ВСИЧКИ ТИТЛИ, КАЛЪФКИ И БРОНЗОВИ МЕДАЛИ СА ФАЛШИВИ!!!! ТОВА Е ИСТИНАТА! ЗАТОВА НАРОДЪТ СЕ РАДВА НА ПОСЛЕДНИЯ ВИ ПОДВИГ!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 29 май 2013 00:01

СТАМАТ написа:
grasiani написа:Поредната безумна тема ,и защо не се захвърля в кошчето много ми е интересно,а иначе тези с Ъ-ТО накрая, някой брои ли ги за живи, с двете титли до сега които имате с Разград сте си лика -прилика,намерил се кой да се присмива,когато постигнете една трета от успехите на ЛЕВСКИ тогава имате право на мнение иначе засега сте в миманса и не можете да претендирате за нищо и всичкото което казвате е за тоалетната,аз разбирам да сте пред нас в класиране или нещо да сте спечелили, с това 4 място от 20 години най-силно класиране какво сте тръгнали да се пяневите и да се правите на интересни .Иначе ми е под достойнството да ви коментирам то какво да ги коментираш такива слабаци ама гледам че много сте се наперушинили трябва някой да ви смъкне на земята и да подреже крилцата.Който си търси нещо най накрая си го намира рано или късно,подкрепяйте си отбора и не се занимавайте с глупости и провокации.

Преди да кажеш нещо, помисли! Ако за последните 50 шампионата, извадиш 10-15 точки(всяка година) от актива на синия отбор, ще разбереш колко калъфки сте извоювали!!!! Дори всеки резултат от ваши мачове е фалшив!!! Падате 4:0 или 4:1, НО ВСЪЩНОСТ Е ТРЯБВАЛО ДА ПАДНЕТЕ 6:0, 6:1!!! ПОБЕЖДАВАТЕ 1:0, 2:0, но всъщност, реалният резултат е СЪВСЕМ ДРУГ!!!!! ТОВА Е ТЪЙ НАРЕЧЕНИЯТ "ОТБОР НА НАРОДА"!!!!! ЗАТОВА НЕ ВИ ОБИЧАТ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!!!! ВИЕ НЯМАТЕ И ДВАМА ДОБРИ ИГРАЧИ, СОФИЯНЦИ, ПОЧНАЛИ И ЗАВЪРШИЛИ КАРИЕРАТА СИ В СИНИЯ ОТБОР!!!! ВСИЧКИ ТИТЛИ, КАЛЪФКИ И БРОНЗОВИ МЕДАЛИ СА ФАЛШИВИ!!!! ТОВА Е ИСТИНАТА! ЗАТОВА НАРОДЪТ СЕ РАДВА НА ПОСЛЕДНИЯ ВИ ПОДВИГ!!!!

Kакво обективно мнение, какъв изказ, какви громящи слова. Невъзможно ми е да оборя и една дума от това, което си изср...така де, написал. Всичките ни мачове са пародия. ние сме най-слабия отбор, който някога е бил създаван. Нямаме нито една истинска победа, винаги сме играли ужасен футбол, а витрината ни е пълна само и единствено с калъфки. Остава загадка, как при тази очевидна футболна безпомощност, вече 100 години всякакви организации от световен мащаб правят всичко възможно да ни осигуряват титли, купи, съдии, играчи, За какво им е на КГБ, ЦРУ, Мосад и т.н. да си хабят ресурсите да подсигуряват комфорта ни, без които реално трябваше да вечно да продиме из селските групи.Ех жесток свят....

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 май 2013 01:12

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Ботев”