Любимец - БОТЕВ Пловдив 2:1 (FT) събота 14:30ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Re: Любимец - БОТЕВ Пловдив събота 14:30ч

Мнениеот nik_bg1 » 24 ное 2011 19:42

tinko написа:Играем с желание и нищо не е в състояние да ни спре. Няма място за съмнение 1:3.

Точно...

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Re: bultras on tour - 26/11/11 Подкрепа за Петър Атанасов!

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 24 ное 2011 19:45

radines написа:Почукало се на вратата на Рая.
– Кой чука? - чул се гласа на Свети Петър
- Петър Атанасов.
– Ами ... как уцели вратата. Момчета просто ви завиждам за търпението сигурно никога не сте наблюдавали Бенкса,Турната , Пашата , Боре Хвойнев .Не твърдя ,че разбирам от футбол но според вас колко мача трябва да изиграе един нападател за да почне да вкарва ?

Колкото - толкова. Ако ти, гледайки всички легенди смяташ, че си в правото си да псуваш играчите на Ботев - кажи си го. Ако ли не - изтрий си мнението си и по живо, по здраво.

И преди да изригнеш колко велики са легендите и как не съм ги гледал, ще ти кажа - да, гледал съм ги, и да, чувал съм и пусвните по техен адрес, и за Бо Хвойнев, и за Бакалов, и за Зико, и за всичките изброени от теб. Крайно време е тази просташка черта в нашата публика да се промени. На 101% съм с момчетата от Бултрас, които смятат, че не само успехите заслужават аплаузи, а и старанието, раздаването, оставянето на последния си дъх на терена заслужават подкрепа в тежък период. Легендите се градят двустранно - и на терена, и на трибуните. Ако ти смяташ, че други освен Пашата, Бенкса и Турната няма и да имаме - това е твой проблем.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 24 ное 2011 19:52

Радинес,
А според теб колко мача трябва да изиграе даден играч на отбора ни ,за да почне да бъде хулен и псуван.Защото на някои това им се случва още от 3 кръг тази година.Да ви имам и Търпението,а?
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 24 ное 2011 20:18

моята прогноза е 1-2 или по скоро желанието ми :) .

tina123
Контакти:

Мнениеот tina123 » 24 ное 2011 20:23

Полицията в Хасково и Любимец е мобилизирана заради феновете на Ботев, научи PlovdivNews.net.

След победата на Ботев над съименника си от Враца и класирането за 1/8 финалите за купата на България, както и цялостно доброто представяне на жълто- черните в последните http://plovdivnews.net/index.php?option ... Itemid=123

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 24 ное 2011 20:34

Футболистите на Ботев (Пд) отиват на режим в Свиленград преди гостуването си на Любимец в съботния мач между двата тима за първенство на Източната „Б“ група. Това съобщиха от управата на жълто-черния клуб. Канарчетата ще бъдат настанени в хотел „Романтика“ в града на митничарите.

Причината да отседнат там е, че в Любимец няма подходящи места за нощувка и почивка. В местните хотели има големи казина, които се използват нонстоп от любителите на хазарта от Турция. Играчите на Ботев ще отпътуват за Любимец след днешното си занимание.

Старши треньорът на канарчетата Милен Радуканов ще може да разчита на Атанас Курдов, който днес проведе пълноценна тренировка. Заради болки в коляното нападателят пропусна мача на своя отбор в сряда срещу Ботев (Враца) от турнира за купата на България. Титуляр за жълто-черните в мача с Любимец ще излезе играещият помощник-треньор Светослав Петров, който ще си партнира в халфовата линия с опитния Сашо Александров. Възпитаниците на Милен Радуканов са амбицирани да победят Любимец и да запазят шансовете за първото място в Източната „Б“ група, даващо право за връщане в елита. Повече от 500 жълто-черни фенове се очаква да пътуват в събота до града на дините, за да подкрепят своите любимци.

