Декларация на Нафта феновете

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Re: Декларация на Нафта феновете

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 20 авг 2010 21:54

Ki Cho написа:Всеки бил на стадиона в Карлово знае защо не се играе там. Вярно е, че много от нашите гостувания ще са на Колежът, но какво да направим, като сме много и обичаме футбола и отбора си. Колкото до това, че последният кръг среща Ботев и Нефтохимик ... ами нека покажем на псевдоелитните ни клубове какво се казва дерби, а не се караме. Ако Ботев е наистина по-добър /дано/ догодина ще сме в Б група, ако не ... воала - челвен килим пред Нафтата.
... ба"ти безсмислената декларация.

Пцолютно си прав. Някой май си слага дамската превръзка, преди да му дойде мензиса...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 20 авг 2010 22:01

Шврнц Тпрунков написа:Хайде прочетете "некои" неща, преди да се говорят глупости. Не Зоналния съвет назначи мача в Пловдив, най-малкото защото практически нямат такива правомощия.
Добре абстрахираме се от всички и всичко.Ако си неутрален фен не ти ли се струва малко съмнително всичко казано десега,без програмата.За програмата съм съгласен,че няма нищо наредено,и не виждам какъв е проблема,че мачът е в последния кръг.И дефинирайте ми добра организация за "В" група след като всички стадиони са за по 200 човека тук таме някой за 1000.......
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 20 авг 2010 22:05

labrador2 написа:Има още какво да се желлае от публиката! За нас сравнение не трябва да са ЦСКА, Левски или не знам си кой....ето погледнете къде трябва да бъдем НИЕ като публика: Един град, един бог, един отбор..
http://www.youtube.com/watch?v=FEUFZVAF ... r_embedded

Евала майна, тия ми напълниха очите, уникална публика са!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 20 авг 2010 22:07

maldin1 написа:
Шврнц Тпрунков написа:Хайде прочетете "некои" неща, преди да се говорят глупости. Не Зоналния съвет назначи мача в Пловдив, най-малкото защото практически нямат такива правомощия.
Добре абстрахираме се от всички и всичко.Ако си неутрален фен не ти ли се струва малко съмнително всичко казано десега,без програмата.За програмата съм съгласен,че няма нищо наредено,и не виждам какъв е проблема,че мачът е в последния кръг.И дефинирайте ми добра организация за "В" група след като всички стадиони са за по 200 човека тук таме някой за 1000.......

И ние с какво сме виновни, че можем да съберем 1000 човека за гостуване? Да вземем да си бием нашите фенове да ходим по 30 човека, за да играем като гости? Как да стане тази работа?

След мизериите на хартиения гранд в Мездра, за да не ги изхвърлят във "В" група, БФС София решиха, че виновни са клубовете домакини. Според теб, кой клуб би си жертвал мястото във "В" група само и само да угоди на, според декларацията, Нехтохимик, та да изпадне самия този клуб една дивизия по-долу?

Нали се досещаш, че в повечето места, където Ботев ще гостува, милицията е цифром и словом 4-5 човека, местни? За това Зоналния съвет ли виновен? И това, че тези клубове не могат да посрещнат агитка на гостуващия тим над 10 човека, означава ли, че Ботев е "фаворизиран" от Зоналния съвет на БФС?

Пълна параноя е тази декларация. Да дойде кръга с тях, да ни надиграят 89 минути в мача, а съдията да им дава картони, засади и какво ли не, за да бием ние - да пуснат тази декларация. Но при изиграни един мач от нас и нула мачове от тях - само и единствено стават смешни техните "тартори"...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 20 авг 2010 22:14

Много жалка декларация ! Да са живи и здрави !

