Кой клуб да бъде поканен за 100годишнината на Ботев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

BultraStyle
Контакти:

Re: Кой клуб да бъде поканен за 100годишнината на Ботев?

Мнениеот BultraStyle » 11 юни 2011 20:17

PLOVDIV PEE 1912 написа:
BultraStyle написа:Много пара се изисква за подобно начинание ,а и не виждам на кой стадион в Пловдив можем да приемем такъв мач .

Веднага ще ти отговоря кой стадион ще приеме подобно събитие-КОЛЕЖА.След известен ремонт няма да е проблем стадиончето ни да поеме 35000 зрители.

35 хиляди ? Къде ги видя бе човек :) да не говорим ,че след ремонта и поставянето на седалките капацитета на стадиона ще е в минус от сегашния .

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 11 юни 2011 20:17

PLOVDIV PEE 1912 написа:
MoNteSo написа:Първо да спомена, че не се заяждам, и че страшно много харесвам Ботев.
Дори и да успеете финансово да организирате нещата, сериозно ли мислите, че някой от европейските грандове, та дори и Стяуа, би дошъл да си чупи краката на нивата, която представлява в момента стадиона ви ?

Като ти чета въпроса иам чувството ,че си някой римлянин ,фен на Рома играещ на Стадио Олимпико.Терена на Армията до преди половин година на какво приличаше бе ?
Това много лесно може да се оправи при наличието на достатъчно средства.

Не става въпрос само за терена, макар че дори той не виждам как ще бъде реставриран като се има в предвид, че ще играете на него през следващия сезон. Като цяло стадиона има страшно негостоприемен вид. Давате пример с отбора на Хайдук Сплит, а знаете ли как изглежда стадиона им ? Някак си не звучи сериозно как лекомислено споменавате грандове от калибъра на Байерн и Барселона, за един такъв спаринг с Ботев. Успех в намирането на противник, и като цяло в организацията на празника ви.

edit: Няма значение кои са Стяуа сега. Не вярвам да си развалят графика за почивка, или подготовка, за да дойдат на Колежа, само да ви уважат. Де да знам, може па и да бъркам. А дано бъркам!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 11 юни 2011 20:21

would написа:Plovdiv Pee,говориш че след ремонта, стадиона ви ще побира 35 000 души :roll: .Първо след година като влезете в А група, няма да е само козметичен ремонта, а трябва да е основен и цифрата ще е далеч по малка, от споменатата от теб.Да не говорим, че до 1-2 години, всички лицензирани стадиони за А група ,трябва да имат осветление, което означава още средства.А за контролата, първо зависи с какви средства разполагате, за да осъществите това добро начинание.

Абсолютно.Всичко зависи от финансирането и аз съм сигурен,че при добро желание може да се уреди.Нашия1 стадион има осветление.Без буферни зони нашия стадион побира около30000

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 11 юни 2011 20:24

PLOVDIV PEE 1912 написа:
would написа:Plovdiv Pee,говориш че след ремонта, стадиона ви ще побира 35 000 души :roll: .Първо след година като влезете в А група, няма да е само козметичен ремонта, а трябва да е основен и цифрата ще е далеч по малка, от споменатата от теб.Да не говорим, че до 1-2 години, всички лицензирани стадиони за А група ,трябва да имат осветление, което означава още средства.А за контролата, първо зависи с какви средства разполагате, за да осъществите това добро начинание.

Абсолютно.Всичко зависи от финансирането и аз съм сигурен,че при добро желание може да се уреди.Нашия1 стадион има осветление.Без буферни зони нашия стадион побира около30000

Настоящият капацитет заедно с буферните зони е 22 000 места !

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 11 юни 2011 20:25

BultraStyle написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:
BultraStyle написа:Много пара се изисква за подобно начинание ,а и не виждам на кой стадион в Пловдив можем да приемем такъв мач .

Веднага ще ти отговоря кой стадион ще приеме подобно събитие-КОЛЕЖА.След известен ремонт няма да е проблем стадиончето ни да поеме 35000 зрители.

35 хиляди ? Къде ги видя бе човек :) да не говорим ,че след ремонта и поставянето на седалките капацитета на стадиона ще е в минус от сегашния .

Помниш ли колко зрители имаше на полуфинал за купата с Левски?

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 11 юни 2011 20:25

Ти мача с Левски го остави :) Става сума за седящи места :)

would
Контакти:

Мнениеот would » 11 юни 2011 20:28

Plovdiv Pee,не се засягай, но не мисля че капацитета на стадиона ви ще е над 25 000 души.Не съм много запознат с финансирането на клуба ви, но ако поканите Барса или Байерн, ще направя всичко възможно да присъствам.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 11 юни 2011 20:29

BultraStyle написа:Ти мача с Левски го остави :) Става сума за седящи места :)

Добре,след един ремонт и поставяне на седалки ще има около 18 000 с буферните зони.В един добър вариант и без буферни зони стадиона ще побира 25000 .Мисля ,че е достатъчно?
Последна промяна от PLOVDIV PEE 1912 на 11 юни 2011 20:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
housestyle
Контакти:

Мнениеот housestyle » 11 юни 2011 20:30

Арис също звучи добре
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 11 юни 2011 20:31

would написа:Plovdiv Pee,не се засягай, но не мисля че капацитета на стадиона ви ще е над 25 000 души.Не съм много запознат с финансирането на клуба ви, но ако поканите Барса или Байерн, ще направя всичко възможно да присъствам.

Мисля,че това освен всичко друго ще е и страхотен ПР на собственика.Заповядай.

Върни се в “Ботев”