Хотелът се намира точно до стадиона на Свиленград, а ЦСКА и Литекс са изкарали там зимните си подготовки в последните години.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 24 ное 2011 20:42

radines написа:Почукало се на вратата на Рая.
– Кой чука? - чул се гласа на Свети Петър
- Петър Атанасов.
– Ами ... как уцели вратата. Момчета просто ви завиждам за търпението сигурно никога не сте наблюдавали Бенкса,Турната , Пашата , Боре Хвойнев .Не твърдя ,че разбирам от футбол но според вас колко мача трябва да изиграе един нападател за да почне да вкарва ?

Христо Стоичков бе натирен от Марица като неперспективен играч и отиде в едно село Харманли, далеч от "капацитетите" които му предвещаваха край на кариерата в следващите няколко години.... после всички знаем какво се случи и как покори света! Мисълта ми е, че никога не трябва да изпадаме в крайности. Няма как да твърдим, че от Петьо няма да излезе нищо. Момчето има безпорни качества. И да понякога е нужно не 10 мача ами 1-2 години за да ти тръгне нагоре кариерата. Бербатов като отиде в Леверкузен две години търка скамейката и баш когато вси смятаха, че е провален талант изригна с 20 гола и лека полека стигна до Манчестър Юнайтед. А да си спомним ли как се бе разревал от непристанните псувни и ругатни от агитката на ЦСКА. Същите тея дето сега се чувстват горди че е техен играч. Така, че само времето ще покаже. А ние като публика сме длъжни да подкрепя ме а не да се подиграваме на нашите играчи.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 24 ное 2011 20:54

Аз лично, последните два мача гласувам за Пепо в анкетата на официалния, точно защото смятам, че това момче има и качества, и нужда от подкрепа. А на мача с адашите от Враца, след един дългичък извеждащ пас на кривия, хайвана имаше такова желания да я стигне и да я вкара, че почти се контузи. Пепо ще изригне сигурен съм, няма как толкова футболни качества да не дадат резултат. Пълна подкрепа от мен за момчето в Любимец и където, и другаде да било.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 24 ное 2011 21:05

Рядко може да се срещне толкова свестен човек като Петьо Атанасов и за мен е въпрос на чест и морал да го подкрепям във всеки един мач, в който излиза на терена със свещената жълто-черна фланелка. Тези наши фенове, които избиват комплексите си идвайки на стадиона за да ругаят играчите, могат само да навредят на отбора и да попречат на момчето да разкрие потенциала си. Освен това искам да попитам критиците на Атанасов - защо плюете само по него, ами не по треньора Радуканов, който го пуска като титуляр всеки мач и по този начин Ви подлага на "мъчения".
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

karabadabul
Контакти:

Мнениеот karabadabul » 24 ное 2011 21:18

И аз съм против тези които идват на стадиона и псуват играчите, но се учудвам кой е измислил това мото за подкрепа на играча който за десет мача не е спрял една топка като хората даже???????????????????????????????????????????. Точно Атанасов е играчът който пръв трябва да си ходи. Момчето наистина има желание, но няма качества и доста хора знаят кой как и защо го направи национал и кой и как го налага в Ботев. Абсурдно е да ми давате примери, че имал тридесет и еди колко си гола в Брестник, защото в Ботев за 10 мача нито топка може да спре, нито да я поведе, а камо ли да вкара. Колкото по дълго такива недоразумения са титуляри толкова повече ще стават псуващите. Ако направите една анкета ще видите, че 99.99999% са изумени как може това момче да е все още титуляр.
Ето ви нещо, което ще ви заинтригува..- Радуканов го пусна тези мачове единствено, заради увещанията (няма да спомена на кой.... :evil: ), че момчето имало невероятен талант... и след като вчера намекна, че последният му мач с емблемата на Ботев ще е в Любимец вие ми пускате тука подкрепа за Петър Атанасов......??????????? Ами то подкрепа за всички тогава, защото Атанасов според мен и всичките ми познати Ботевисти (говоря от името поне на 50 канара) и приятели е най зле. Защо да освобождаваме другите тогава. Да си ги държим пък след 100000 мача може да свикнат.
Никой няма да освиркаме ама чак пък такива неща.... Ако направим това мото ще деморализираме другите момчета, защото всички в отбора знаят защо го пускат и сега и ние феновете ако го подкрепим лично... Интересно ми е да видя на стадиона кой от феновете КУПИХА та да подкрепял атанасов от името на всички....

Върни се в “Ботев”