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 20 авг 2010 22:25

Шврнц Тпрунков написа:И ние с какво сме виновни, че можем да съберем 1000 човека за гостуване? Да вземем да си бием нашите фенове да ходим по 30 човека, за да играем като гости? Как да стане тази работа?
Доколкото разбрах,официално тази декларация не е пусната от Фен клуба.Това като нова информация.Сега забравяш,че на ЦСКА им наложиха служебна загуба.....и след това за да не лаят глобиха и домакините,защото ги били допуснали до зона,в която имало чакъл.И да прав си спестиха им изкарване от групата,защото това не им беше първо провинение.Несериозно обаче ми звучи всички мачове да се играят в Пловдив,защото нямало достатъчно охрана за феновете ви.Какво предлагате на всеки ваш мач да им по 500 жандармеристи с каски,палки и щитове ли ?Все пак те не са там да предотвратяват война........
п.с. Никъде не съм казал,че вие сте виновни за нещо!!!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 20 авг 2010 22:29

maldin1 написа:
Шврнц Тпрунков написа:И ние с какво сме виновни, че можем да съберем 1000 човека за гостуване? Да вземем да си бием нашите фенове да ходим по 30 човека, за да играем като гости? Как да стане тази работа?
Доколкото разбрах,официално тази декларация не е пусната от Фен клуба.Това като нова информация.Сега забравяш,че на ЦСКА им наложиха служебна загуба.....и след това за да не лаят глобиха и домакините,защото ги били допуснали до зона,в която имало чакъл.И да прав си спестиха им изкарване от групата,защото това не им беше първо провинение.Несериозно обаче ми звучи всички мачове да се играят в Пловдив,защото нямало достатъчно охрана за феновете ви.Какво предлагате на всеки ваш мач да им по 500 жандармеристи с каски,палки и щитове ли ?Все пак те не са там да предотвратяват война........

Феновете отиват да подкрепят любимия си отбор.Оттам нататък да му мислят БФС и полицията. :)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 20 авг 2010 22:31

maldin1 написа:

Това за всички мачове си е ваша измислица. Ние искаме да си правим турове до знайни и незнайни села и паланки, ей така за веселбата, обаче както виждаш, домакините не са очаровани от нашето желание. И търсят решение. Следващия път задайте въпроса на правилното място, а именно на домакините в съответния мач. Ако искате им предоставете и вашия стадион, все ни е тая. Айде стига ревахте кат вдовици за Х.У.Й.

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 20 авг 2010 22:37

maldini1 да футбола не е война,но не е и театър.Ако искаш всички да стоят кротко и мирно,ходи да симпатизираш на някой отбор по художествена гимнастика.Кажи ми какво трябва да направят Левски Карлово,като стадиона им неможе да ни побере?И какво даваш пример с вас миналата година?Едва ли сте били и една двайста от това което щяхме да сме ние.
Ако от този мач Левски Карлово са видяли,че могат да изкарат пари по честен начин (в което не може да ги упрекваш),защо да не го направят.Поканете ги в СЕЛО Долно Езерово и кажете ,че ще продадете 5000 билета,вероятно ще се навият.
И нека всичко се види на футболният терен,а не с писането на декларации-патент на буферите.
И за жалост паметта ви е много къса,или сте доста малки,че не се сещате ,как ви подкрепяхме на финала с Левски.
Ние сме за честна игра,а не тука да ми пищете декларации и да ревете,без да сте изиграли един мач.Били големият отбор на Созопол за няква си купа-кои са тези Аякс,Ливърпул?

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 20 авг 2010 22:48

maldin1 написа:

Малдини, не съм казал, че ни обвиняваш, а че приемаш за уж вярна позицията на 3-4 човека от Бургас. Както казах по-горе - май някой си слага памперса преди да се осере...

Само между другото... преди месеци имаше хора от Бургас на мач Марица - Нефтохимик. Тези, дошли от Бургас, решили, че могат да се развихрят насред Пловдив, и в крайна сметка, яли бой с пейките от фенове и на Марица, и на Ботев, и на Локо. Това ли е причината за тази декларация? Битите и е*ани малцина от Бургас са решили предварително да надъхат всички фенове на Нефтохимик против нас?

Война лесно се прави, мирът после трудно се постига...
Не натискайте ТУК!

Върни се в “Ботев”