Петък 18ч Хебър Пз - Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Петък 18ч Хебър Пз - Ботев Пд
Няма по-голям
евала.Дано е жив и здрав и продължи така.Чака го бъдеще.

площака и братята байреви са много добри попадения в селекцията ни и дано се утвърдят и ни радват дълги години,докато от краси кръстев,караматев и танчето очаквах повече но можеби не са във форма и да наваксат пропуснатото
селски вземи си скункса не се сърди
Дано второто полувреме влезе Христов и ги направи да си говорят сами както септемврийските циганета 
Edit: А, те са редактирали смените от 35 минута, тогава е влязъл Христов

Edit: А, те са редактирали смените от 35 минута, тогава е влязъл Христов

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Стефан е традиционно слаб,смяна в 35-та минута е показателно,че състава е вече поизбистрен
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Поправете ме ако греша, но съотношението Плько - мач - гол е 100% май...
Не натискайте ТУК!
Шврнц Тпрунков написа:Поправете ме ако греша, но съотношението Плько - мач - гол е 100% май...
Даже мисля малко над 100.В началото много се тревожех,че няма кой да вкарва.Дано не стане само като Георги Христов.
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
hetfield написа:Шврнц Тпрунков написа:Поправете ме ако греша, но съотношението Плько - мач - гол е 100% май...
Даже мисля малко над 100.В началото много се тревожех,че няма кой да вкарва.Дано не стане само като Георги Христов.
Ами Пеньо играеше като машина при нас и бе излъган да отиде на място, където го унищожиха. Пльоко мина през месомелачката на таланти, наречена "софийски грандове", и едва ли повече ще се върне там.
Може просто момчето да е имало нужда от подкрепа и възможност, и ако имаме късмет, сега де е преоткрил себе си.
Последна промяна от Шврнц Тпрунков на 30 юли 2010 19:24, променено общо 1 път.
Не натискайте ТУК!
kude sledite ma4a? kolko e?
aaa vidiah v bultras
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!