Подписка за Ботев !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Re: ПОДПИСКА ЗА БОТЕВ !

Мнениеот Yellow major » 27 май 2010 21:22

Dust написа:
Yellow major написа:Сдружението е регистрирано в съда и лицензионните документи ще се внесат в пълния им обем до крайния срок. За това не бери грижи. Имаме и стадион и школа и футболисти ще имаме, бюджета ще се обяви ден по-рано. Въпроса е дали отнетия лиценз на селския ще се даде на сдружението. Нещо съвсем незначително,но много важно!
Не е лесно ,но възможно!

Чакай малко, крайният срок беше 31.03.2010, а след 4 дни на 31.05.2010 ще се обяви кои отбори получават лицензи и кои не, то ест ако Ботев не получи лиценз след 4 дни предполагам се досещаш, че няма да играе никъде.
Някъде нещо сериозно се къса по веригата.

Стадион Христо Ботев не се знае ще получи ли лиценз, така че това имаме стадион също е 50/50.

Don't worry! Стадиона на Ботев ще вземе лизценз за Бгрупа.
А за нас имаше отсрочка (както имаше такива и за ЦСКА) заради проблемите с Христолоф. За това е говорено с БФС,но ти е простено да не знаеш.

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 27 май 2010 21:22

Dust написа:
Yellow major написа:Сдружението е регистрирано в съда и лицензионните документи ще се внесат в пълния им обем до крайния срок. За това не бери грижи. Имаме и стадион и школа и футболисти ще имаме, бюджета ще се обяви ден по-рано. Въпроса е дали отнетия лиценз на селския ще се даде на сдружението. Нещо съвсем незначително,но много важно!
Не е лесно ,но възможно!

Чакай малко, крайният срок беше 31.03.2010, а след 4 дни на 31.05.2010 ще се обяви кои отбори получават лицензи и кои не, то ест ако Ботев не получи лиценз след 4 дни предполагам се досещаш, че няма да играе никъде.
Някъде нещо сериозно се къса по веригата.

Стадион Христо Ботев не се знае ще получи ли лиценз, така че това имаме стадион също е 50/50.

По принцип има хора които работят по въпроса с лиценза.Отностно стадиона,спокойно може да получи лиценз за Б група.
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Мнениеот plovdivchanina » 27 май 2010 21:23

Tommi айде престани да на дражниш вече видях от доста време, че са заяждаш с нас не знам от кой отбор си ама ай не се занимавай с нас, а си гледай отбора щом на мразиш поне не пише постояно в нашия форум и си гледай твоя отбор.
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 май 2010 21:26

plovdivchanina написа:Tommi айде престани да на дражниш вече видях от доста време, че са заяждаш с нас не знам от кой отбор си ама ай не се занимавай с нас, а си гледай отбора щом на мразиш поне не пише постояно в нашия форум и си гледай твоя отбор.

От Левски съм и не мразя Ботев. Изобщо не се заяждам, а само написах, че не е много справедливо да съберете подписка и да започнете от Б група.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 27 май 2010 21:29

Yellow major написа:Don't worry! Стадиона на Ботев ще вземе лизценз за Бгрупа.
А за нас имаше отсрочка (както имаше такива и за ЦСКА) заради проблемите с Христолоф. За това е говорено с БФС,но ти е простено да не знаеш.

Ами хубаво, това ме радва. Седим и чакаме. Остана малко време до развръзката. Дано да е така, както го казваш.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 27 май 2010 21:30

има ли нещо справедливо в нашия футбол. Относно подписката може да не помогне но нищо няма да навреди да пробваме
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 27 май 2010 21:30

Tommi написа:
Jeff Ament написа:Какво не е точно така,уточни се?Мисля,че не си запознат добре със ситуацията.Наистина е сложна.

Ситуацията е, че отборът е изваден заради задължения и недостатъчен брой картотекирани футболисти.

Е,как ще е изваден след като имаме 1 точка в класирането!Отнети са точки поради посочените от теб-недостатъчен брой картотекирани футболисти.
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 май 2010 21:32

Jeff Ament написа:
Tommi написа:
Jeff Ament написа:Какво не е точно така,уточни се?Мисля,че не си запознат добре със ситуацията.Наистина е сложна.

Ситуацията е, че отборът е изваден заради задължения и недостатъчен брой картотекирани футболисти.

Е,как ще е изваден след като имаме 1 точка в класирането!Отнети са точки поради посочените от теб-недостатъчен брой картотекирани футболисти.

В грешка си ;) 6 точки са отнети заради стари задължения към Рилски спортист.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 27 май 2010 21:36

Jeff Ament написа:
Tommi написа:

И тази единствена точка е голям плюс за нас при решаване на проблема. Имаше хора ,които работеха по проблема с лиценза,дано са си направили добре сметката и да са го договорили с БФС?

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 27 май 2010 21:39

Тату студиото до колко работи утре? Утре ще събера подписи от канарите в офиса (бая са ;) ) и ще занеса бланката/ите, но мога чак след работа (не знам до обедната ще се оправя ли) а свършвам в 18:00... Другия вариант (но не ми се рискува да размятам бланките 2 дена) е в неделя - от колко до колко ще е там касиерката?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “Ботев”