Нефтохимик-Ботев 2:2 (FT) на "Лазур"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cookiemonsta
Контакти:

Re: Нефтохимик-Ботев на "Лазур"

Мнениеот cookiemonsta » 10 сеп 2011 19:37

ntodorov написа:Ай пък да ви го рекна - слабички сте...Още се изживявате, като най-силните сред най-слабите. :) Събудете се. Групата е друга - футболът е профи, а регионално- зонално - домашен съюз Пловдив го нЕма вече. Ко ша праЙте сега ?...
А-ааа, не казах предположението си за мача - 2:0.

Не знам защо си решил да ни занимаваш с комплексите си, но ми е интересно да знам ако победим Нафтата, домашния съюз ли ще е виновен? Аз съм убеден, че ще сте получи интересен мач, заповядай, ако ти се гледа шоу. Но ако предпочиташ да злобееш, може да пропуснеш - такива като теб има достатъчно.

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 10 сеп 2011 21:07

botev_1912 написа:
Миналата година цяла есен ни плюехте как сме купували мачове, а после се оказа че трябва да си правим шоуто заедно? Айде у лево!

Тая година не ви плюят,защото резултатите са реални :mrgreen: Шоуто ще си го правите сами ако идете пак седем-осем хиляди
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 10 сеп 2011 23:08

cookiemonsta написа:
ntodorov написа:Ай пък да ви го рекна - слабички сте...Още се изживявате, като най-силните сред най-слабите. :) Събудете се. Групата е друга - футболът е профи, а регионално- зонално - домашен съюз Пловдив го нЕма вече. Ко ша праЙте сега ?...
А-ааа, не казах предположението си за мача - 2:0.

Не знам защо си решил да ни занимаваш с комплексите си, но ми е интересно да знам ако победим Нафтата, домашния съюз ли ще е виновен? Аз съм убеден, че ще сте получи интересен мач, заповядай, ако ти се гледа шоу. Но ако предпочиташ да злобееш, може да пропуснеш - такива като теб има достатъчно.

Пич. Объркал си се. В мен няма и един грам злоба, а комплексите съм си ги изтрепал преди мноооого време. Сега нямам таквиЗ. Ако се появят обаче пак ще дойда у вашиУ форум да ги погина. Тук поне ги морите от раз.
...Иначе не разбрах ? Къде ме каниш ? В Бургас ли ??? :) ....Не-ееее. Ти заповядай, ама ако си все така обидчив - недей. Няма да ти е весело.;)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Pride_of_London
Контакти:

Мнениеот Pride_of_London » 11 сеп 2011 10:49

4-0 падаме този мач.В най-добрия случай.Естествено стила ни на игра ще е с 8 защитника и изритвания напред към Неделев и Курдов.

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 11 сеп 2011 13:18

Дали ще паднем с 4 или с 40 на 0 е все едно нашата работа е да сме там и да подкрепим отбора,за да разберът наистина момчетата,че сме с тях в тези трудни моменти.
п.п.И понеже съм най заслепеният оптимис ще прогнозирам резултат 1:2. ;) ;) ;)

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 11 сеп 2011 17:24

Ако,Хубчев пусне целия отбор от миналата година без есперименти,ще победим!Незнам с колко,но те поне знаят как.

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 11 сеп 2011 22:50

Там съм ! Ще бием !

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 11 сеп 2011 23:59

Pride_of_London написа:4-0 падаме този мач.В най-добрия случай.Естествено стила ни на игра ще е с 8 защитника и изритвания напред към Неделев и Курдов.

Едва ли ще пусне Курдов, Хубчев мрази нападателите и най-вече тези, които умеят да бележат. :lol:

NEFTOCHIMIC1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIC1962 » 13 сеп 2011 12:21

Официално: Нефтохимик отново се връща у дома за мача с Ботев!
http://www.gramofona.com/futbol/ofitsia ... ha-s-botev

Нефтохимик се завръща у дома на стадион "Лазур" за домакинството си с Ботев Пловдив от 6-и кръг на Източна "Б" група!

Радостната за всички зелени фенове новина потвърди пред Gramofona.com изпълнителният директор на "шейховете" Благо Митрев.

Мачът е на 17 септември, като желанието на ръководството на Нефтохимик е срещата да бъде изместена от 17.00 ч. за 19.00 ч, защото събота е работен ден.

Очаква се стадионът да се напълни и да има огромно зрелище, което се получи и миналата година на мача между двата отбора. Феновете на Нефтохимик са подготвили специална хореография.

Потребителски аватар
Forza Botev
Контакти:

Мнениеот Forza Botev » 13 сеп 2011 18:01

Май е по-добре да паднем, че да се махне Хубчев. Този човек с такава защитна игра няма да ни изведе до А група! Та ние от 5 мача имаме 4 Х-са :shock:

Върни се в “Ботев”