BultraStyle написа:Ония мутант Серж Юфу спомняте ли си го
Черната перла
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BultraStyle написа:Ония мутант Серж Юфу спомняте ли си го
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
m_fuel написа:12-13 юноши плюс 5-6 по опитни футболисти,но тая година се видя че юношите играят със сърце за емблемата и клуба за разлика от повечето от мъжкия отбор които само отбиваха номера.
DDFC_Supporter написа:Запази се ядрото от мъже 11 , т.е останаха само истинските, които играят със сърце и към тях са 12 юноши, само капитана ни е на проби в Черно море, ако го вземта е много голям минус, но общо взето отбора не е както се твърди "юношески"НЯмам търпение вече за този мач!
[/offtopic]Forza Botev написа:Тва до Добрич ще е баси пътешествието. Аз сиг ще се напия 2 пъти и ще изтрезнея, само на отиване става въпрос
daimio написа:Forza Botev написа:Тва до Добрич ще е баси пътешествието. Аз сиг ще се напия 2 пъти и ще изтрезнея, само на отиване става въпрос
именно![]()
![]()
печелившото число откъм километри за тая група е 300 иди намери шофьор да стои трезвен по 6 часа
![]()
![]()
DDFC_Supporter написа:daimio написа:Forza Botev написа:Тва до Добрич ще е баси пътешествието. Аз сиг ще се напия 2 пъти и ще изтрезнея, само на отиване става въпрос
именно![]()
![]()
печелившото число откъм километри за тая група е 300 иди намери шофьор да стои трезвен по 6 часа
![]()
![]()
Има влакове
DDFC_Supporter написа:daimio написа:Forza Botev написа:Тва до Добрич ще е баси пътешествието. Аз сиг ще се напия 2 пъти и ще изтрезнея, само на отиване става въпрос
именно![]()
![]()
![]()
![]()
Има влакове
ZinedineZidane написа:Някой има ли идея защо Етър е прехвърлен в тази Б група? Или просто е следствие от някакво поредно скимване на БФС-то.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост