Фен тема за Георги Какалов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Re: Георги Какалов също се включи към подготовката на Ботев (C)

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 18 юни 2010 09:24

PLOVDIV PEE 1912 написа:Аз лично никога не съм го харесвал и не искам да се връща.Този футболист е олицетворение на христоловата ера.Никаква дисциплина,кич,запои,барове,средни пръсти ,червени картони,никакво уважение към емблемата и феновете на отбора........,пълен палячо.

От хора, които го познават, съм чувал, че доста се е променил от дивашките си години. Не е лошо някой да звънне на Домакина да го пита кое как с Какалов - бяха съотборници във Варна.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 18 юни 2010 09:53

На тренеровката в сряда си поговорих с него и той ми каза ,че за момента мисли над това да се завърне но на 99% е по вероятно да не играе при нас. :roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 18 юни 2010 10:39

PLOVDIV PEE 1912 написа:Аз лично никога не съм го харесвал и не искам да се връща.Този футболист е олицетворение на христоловата ера.Никаква дисциплина,кич,запои,барове,средни пръсти ,червени картони,никакво уважение към емблемата и феновете на отбора........,пълен палячо.

Как може да кажеш че няма уважение към емблемата след като ще дойде в Ботев и ще играе в 3та дивизия ? :idea: :idea: :idea:
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Re: Георги Какалов също се включи към подготовката на Ботев

Мнениеот gin » 18 юни 2010 10:40

в статията е споменат и илия николов, а дали той ще е в отбора за постоянно или само разцъква? познавам го лично и знам, че е вратар, който ако бъде задържан е с преспектива да пази поне 5-6 години. много ме е яд, че при нас не му се даде шанс и бе натирен заради разни некадърници като тодор тодоров.
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 18 юни 2010 11:01

В момента няма нищо официално, дори и Стълба е "неофициално" в отбора. Мисля, че след 19-ти ще се говори за официални привличания на футболсти.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 18 юни 2010 11:16

gin написа:в статията е споменат и илия николов, а дали той ще е в отбора за постоянно или само разцъква? познавам го лично и знам, че е вратар, който ако бъде задържан е с преспектива да пази поне 5-6 години. много ме е яд, че при нас не му се даде шанс и бе натирен заради разни некадърници като тодор тодоров.

В Спартак колега,Николов не се представи на ниво и може би затова и го освободиха,по-точно не му удължиха престоя.
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 18 юни 2010 12:38

емо73канар написа:На тренеровката в сряда си поговорих с него и той ми каза ,че за момента мисли над това да се завърне но на 99% е по вероятно да не играе при нас. :roll: :roll: :roll:

аз подочух че можел да продължи кариерата си в румъния
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 18 юни 2010 13:15

искам да ви кажа каклов ще ви е повече от полза във Варна беше доста променен нищо общо със пръсти и ала бала но просто не му се даваше шанс и на мен лично не ми харесва играта му можеби щото не съм го гледал ли незнам но по държание нищо общо Успех със завръщането :)

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 18 юни 2010 13:26

Принципно и аз не съм голям фен на Каката, но от друга страна, ако е порастнал като поведение е добре дошъл. Има добър спринт, и когато е в настроение има и поглед върху играта. Лошото е, че в повечето случаи като го забие тоя поглед в тревата и тича "као бик у корида". От друга страна е сърцат и има частица от Стоичковия хъс към играта, а в днешно време футбалерите малко позабравиха, че тая работа не става само с кючеци и силикон.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 18 юни 2010 14:10

За срените пръсти и дисциплината е причината лабилната психика явно. Но иначе не е от хората които злоупотребяват с алкохола, а дори е доста скромен извън терена. Мисля си че годините са повлияли на темперамента му. Още повече детето което му се роди, 100 на 100 ще го е направил с по стабилен характер.

Нека незабравяме, че той бе прокуден от Ботев заради непримиримоста му към селския!!!! Отделно неведнъж е показвал обичата си към този клуб!
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”