Ботев - Арда (Кърджали), 10.10.2010, 16 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Ботев - Арда (Кърджали), 10.10.2010, 16 часа

Мнениеот rump_shaker » 09 окт 2010 18:07

bulgaro написа:
Умирате си тук да философствате :lol:
Какви традиции, какви истории, школи, треньори...
Ти кога за последно си бил в някой от изброените градове?
Кърджали е останал една дупка, с има - няма 25 хиляди души, повечето от които са получовеци от околните села..., няма бизнес, няма работа, няма култура, няма спорт..., няма нищо.
Димитровград - град със залязващи функции, от гордостта на социалистическата индустрия са останали само панели, желязобетон и гладни бивши бригадири...
Асеновград - единствено близостта му до Пловдив го предпазва до някаква степен от съдбата на горните два.
Другите от т. нар. градове в групата - Казанлък и Ямбол са същата история, ако не и по-зле...
Тотална разруха и обезличаване, хора, които се чудят как да се махнат от там, а ти ми говориш с наизустените фрази, за футбол, традиции, школи..., понятия, които съществуват само във въображението ти, защото съм сигурен, че дори нямаш спомен за това, за което говориш, защото си твърде малък ;)
Казвам това от позицията на запознат, защото работа ми изисква на всяко тримесечие да обикалям всички т. нар. областни центрове в Югоизточна България, навсякъде е трагедия, за съжаление.

В неделя бием с лекота 8-)

Ами всъщност фирмата в която работих до преди година, в пордалжение на 1 година изпълнявахме поръчки именно от кърджали. Няма нужда да обяснявам каква част от Еврофондовете се изля именно в този град. Както и да е, неможе да се сравнява с Пловдив но ти ме разбра погрешно.

Говоря ти че едно е да играеш срещу отбор който го има от как има футбол независимо в коя дивизия е, друго е да играеш срещу оитбори които са събрани онзи ден и са чеда на някой селки бек който притежава 2-3 ресторанта ;) Надявам се че сега си ме разбрал. Колкото и да с мишки, там децата си тренират футбол, докато селските отбори тренират единствено бране на домати и торене на чушки. ПОзнавам доста момчета които играят по различните дивизии в България и докато в селското отборче нямат дори треньор (треньора е все бай Иван) то в отбори като Димитровград и прочие има и деца които тренират. Има разлика да играеш срещу такъв отбор и селски нали
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
chepondrev 1912
Контакти:

Мнениеот chepondrev 1912 » 09 окт 2010 22:12

Много ми се ходи на мача и ще отида, но скандирания от типа - ТУРЦИЯ Е ВАШАТА РОДИНА, АХМЕД ДОГАН Е ВАШИЯ БАЩА ме карат да се червя от срам. Много е грозно. Кърджали е български град. Ние какво да кажем, че си имаме най-голямото циганско гето? С тези скандирания не помагаме на любимия "БОТЕВ". Мисля, че подкрепата трябва да е насочена към нашия отбор, а не скандирания към противника.
НАПРЕД КАНАРИИИИИИИИИИИ
http://www.youtube.com/watch?v=luGZ8EhtT3E
КРАСОТА - ВЯРА - БОРБА

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Два часа преди мача с Арда на Колежа!!!

Мнениеот dagger1912 » 09 окт 2010 22:45

bultras.com написа:От известно време един от най-активните сайтове във футболното ежедневие на Пловдив съкрати информационния си поток. Това се дължи на фактите, че екипът на bultras.com пое няколко нови проекта свързани с израстването на жълто-черната култура. Сайтът на Жълто-черната общественост bultras.com обаче няма да бъде замразен и няма да бъде изоставен. Целим трибуната на този портал да се занимава по-живо с Трибуна Изток, затова и сме в процес на изготвяне на нова структура, която да го поддържа активно.

Bultras.com набира ентусиасти, които да се занимават доброволно и всекидневно с тази приятна задача, както и с предавания в Радио Ботев. Добре дошли са всички, които имат желание да работят в екип.

За повече информация - admin@bultras.com Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или skype: botevplovdiv.bg
Утре, неделя /10.10/, преди важната среща с Арда Кърджали от 14:00 часа на Трибуна Изток ще се състои среща на всички бултраси. Основна задача е концентриране върху песните и синхронизацията на агитката. Има някои основни правила, които трябва да бъдат спазвани и да бъдат чути от всички. Ако сте свободни елате утре 2 часа по рано на стадиона.

Нека който има възможност да дойде по- рано на Колежа, за да се уточнят тези разминавания, които се получават... Докато тартора дава тон от ляво се подхваща една песен, отдясно друга и посредата трета ... Аз съм там, опитайте се и вие да сте на време!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 09 окт 2010 22:49

chepondrev 1912 написа:Много ми се ходи на мача и ще отида, но скандирания от типа - ТУРЦИЯ Е ВАШАТА РОДИНА, АХМЕД ДОГАН Е ВАШИЯ БАЩА ме карат да се червя от срам. Много е грозно. Кърджали е български град. Ние какво да кажем, че си имаме най-голямото циганско гето? С тези скандирания не помагаме на любимия "БОТЕВ". Мисля, че подкрепата трябва да е насочена към нашия отбор, а не скандирания към противника.
НАПРЕД КАНАРИИИИИИИИИИИ

Арда-Ботев(Гълъбово) 2-1(2-1)
10м. 0-1
19м.Й.Махмуд 1-1
37.А.Осман 2-1

това са им голмайсторите от предната среща ;)
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Re: Два часа преди мача с Арда на Колежа!!!

Мнениеот Jeff Ament » 09 окт 2010 23:26

Много силно гостуване в Димитровград.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Sm2kJ_-zclI&feature=related[/youtube]
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 09 окт 2010 23:33

botev_1912 написа:
chepondrev 1912 написа:Много ми се ходи на мача и ще отида, но скандирания от типа - ТУРЦИЯ Е ВАШАТА РОДИНА, АХМЕД ДОГАН Е ВАШИЯ БАЩА ме карат да се червя от срам. Много е грозно. Кърджали е български град. Ние какво да кажем, че си имаме най-голямото циганско гето? С тези скандирания не помагаме на любимия "БОТЕВ". Мисля, че подкрепата трябва да е насочена към нашия отбор, а не скандирания към противника.
НАПРЕД КАНАРИИИИИИИИИИИ

Арда-Ботев(Гълъбово) 2-1(2-1)
10м. 0-1
19м.Й.Махмуд 1-1
37.А.Осман 2-1

това са им голмайсторите от предната среща ;)

Той имаше предвид това, че с подобни скандирания може да се обиди българската част от жителите на Кърджали. ;)

Потребителски аватар
fungus
Контакти:

Re: Два часа преди мача с Арда на Колежа!!!

Мнениеот fungus » 10 окт 2010 02:22

разплаквам се от кадри, на които отбор от В група събира 1500+ човека на гостуване, и този отбор е моя Ботев!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 10 окт 2010 17:49

Честита победа ! Напред КАНАРИ !!!!!!!!!

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 10 окт 2010 17:52

АЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ КАНАРИИИИИИИИИИИИ!!!! Честита победа! И третия в групата мина под ножа! САМО БОТЕВ!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 10 окт 2010 18:11

честита победа на всички канари,наред е следващия съперник
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Върни се в “Ботев”