Пловдив1926 написа:Това всеки да се съмнява в цифрите, които изнасяте си го направихте сами Flash! С измислиците за 6 и 8 000 в началото на сезона, когато бяхте далеч по-малки бройки и с постоянното надуване на същите тези цифри през първия полусезон основно. После ви грабнаха хората и се усетихте, че няма да стане така тая работа и почнахте по-реално да пишете - пак на око. Тия развалени броячи въобще изкараха ли един мач без да се счупят? Показвате снимки на 2 пълни сектора и един с лентите във въздуха и 15 хиляди. Еми не става, аз на тоя стадион вашия съм бил на десетки дербита и ми е пределно ясно колко са буферните зони, колко къде и как ходите - повечето точно в тия сектори заради сянката и агитката отсреща завоите и ъгловите сектори си бяха и в тоя ви мач полупразни. Не виждам какво лошо има да кажете, че си бяхте 10-12 хиляди - супер добра бройка, а излишно надувате нещата за да ви се подиграват хората.
Ами за надуването не съм съгласен и ще ти кажа защо. В началото наистина имаше много еуфория и със сигурност имаше поне по 6-7 хиляди на първите няколко мача. След това като се реши В групата, доста хора спряха да ходят и затова на броячите се видя друга "истина". Естествено, че има такива от нашите, които надуват и разправят, че сме били по 9-10 и тогава, но това го има винаги.
За броячите знам само за последния мач че са се скапали. И то не че се развалиха, а просто не "хващаха" от първия път и много бавеха влизането на хората, за това ги пуснаха свободно само срещу билет.