Фенклуб Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

army_boy

Re: Най-здравата агитка

Мнениеот army_boy » 29 ное 2008 23:42

demy26 написа:Най-истинската проверка за верността на феновете на ЦСКА и Левски е ако това дерби се играе в "Б" група. Да видим тогава колко фена ще отидат.

Буфер, и в "Щ" група да е дербито аз пък ще съм там. За другите не мога да се ангажирам, но за себе си гарантирам!

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 29 ное 2008 23:43

Fallen_Angel написа:
plovdivesamona6 написа:пп:някой качил ли е видео от мача

В http://www.plovdiv24.com има

тея от пловдив24 нищо не са качили.второто полувреме когато бяхме нагънали турците целия стадион беше на крака и викаше за Ботев.нека това да качат ,а не гнусните песни на буферите.тези хора нямат една песен за техния отбор -единствено и само песни против Ботев.жалко.единствените чувства които те изпитват са омраза.а ние любов.
това е разликата
Последна промяна от plovdivesamona6 на 29 ное 2008 23:45, променено общо 1 път.

army_boy

Мнениеот army_boy » 29 ное 2008 23:43

blue magic написа:А най якия в агитката на ц(*ка е Дучето! А защо правите свирки на Ботев не знам. Явно ви е шубе, от това че агитката на Локо Пд ви смачка в Сандански.
ЛЕВСКИ ШАМПИОН!
ТОМОВ - ПРЕЗИДЕНТ!
:lol: :lol: :lol:

ГОВЕДО, НЕ КОМЕНТИРАЙ НЕЩА КОИТО НЕ СА ТИ ЯСНИ!

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 29 ное 2008 23:51

army_boy написа:
demy26 написа:Най-истинската проверка за верността на феновете на ЦСКА и Левски е ако това дерби се играе в "Б" група. Да видим тогава колко фена ще отидат.

Буфер, и в "Щ" група да е дербито аз пък ще съм там. За другите не мога да се ангажирам, но за себе си гарантирам!

Ти не можеш да се ангажираш за другите, но аз мога. Днешния мач и в зоните да се беше играл пак щеше да има толкова публика. Много завиждате за този мач, но това е Дербито с главно Д.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Потребителски аватар
botev.pl
Контакти:

Мнениеот botev.pl » 29 ное 2008 23:55

demy26 написа:
army_boy написа:

Ти не можеш да се ангажираш за другите, но аз мога. Днешния мач и в зоните да се беше играл пак щеше да има толкова публика. Много завиждате за този мач, но това е Дербито с главно Д.

Прав си demy26 само в Пловдив е така и наистина е най-голямоно ДЕРБИ!
БОТЕВ ЗАВИНАГИ !!!

army_boy

Мнениеот army_boy » 30 ное 2008 00:00

Майнички, не се взимайте толкова насериозно! Верно, че агитката на леФски е пълен провал и че дербито напоследък е пълна боза, ама чак пък да се биете толкова в гърдите не става! Все пак леФски-ЦСКА е мачът който определя шампионът, а вашия мач обикновено определя кой от двата отбора ще изпадне и кой ще се спаси. И днес беше така... А иначе, че агитката на Ботев е добра не го отричам. Буферите също си подкрепят отбора много силно и определено са класи над говедарите, ама пак ви казвам. Много насериозно се взимате!!!

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 30 ное 2008 00:21

искам да кажа че имам един приятел които 89г ви смениха имената и ви пратиха на дъното на класирането от голям фен на цска стана веднага от пирин ти си прави заключения какви са ви превържаници те ;) ;) ;) ;) ;) ;) :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Мнениеот kronos » 30 ное 2008 01:06

army_boy написа:НАЙ-ДОБРАТА АГИТКА В БЪЛГАРИЯ Е ТАЗИ НА ЦСКА! СЛЕД НЕЯ Е ТАЗИ НА БОТЕВ! ФАКТ!

ЯВНО МНОГО СА ТИ ДОШЛИ ПСИХОТРОПНИТЕ ЛЕКАРСТВА НАПОСЛЕДЪК :!: :!: :!:
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 30 ное 2008 10:57

в марка колко снимки са дали.това е интересно.само снимка или е отразено дербито
селски вземи си скункса не се сърди

EBA4A_NA_GALTI

Мнениеот EBA4A_NA_GALTI » 30 ное 2008 11:02

kishe написа:в марка колко снимки са дали.това е интересно.само снимка или е отразено дербито

само една снимка на която се виждат една факла и едно знаме, и 5 реда анонс. за жълтите селяни обаче това е подвиг. за нас писаха цяла статия от 3 пълни страници в престижно италианско списание преди 4 години, ама не парадираме навсякъде с това, нали?! ;)

Върни се в “Ботев”