Да споделя и аз нещо като ботевист от старата школа.Кое е най - хубавото в момента при нас, защото никъде не го срещнах в коментариите досега.Пиша най - хубавото, при все, че надали е най - важното. Имам предвид факта, че на "Колежа " идват все повече деца със своите родители и дядовци. Пет -седем -десетгодишните. Идват и вече знаят песните и всичко за Ботев.Това са бъдещите ботевисти и ще ставаме все повече и повече, защото понятието "ботевист сменил отбора си" няма. Идват, гледат атмосферата,харесва им и неслучайно нашия стадион е най - безопасния в момента на земята.Тук нищо лошо не може да се случи, същата атмосфера се придава и на стадионите на които уж сме гости, а все се оказваме домакини .Един отбор е силен И със феновете си,както и с безрезервната им подкрепа.Те не се купуват и продават на килограм, нито се създават за ден два, не зависят от титли и това в коя група си.Ще минат няколко години и тези деца с гордост ще носят фанелката с № 12 /не, че и сега не я носят/ на гърба си ,където и да се намират в България, дай боже след някоя година и в Европа. Приемственост се иска не само в игра, отбор ами и сред феновете. ИМЕННО В ТОВА Е НАШАТА СИЛА! Ако не беше ТЯ бъдете уверени,че БОТЕВ щеше да го сполети съдбата на доста тимове с страната имали присъствие и име и вече изчезнали на футболната карта.Е затова на някои отбори им казват велики а на останалите просто станали шампиони тая или онази година.Та ботевисти, това ми е мисълта, пазете малките ботевисти , създавайте ги и ги учете на БОТЕВИЗЪМ.
Много добре казано!
Какво мислите да предложим на ръководството на Ботев номер 12 да бъде изваден от употреба, т.е. да няма играч на Ботев, който да го носи, а да бъде използван само от феновете. Би било прекрасно да видиш хиляди фенове с фланелки на Ботев с номер 12!
12-ката се връзва идеално с 1912 и 12-тия играч на Ботев.
Това също ми се вижда много добре.
Пичове, загубили сме цели 11 години и трябва да се наваксват по всякакви начини. То е ясно че моето дете и вашите деца ще са фенове на Ботев, но децата на хилядите пришълци , които дойдоха да живеят в Пловдив последните години не трябва да ги оставим да бъдат фенове на Левски и ЦСКА.