antonzzzz написа:Lyubaka01 написа:Добре бе, човек. Защо си мислите(общо взето почти всички ботевисти, пишещи във форума са на това мнение), че всеки, който задава въпрос, исказва малко по-различно мнение от вашето, не е съгласен по някакъв начин с написаното от вас и т.н. непременно ви мрази, желае най-лошото, завижда, страхува се от вас etc. ?!? От прочетеното оставам с впечатление, че 95% от писалите(които не са фенове на Ботев) ви желаят успех и ви симпатизират или в най-лошия случай сте му безразлични... Включително и фенове на Локо Пд...
Защото,Любак,доста е изнервящо колегите да са го обяснили като за третокласници и пак да се задават "въпроси",на които можеш сам,напълно обосновано,да си отговориш,като прочетеш фактите,решенията на съда и т.н.
И си прав и не си... Ако сега попитам например как така селския е финансирал толкова години клуба, пък изведнъж няма нищо общо с него(нека не коментираме какво е давал и въобще давал ли е-най-малко пък аз съм в състояние да дам адекватна оценка), веднага ще се намерят поне 5-има души, които(небрежно намествайки епитети, като "ограничен", "бавноразвиващ се" и подобни), без да имат никакво правно образование, ще почнат да ми обясняват разни тънкости от, да речем, Търговския закон... Е това не го приемам. ОК, съгласен съм да ми се обяснява от действащ юрист, но някой, с извинение, келеш от отделенията да ми разяснява сложни юридически казуси-е, просто не го приемам...