Ботев-Сливен 1:0 (FT) Всички на Колежа и мощна подкрепа!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев-Сливен.Всички на Колежа и мощна подкрепа!
Момчетата играха много надъхано но липсата на класа в тях е показателен за резултата 1-0 .
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?
- rump_shaker
- Контакти:
Хареса ми желанието с което играха. Да на моменти не им се получаваше, но във всичките имаше агресия и хъс в играта им. Според мен Данчо Христов изнесе много силен мач и най-вече в дефанзивен план. Куцаше му центрирането но тва вече си го знаем. Иначе се раздаваше много и на няколко пъти дублираше много добре Животното който също много силен мач. Тошко Неделев пък раздаваше супер пасове целия мач. Доволен съм горе долу от мача.

- емо73канар
- Контакти:
Това което ме радва е ,че имаше страшно много желание и хъс,предлагам да не коментираме качествата на отделните футболисти,тях /качествата/ си ги знаем.Пожелавам на отбора и Радоканов до края да вземат три победи и шест точки.
- Ботев Пловдив
- Контакти:
- Yellow major
- Контакти:
Изключително важни три точки! Но, няма какво да се заблуждаваме, както можехме да бием с два, три гола, така можеше и да допуснем равен в края. За първи път от началото на сезона видях желание да не се проспи първото полувреме, да се играе мъжки и да се вкара ранен гол. За жалост накрая пазихме крехката преднина. Много слабо се представи Д. Байрев, който беше много несигурен на тази позиция и както обикновено П. Атанасов който можеше рано да реши мача. Курдов игра без желание на фона на другите момчета и особено Данчо Христов и Рахов. Емил Аргиров също игра доста стабилно както и Кривия.
Сливен показаха, че са грамотен отбор макар и без звезди и не се затвориха, за което поздравления. Дано да бием макар и измъчено и Поморие и след това ще се направят промени. Радуканов ръководеше отбора си с жестове, особено когато стваше въпрос да се изнасят напред, което ми направи силно впечатление. Въобще личи си, че ги мотивира и учи даже и по време на мача. Желая му успех, както и на всички фенове!
Сливен показаха, че са грамотен отбор макар и без звезди и не се затвориха, за което поздравления. Дано да бием макар и измъчено и Поморие и след това ще се направят промени. Радуканов ръководеше отбора си с жестове, особено когато стваше въпрос да се изнасят напред, което ми направи силно впечатление. Въобще личи си, че ги мотивира и учи даже и по време на мача. Желая му успех, както и на всички фенове!
- Ботев Пловдив
- Контакти:
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Чудесно завръщане на Животното последният му мач беше точно срещу Сливен 0:0 и от тогава беше контузен видя се като имаме стабилен бек е съвсем друго. Иначе определено ми хареса желанието и хъса, които липсваха срещу Спартак Варна, Добруджа и Малеш. Щеше да е хубаво да влезе волето на Тошко много хубава атака стана. При един евентуално втори гол можеш и на разгром да отиде мача, но важно е победата и трите точки.
- Ботев Пловдив
- Контакти:
Тия пък в гонг,няма да сложат една свястна снимка от мача.Много са зле.Сложили снимка отпреди 2 години.Баси смешния сайт.

- slash1912
- Контакти:
Най-накрая Радуканов ги е научил как се изпълняват корнери-резултата се видя.
[offtopic]Някой чу ли песента на Челси?
[/offtopic]
[offtopic]Някой чу ли песента на Челси?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]