Бенковски Пз - Ботев Пд от 10:30ч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бенковски Пз - Ботев Пд от 10:30ч
Около 70м. 1-0.Второто играем по добре от първото.
кан72 написа:Около 70м. 1-0.Второто играем по добре от първото.
правими впечатление че второто половреме игрвем по добре и то във всичкитве контроли незнам дали това е от смените или по добра физическа подготовка от противниците
селски вземи си скункса не се сърди
3-0 за ботев байрев и рахов са голмайстори
Те Бенковски в нашата В група ли са? Иначе супер за резултата досега, само че нито 1 голмайстор не познавам дося 
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
-
stanislav89
- Контакти:
veseo написа:Те Бенковски в нашата В група ли са? Иначе супер за резултата досега, само че нито 1 голмайстор не познавам дося
Не в Югозападната са и миналия сезон са завършили 5-6 там...
3-0 е направо страхотен резултат , явно професионално водената подготовка си казва думата и второто полувреме отборите срещу които играем нямат въздух.
- Canaries front
- Контакти:
Много се радвам ,че Рахов е отбелязал,още от самото начало казах ,че в това момче има много потенциал
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Да де, то основно ме интересуваше дали играем срещу отбор от чергата, срещу която ще играем тая година, супер значи 
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:Те Бенковски в нашата В група ли са? Иначе супер за резултата досега, само че нито 1 голмайстор не познавам дося
стига бе.ст костадинов стара шматка,байрев добри изяви в марица само за рахов нямам наблюдения ама бил качствен защитник щом и бележи което е важно при статични положение е добре
kishe написа:veseo написа:Те Бенковски в нашата В група ли са? Иначе супер за резултата досега, само че нито 1 голмайстор не познавам дося
стига бе.ст костадинов стара шматка,байрев добри изяви в марица само за рахов нямам наблюдения ама бил качствен защитник щом и бележи което е важно при статични положение е добре
Не бе, просто преди мача предсказах 0:2 с голове на Площаков и Неделев, не че не ги знам (предимно по имена де, като изключим Стефчо
kishe написа:veseo написа:Те Бенковски в нашата В група ли са? Иначе супер за резултата досега, само че нито 1 голмайстор не познавам дося
Става дума за прогнозата.