„Литекс” – „Ботев” - 3:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

teruns
Контакти:

Re: „Литекс” – „Ботев” контрола

Мнениеот teruns » 02 юли 2011 01:33

Ще го дават ли по бултра тв?

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 02 юли 2011 08:21

hetfield написа:2 часа ако пътуваме до София.Малко или много имаш проход,облекчаване,градски и неградски условия?

Що до софия? През Беклемето се стига два пъти по-бързо. Сега е юли, няма да има проблеми.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 02 юли 2011 08:36

Ki Cho написа:
hetfield написа:2 часа ако пътуваме до София.Малко или много имаш проход,облекчаване,градски и неградски условия?

Що до софия? През Беклемето се стига два пъти по-бързо. Сега е юли, няма да има проблеми.

Имаше предвид че когато ходим до София са 2 часа. Значи, баба ми е от едно селце Бели Осъм, което е точно от другата страна на Беклемето. Този проход съм го минавал стотици пъти и ми отнема между час и половина, максимум до два. От Троян до Ловеч е точно 20 минути (35км) Така, че мисля че 2часа, 2часа и 20 мин ще е достатъчно.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 02 юли 2011 08:46

Абе там сме пък ще видим.Редно е да се отъркаме малко в стадион за ШЛ щото в скоро време само тва ни чака :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Литекс си е най силния отбор в България сега така че резултата много много не ме вълнува.Надявам се да извадят най доброто с което разполагат.
Обаче ми е много интересно ние как ще излезем в този мач нещо което си заслужава гледането.Според мен лош резултат от тая контрола за нас не може да има от всяко положение ще извадим поуки.

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 02 юли 2011 12:22

daimio написа:Обаче ми е много интересно ние как ще излезем в този мач нещо което си заслужава гледането.Според мен лош резултат от тая контрола за нас не може да има от всяко положение ще извадим поуки.

+1
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 02 юли 2011 13:46

Във вторник ще изплашим цялата Б груп,а и отборите от А група,защото някои от тях ще трябва да минат през нас за купата,тоест ще се опитат да минат,но...sory ;)

Потребителски аватар
Forza Botev
Контакти:

Мнениеот Forza Botev » 02 юли 2011 13:52

Как ми се иска да го дават този мач по бултра тв. Нямам пукнат лев за Ловеч :evil:

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 02 юли 2011 19:40

Ей как съм се радвал вчера ... бяхме с компанийката във Версай и те всички си пеят там чалгиите, ние с един пич си пеем АЙ КАНАРИИИИИИИ :lol: ... ще направя всичко възможно да отидем на този мач! И все пак - не хранете големи надежди! Ловеч са си Ловеч. Те ще искат да добият самочувствие преди евро-турнирите и нищо не се знае. Ще се радвам на една добра игра, смислени подавания и мисъл в играта! Независимо от резултата. Само Ботев!
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 02 юли 2011 19:59

Да си го кажем така, нашите тренират от седмица и още нямат мач. Днес, утре и вдругиден почиват. В Понеделник крос, и вторник лека тренировка. От друга страна Литекс са в края на подготовката си. Направиха 3 мача на холандска земя и ще представят отбора във Вторник. Както и да го погледнем няма как да стане здрав мач при положение, че нашите ще им е първи мач това.

Искаше ми се такава контрола да е в по-късен за нас етап да видим реално как ще изглежда тимът, но уви. Все пак се радвам че ще играем срещу тях.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
кан72
Контакти:

Мнениеот кан72 » 02 юли 2011 20:11

В колко часа е все пак мача?На едно място пише в 17.00,на друго в 18.30,а на трето 20.30???

Върни се в “Ботев”