BPFC1912 написа:Кмета на Съединение е отпуснал три безплатни автобуса за феновете на отбора . Надявам се да ги напълнят , та да имаме поне дразнител по трибуните.
Маанета,безплатни,мазни,ци..ани
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BPFC1912 написа:Кмета на Съединение е отпуснал три безплатни автобуса за феновете на отбора . Надявам се да ги напълнят , та да имаме поне дразнител по трибуните.
карлито написа:BPFC1912 написа:Кмета на Съединение е отпуснал три безплатни автобуса за феновете на отбора . Надявам се да ги напълнят , та да имаме поне дразнител по трибуните.
Маанета,безплатни,мазни,ци..ани![]()
Напомня ми на един друг отбор
![]()
![]()
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
емо73канар написа:Три автобуса са точно 150 човека,аз лично непомня от кога не съм виждал хора в клетката за гости,да но да дойдат,ще е по весело.И айде стига сме писали,че трябва да тръгваме,да пием по биричка /опс,исках да кажа пепси/и да влизаме по от рано,че всеки път се скупчваме на края и става доста изнервящо.
![]()
![]()
Pride_of_London написа:Курдов след червения картон ще претърпи ли някакво наказание?
Шврнц Тпрунков написа:Pride_of_London написа:Курдов след червения картон ще претърпи ли някакво наказание?
Със сигурност поне мач, няма начин. Ако местната ДК реши - може и повече, заради уж "удара без топка", който не видях... Наско по-скоро посегна, а селяка се строполи все едно му направиха "headshot".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта