Бакалов: 1 425 000 лева е бюджета на Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Re: Бакалов: 1 425 000 лева е бюджета на Ботев

Мнениеот Lyubaka01 » 01 юни 2010 11:36

antonzzzz написа:
Lyubaka01 написа:Добре бе, човек. Защо си мислите(общо взето почти всички ботевисти, пишещи във форума са на това мнение), че всеки, който задава въпрос, исказва малко по-различно мнение от вашето, не е съгласен по някакъв начин с написаното от вас и т.н. непременно ви мрази, желае най-лошото, завижда, страхува се от вас etc. ?!? От прочетеното оставам с впечатление, че 95% от писалите(които не са фенове на Ботев) ви желаят успех и ви симпатизират или в най-лошия случай сте му безразлични... Включително и фенове на Локо Пд...

Защото,Любак,доста е изнервящо колегите да са го обяснили като за третокласници и пак да се задават "въпроси",на които можеш сам,напълно обосновано,да си отговориш,като прочетеш фактите,решенията на съда и т.н.

И си прав и не си... Ако сега попитам например как така селския е финансирал толкова години клуба, пък изведнъж няма нищо общо с него(нека не коментираме какво е давал и въобще давал ли е-най-малко пък аз съм в състояние да дам адекватна оценка), веднага ще се намерят поне 5-има души, които(небрежно намествайки епитети, като "ограничен", "бавноразвиващ се" и подобни), без да имат никакво правно образование, ще почнат да ми обясняват разни тънкости от, да речем, Търговския закон... Е това не го приемам. ОК, съгласен съм да ми се обяснява от действащ юрист, но някой, с извинение, келеш от отделенията да ми разяснява сложни юридически казуси-е, просто не го приемам...
Последна промяна от Lyubaka01 на 01 юни 2010 11:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 01 юни 2010 11:38

Ами ти си виновен като набъркваш сложни юредически казуси във футбола.
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

Потребителски аватар
krasistent
Контакти:

Мнениеот krasistent » 01 юни 2010 11:49

Lyubaka01 написа:
krasistent написа:Ако мога да перефразирам Моканина бих казал: Боже колко завист има по този свят, Боже. Ако някой ми беше казал, преди време че ще има толкова хора, които искат да изчезнем от футболната карта на България щях да му се изсмея. Но уви. Представете си какво ще е когато се завърнем в А група по силни от всякога. То ще е плюене, то ще е чудо. Но колкото повече ни мразите толкова по-силни ставаме, затова внимавайте с омразата да не ни превърнете в чудовище, което мачка и гази всичко по пътя си! А за бюджета аз поне не помна в близките 15 години да сме имали толкова пари. Ако се изразходват правилно не ми се мисли какво ще стане :twisted:
КАНАРИ НАПРЕД!!!

Добре бе, човек. Защо си мислите(общо взето почти всички ботевисти, пишещи във форума са на това мнение), че всеки, който задава въпрос, исказва малко по-различно мнение от вашето, не е съгласен по някакъв начин с написаното от вас и т.н. непременно ви мрази, желае най-лошото, завижда, страхува се от вас etc. ?!? От прочетеното оставам с впечатление, че 95% от писалите(които не са фенове на Ботев) ви желаят успех и ви симпатизират или в най-лошия случай сте му безразлични... Включително и фенове на Локо Пд...

Виж братле повечето хора, които не са от Ботев и пишат в този фоум почват с думите: Не искам да се заяждам но...., желая ви успех канари но..... Всички са се загрижили колко е незаконосъобразно да почнем от б група, не били събрани парите за бюджета,кви били тези бизнесмени от УС които искали да спечелят от Ботев а не да дават, бакалчето до нищо хубаво нямал да ни доведе, нямали сме отбор ние за рейс сме мислили,тези подписки нямало как да изменят законите и т.н. Такива мнения и заключения могат да се направят само от завист и злоба. Разбира се не казвам че всички мнения са такива, но голяма част са. Ние сме си избрали този път и ще си носим кръста. Дали ще успеем времето ще покаже, но лошото тук е че много хора не искад да видят силен Ботев и за това ме боли. За мен лично не ме интересува примерно Локото(плд) как се управляват, какви проблеми и дразги имат в отбора, какви подготовки, играчи ще купят.Даже искрено се надявах да останат.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 01 юни 2010 12:00

silverbg написа:Ами ти си виновен като набъркваш сложни юредически казуси във футбола.

Виж сега, адски хубаво щеше да е-събирате 14000 подписа и заради любовта на феновете, играете в Б, че защо не и в А група... Обаче, надявам се разбираш, че без тия "сложни юрИдически казуси" няма как да ви се получат нещата(всъщност даже и вие разчитате на тях)...

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 01 юни 2010 12:03

За мен лично не ме интересува примерно Локото(плд) как се управляват, какви проблеми и дразги имат в отбора, какви подготовки, играчи ще купят.Даже искрено се надявах да останат.

А пък според мене повечето нормални фенове на други отбори(включително и аз) мислят точно по този начин...

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 01 юни 2010 12:10

Lyubaka01 написа:
silverbg написа:Ами ти си виновен като набъркваш сложни юредически казуси във футбола.

Виж сега, адски хубаво щеше да е-събирате 14000 подписа и заради любовта на феновете, играете в Б, че защо не и в А група... Обаче, надявам се разбираш, че без тия "сложни юрИдически казуси" няма как да ви се получат нещата(всъщност даже и вие разчитате на тях)...

Разчитаме на тях, защото без юредическата бумащина няма как да се мине. Но да й обръщам повече от необходимото внимание... не мерси. Мен ме интересува футбола, а той се играе с топка от 22 човека, а не в съда или в канцелариите на БФС. Колкото до подписиите не знам някой от нас да си въобразява, че благодарение на тях ще играем в Б група.
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 01 юни 2010 12:27

Разчитаме на тях, защото без юредическата бумащина няма как да се мине. Но да й обръщам повече от необходимото внимание... не мерси. Мен ме интересува футбола, а той се играе с топка от 22 човека, а не в съда или в канцелариите на БФС. Колкото до подписиите не знам някой от нас да си въобразява, че благодарение на тях ще играем в Б група.

За съжаление футболът(говоря за професионалния) одавна вече не е две врати, 22 човека и една топка... такъв остана само този който играем в махалата ;)

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 01 юни 2010 12:52

Lyubaka01 написа:
silverbg написа:Влезни във фенския форум на локо пд да видиш колко успех ни пожелават.

ОК, предполагам, че доста от тях не са много добре настроени към вас, но видях няколко човека, които по една или друга причина ви желаят успех...

Какъв успех, боксьорчето направо ни обяви, че ако играем в Б група ще изпаднем във В, защото не сме имали време да съберем отбор и да направим подготовка.
А миналата есен група италиански аматьори, пируващи по нощните заведения, победиха "великия" му отбор, също взеха точка и от вас в София.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 01 юни 2010 13:06

Какъв успех, боксьорчето направо ни обяви, че ако играем в Б група ще изпаднем във В, защото не сме имали време да съберем отбор и да направим подготовка.

Е и? Това, че смята, че ще стане така(м/у другото-и аз мисля, че ако не си организирате бързо нещата, ще берете ядове), не означава непременно, че иска да стане така...

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 01 юни 2010 14:17

Lyubaka01 написа:

Е и? Това, че смята, че ще стане така(м/у другото-и аз мисля, че ако не си организирате бързо нещата, ще берете ядове), не означава непременно, че иска да стане така...

Абе виж сега ,кой какво искал пък не успял да ни го каже ама ние трябвало да се досетим ,че не е имал точно това предвид :) :) :) Дали не е по-добре хора ,като теб и като него да си гледат измислените отбори ама хубаво да ги поогледат защото точно за твоя случай ще говоря-едва ли някога ще ни се случи на нас да продадем 9 от 11 мача след,което да застанем в изходна позиция партер и от едната страна да сме налапали п-шката на черен циганин за да остане той честно и законно в А група а от другата да ни е-е говедо та да не му взимаме визите за Европа :mrgreen: Аре бегай на илиянци

Върни се в “Ботев”