Всичко по дейността на акционерното дружество Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Re: Изявление на ръководството на Ботев Пловдив

Мнениеот bnborisov » 01 дек 2010 12:04

Да споделя и аз нещо като ботевист от старата школа.Кое е най - хубавото в момента при нас, защото никъде не го срещнах в коментариите досега.Пиша най - хубавото, при все, че надали е най - важното. Имам предвид факта, че на "Колежа " идват все повече деца със своите родители и дядовци. Пет -седем -десетгодишните. Идват и вече знаят песните и всичко за Ботев.Това са бъдещите ботевисти и ще ставаме все повече и повече, защото понятието "ботевист сменил отбора си" няма. Идват, гледат атмосферата,харесва им и неслучайно нашия стадион е най - безопасния в момента на земята.Тук нищо лошо не може да се случи, същата атмосфера се придава и на стадионите на които уж сме гости, а все се оказваме домакини .Един отбор е силен И със феновете си,както и с безрезервната им подкрепа.Те не се купуват и продават на килограм, нито се създават за ден два, не зависят от титли и това в коя група си.Ще минат няколко години и тези деца с гордост ще носят фанелката с № 12 /не, че и сега не я носят/ на гърба си ,където и да се намират в България, дай боже след някоя година и в Европа. Приемственост се иска не само в игра, отбор ами и сред феновете. ИМЕННО В ТОВА Е НАШАТА СИЛА! Ако не беше ТЯ бъдете уверени,че БОТЕВ щеше да го сполети съдбата на доста тимове с страната имали присъствие и име и вече изчезнали на футболната карта.Е затова на някои отбори им казват велики а на останалите просто станали шампиони тая или онази година.Та ботевисти, това ми е мисълта, пазете малките ботевисти , създавайте ги и ги учете на БОТЕВИЗЪМ.

Много добре казано!

Какво мислите да предложим на ръководството на Ботев номер 12 да бъде изваден от употреба, т.е. да няма играч на Ботев, който да го носи, а да бъде използван само от феновете. Би било прекрасно да видиш хиляди фенове с фланелки на Ботев с номер 12!

12-ката се връзва идеално с 1912 и 12-тия играч на Ботев.

Това също ми се вижда много добре.
Пичове, загубили сме цели 11 години и трябва да се наваксват по всякакви начини. То е ясно че моето дете и вашите деца ще са фенове на Ботев, но децата на хилядите пришълци , които дойдоха да живеят в Пловдив последните години не трябва да ги оставим да бъдат фенове на Левски и ЦСКА.

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 01 дек 2010 13:07

отделете го в тема това за 12 номер да се види какво мислят хората.
Една контрола с отбор от челото на "А" група ще е перфектна.

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 01 дек 2010 13:28

daimio написа:отделете го в тема това за 12 номер да се види какво мислят хората.

И двете идеи са страхотни. Домакинство на някой от "грандовете" ни, в контрола преди зимната пауза би докарала над 10 хиляди на стадиона ни, със сигурност. И тръпката ще е голяма - ще се изкефим още веднъж преди зимата. А и чисто игрово ще видим до къде е стигнал отборът ни.

А това за номер 12 на фанелките на феновете е супер идея! Толкова символика има в това, в нашия случай. Дано се приеме идеята.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 01 дек 2010 14:42

daimio написа:отделете го в тема това за 12 номер да се види какво мислят хората.

Аз мисля ,че контрола с отбор от челото на А група е голяма простотия.

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 01 дек 2010 19:07

PLOVDIV PEE 1912 написа:

ами не идвай :)

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 01 дек 2010 19:11

daimio написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:

ами не идвай :)

Е ся :) :) ...

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 02 дек 2010 07:07

Лично мене не ме интересува фанелката ми с кой номер е, аз се радвам, че съм канар, радвам се като виждам какво се случва в клуба. Наистина има доста символика в числото 12, особено в нашият случай. Каквото се приеме отново ще се радвам! АЙ КАНАРИИИИИИИ

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 02 дек 2010 18:31

емо73канар написа:Скоро ще има контрола с Локо С-Я. ;) ;) ;)

А??Нали били отказали бе майна?
Ботев (Пд) иска да привлече Марчо Дафчев през зимата. За целта той трябва да разтрогне договора си с Локо (Сф). Не е ясно и дали пловдивчани ще изпълнят финансовите претенции на Дафчев, който в момента получава доста солидна заплата. Междувременно стана ясно, че от Локо (Сф) са отказали да играят контрола с Ботев.

7дни

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 03 дек 2010 09:45

Засега но е възможно наистина да има такава контрола скоро,колкото до Дафчев /лично мнение/ трябва да плаща за да играе при нас,все пак става въпрос за футболист на 32г.

Върни се в “Ботев”