Играч на мача
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Играч на мача
Aнгел Рахов е просто феноменален , най-добрият ни играч!
- plovdivchanina
- Контакти:
veseo написа:Е, недей така, Светльо влезе 15 минути преди края и не направи нищо освен голаЗа мен са Ридван и Пльоко, Стефчо също отново страхотен мач, а и Байрев раздвижи много играта като влезе.
Светльо не направи нищо освен гола щото влезе като резерва, но голът му беше супер иначе Пльоко да два гола ама пак направи много пропуски. Иначе да може би и Митко Байрев трябва да се отличи от другия мач съм сигурен, че ще е готов за пълни 90 минути. За Стефчо е ясно той играе всеки мач с много желание и хъс и много се радвам, че вкара днеска.

- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Два мача поред Стефан Костадинов прави невероятно впечатление. Дали е от годинките, дали е от нещо друго - не знам, но този тип просто е уникален. Днес по трибуните се чу "вълчи" вой... Бях много скептичен за него, обаче се поправям с кеф - засега този момък е прости уникален. Няма стойка "Ф", няма караници, драми - просто прави това, което смята, че е най-добре. Определено в двата официални мача Костадинов е Номер Едно за мен.
Не натискайте ТУК!
plovdivchanina написа:veseo написа:Е, недей така, Светльо влезе 15 минути преди края и не направи нищо освен голаЗа мен са Ридван и Пльоко, Стефчо също отново страхотен мач, а и Байрев раздвижи много играта като влезе.
Светльо не направи нищо освен гола щото влезе като резерва, но голът му беше супер иначе Пльоко да два гола ама пак направи много пропуски. Иначе да може би и Митко Байрев трябва да се отличи от другия мач съм сигурен, че ще е готов за пълни 90 минути. За Стефчо е ясно той играе всеки мач с много желание и хъс и много се радвам, че вкара днеска.
Е направи пропуски, ама много малко нападатели имат 100% успеваемост да вкарват всяка опасност. Неписано правило е, че един нападател си е свършил работата, когато е вкарал гол, а той днес вкара два. Иначе за мен повече блестеше Ридван, особено в началото ги направи смешни, но пък играч, вкарал 2 гола, не може да не се отличи

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Отново фаворита ми е Ридван! Единственият му недостатък беше, че по-често търсеше центриране към Стефчо Пльоко и Батинов, от колкото да търси позиция за удар към вратата. Личи си, че се раздава на макс. Другият играч, който ми направи впечетление беше Тони Огнянов. Направи добри неща първото полувреме по левия тъч
Недко и Батинов бяха на другия полюс. Според мен смяната на Недко закъсня, а Батинов не е за титуляр.

Недко и Батинов бяха на другия полюс. Според мен смяната на Недко закъсня, а Батинов не е за титуляр.

- Rooster1912
- Контакти:
За мен Ридван е играч на мача..
Без съмнение - Ридван .
- rump_shaker
- Контакти:
За мен отново Стефан, макар че това накрая при смяната като не поздрави треньора е лошо. Ридван много тичаше но почти всиките му подавания и центрирания бяха неточни или във вратаря. Стефан отсвоя страна направи редица точни центрирания. Дори два гола бяха след негови асистенции. Затова си мисля че като крила Стефчо си свърши работата по-добре. Като нападатели и двамата се разписаха.
Площаков въпркеи двата гола, много слаб. 5 пъти се засуети до толкоз че целия отбор се върна. 4 анемични удари в които освен да опънеш мрежата на дурго нямаш право а той едвам добута топката единият път в гредата. Много бавен. Сума ти ситуации в които остана зад защитата и бе настиган та чак подминаван от двама. Разочарован съм мнгоо от него защото очаквах повече.
Като гледам повечето атаки как се развиват и предвид че всички съперници са мнгоо слаби и бавни в защита, следващия мач може да се зилезне напирмер с Стефчо и Ридван в атака а Христов и Асенов по Крилата. А Батинов и Площаков д аостанат резерви! Разбира се ако Байрев е на 100 процента оправен, някой от нападателите ще трябва да се замени иначе оставаме без атакуващ халф!
Площаков въпркеи двата гола, много слаб. 5 пъти се засуети до толкоз че целия отбор се върна. 4 анемични удари в които освен да опънеш мрежата на дурго нямаш право а той едвам добута топката единият път в гредата. Много бавен. Сума ти ситуации в които остана зад защитата и бе настиган та чак подминаван от двама. Разочарован съм мнгоо от него защото очаквах повече.
Като гледам повечето атаки как се развиват и предвид че всички съперници са мнгоо слаби и бавни в защита, следващия мач може да се зилезне напирмер с Стефчо и Ридван в атака а Христов и Асенов по Крилата. А Батинов и Площаков д аостанат резерви! Разбира се ако Байрев е на 100 процента оправен, някой от нападателите ще трябва да се замени иначе оставаме без атакуващ халф!

Най-добрият бе Ридван. Липсва му малко повече самочувствие да шутира повече.
След него Стефан - истински капитан на отбора.
Пльоко много изнервя с леко нехайното си отношение към играта, той е единственият който се пази в единоборствата и не се раздава на макс. Това несериозно отношение ще ни струва загубени точки като гости.
Пейо пак показа , че не е на нивото на останалите и не става за титуляр. Дано Танчето се оправи по-бързо
След него Стефан - истински капитан на отбора.
Пльоко много изнервя с леко нехайното си отношение към играта, той е единственият който се пази в единоборствата и не се раздава на макс. Това несериозно отношение ще ни струва загубени точки като гости.
Пейо пак показа , че не е на нивото на останалите и не става за титуляр. Дано Танчето се оправи по-бързо
rump_shaker написа:За мен отново Стефан, макар че това накрая при смяната като не поздрави треньора е лошо.
Ама кво?Стефчо се е разсърдил че са го сменили ли ?