Ботев (Пд) е най-посещаваният отбор в България!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Re: Посещаемост: Югоизточна "В" група

Мнениеот Flash1912 » 16 юни 2011 12:04

Пловдив1926 написа:И как на стадион за 22 000 половината в буферни зони събрахте 15 000 като се вижда, че има доста полупразни трибуни? Другите явно един върху друг сте ги подреждали.

Не е половината в буферни зони. Между 1/3 и 1/4 от стадиона е буферна зона. Т.е. около 5000. Остават около 17000. Имаше сектори около таблото, които бяха на 70% пълни, а не на 90% като другите. Така че цифра между 13 и 15.000 е напълно нормална.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 16 юни 2011 12:07

Това всеки да се съмнява в цифрите, които изнасяте си го направихте сами Flash! С измислиците за 6 и 8 000 в началото на сезона, когато бяхте далеч по-малки бройки и с постоянното надуване на същите тези цифри през първия полусезон основно. После ви грабнаха хората и се усетихте, че няма да стане така тая работа и почнахте по-реално да пишете - пак на око. Тия развалени броячи въобще изкараха ли един мач без да се счупят? Показвате снимки на 2 пълни сектора и един с лентите във въздуха и 15 хиляди. Еми не става, аз на тоя стадион вашия съм бил на десетки дербита и ми е пределно ясно колко са буферните зони, колко къде и как ходите - повечето точно в тия сектори заради сянката и агитката отсреща завоите и ъгловите сектори си бяха и в тоя ви мач полупразни. Не виждам какво лошо има да кажете, че си бяхте 10-12 хиляди - супер добра бройка, а излишно надувате нещата за да ви се подиграват хората.

И само последно, кажи колко мача имате с по 0 зрители заради служебни победи. Те би трябвало да се отразят на всяка една статистика. Или викаш вие ходихте средно по 6-7 хиляди и са такива цифрите заради служебните победи :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 16 юни 2011 12:11

Пловдив1926 написа:Това всеки да се съмнява в цифрите, които изнасяте си го направихте сами Flash! С измислиците за 6 и 8 000 в началото на сезона, когато бяхте далеч по-малки бройки и с постоянното надуване на същите тези цифри през първия полусезон основно. После ви грабнаха хората и се усетихте, че няма да стане така тая работа и почнахте по-реално да пишете - пак на око. Тия развалени броячи въобще изкараха ли един мач без да се счупят? Показвате снимки на 2 пълни сектора и един с лентите във въздуха и 15 хиляди. Еми не става, аз на тоя стадион вашия съм бил на десетки дербита и ми е пределно ясно колко са буферните зони, колко къде и как ходите - повечето точно в тия сектори заради сянката и агитката отсреща завоите и ъгловите сектори си бяха и в тоя ви мач полупразни. Не виждам какво лошо има да кажете, че си бяхте 10-12 хиляди - супер добра бройка, а излишно надувате нещата за да ви се подиграват хората.

Ами за надуването не съм съгласен и ще ти кажа защо. В началото наистина имаше много еуфория и със сигурност имаше поне по 6-7 хиляди на първите няколко мача. След това като се реши В групата, доста хора спряха да ходят и затова на броячите се видя друга "истина". Естествено, че има такива от нашите, които надуват и разправят, че сме били по 9-10 и тогава, но това го има винаги.

За броячите знам само за последния мач че са се скапали. И то не че се развалиха, а просто не "хващаха" от първия път и много бавеха влизането на хората, за това ги пуснаха свободно само срещу билет.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 16 юни 2011 12:12

Пловдив1926 написа:Това всеки да се съмнява в цифрите, които изнасяте си го направихте сами Flash! С измислиците за 6 и 8 000 в началото на сезона, когато бяхте далеч по-малки бройки и с постоянното надуване на същите тези цифри през първия полусезон основно. После ви грабнаха хората и се усетихте, че няма да стане така тая работа и почнахте по-реално да пишете - пак на око. Тия развалени броячи въобще изкараха ли един мач без да се счупят? Показвате снимки на 2 пълни сектора и един с лентите във въздуха и 15 хиляди. Еми не става, аз на тоя стадион вашия съм бил на десетки дербита и ми е пределно ясно колко са буферните зони, колко къде и как ходите - повечето точно в тия сектори заради сянката и агитката отсреща завоите и ъгловите сектори си бяха и в тоя ви мач полупразни. Не виждам какво лошо има да кажете, че си бяхте 10-12 хиляди - супер добра бройка, а излишно надувате нещата за да ви се подиграват хората.

я кажи на мача с левски колко бяхте щото тогава казахте 12000 . а сега сравни ония 12000 с тези на ст.Хр Ботев. хайде де

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 16 юни 2011 12:12

Пловдив1926 написа:Супер снимка си пратил на 10-12те хиляди зрители дошли на представлението, което бяхте спреднали последния кръг. Кажи сега последно билети ли, преброени ли? Много ми е интересно като имаш вътрешна информация колко пари сте дали за благотворителност? И кво стана с баса.

На стадиона имаше над 14 000 зрители.От зоналния съвет са написали 15 000.Басът го печеля и много добре знаеш.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 16 юни 2011 12:13

bnborisov написа:

я кажи на мача с левски колко бяхте щото тогава казахте 12000 . а сега сравни ония 12000 с тези на ст.Хр Ботев. хайде де

ето ти и едно материалче
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6NORqPS2MNs[/youtube]

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 16 юни 2011 12:14

И нашата статистика е от БФС,и тяхната е от там.Имаме с триста човека повече от тях и сме номер едно в България.Но според мен малко дори трябва да се засрамим като публика,че сме само с толкова повече,въпреки че сме във В група.Все пак Пловдив е жълто-черен!
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 16 юни 2011 12:17

bnborisov написа:

Чакай, чакай, чакай къде съм ти казал 12 000, че сме били с Левски?! Виж какво пише в Лпортала:

Дата/час: 14.05.2011 18:00
Сезон: 2010/2011
Тип на мача: Първенство елит
Фаза: 27 кръг
Град: Пловдив, България
Стадион: Локомотив, 8000 души

Бяхме си 8000 с лекота на този мач.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 16 юни 2011 12:18

Пловдив1926 написа:И само последно, кажи колко мача имате с по 0 зрители заради служебни победи. Те би трябвало да се отразят на всяка една статистика. Или викаш вие ходихте средно по 6-7 хиляди и са такива цифрите заради служебните победи :)

Доколкото се сещам статистиката е за домакинските мачове. А ти сещаш ли се, че служебните победи ни бяха само за гостувания. Или важното е интрига да се вкарва?!
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

fero
Контакти:

Мнениеот fero » 16 юни 2011 12:20

ок 8000 хайде сравни ги пак
и имай предвид че при нас бройката е "чиста" без феновете на другия отбор (те бяха към 200) а левскарите на вашия мач не бяха само в сектора за гости
Последна промяна от bnborisov на 16 юни 2011 12:24, променено общо 1 път.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

Върни се в “Ботев”