Открити са сметки към ПФК "Ботев Пловдив"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
trakia

Re: Открити са сметки към ПФК "Ботев Пловдив"

Мнениеот trakia » 07 май 2010 10:47

Значи Кашчей, ето нещо демократично и антикомунистическо .Я вземи ти като един голям демократ и напиши тука колко мнения имаш в нашият форум да се знае веднаж за винаги ти левскар ли си или канар.
Ако се окаже ,че все още си левскар то имаш огромна предпоставка да си пратиш биографията в Гонг за позицията "и аз съм престратно синьо копеле и ще пиша анти всичко което надига глава"
Значи сигурен съм ,че ще те вземат ,кадър като тебе ,така стриктно следващ поговорката "не е вазно на мен да ми е добре ,вжното е на Вуте да му е зле" не е за изпускане .
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

марашш
Контакти:

Мнениеот марашш » 07 май 2010 13:20

кашчей ДРУГАРЮ-досега никога не съм се дразнел на изсказвания по форума въобще,най-малкото защото всеки има право на лично мнение,но ти просто премина границата с това
"Изобщо няма да се учудя, ако има изказвания от рода:Аз съм записан като член, значи аз решавам!"или пък мнението ти че в протестите участвали повече млади хора и видете ли те сега оставали извън борда а върха на безобразието ти е че ние СЕГА сме създавали този отбор.
НЕ ДРУГАРЮ ЧАПАЙ сега съм 100% сигурен че нямаш нищо общо с жълтата идея и седиш тук да си чешеш пръстите и упражняваш 29-тата си последна гънка от мозъка.
1-Всеки който плаща членски внос го прави от ЛЮБОВ към Ботев и не преследва някакви користни цели-могат да се купят 1,2,3,5,10 гласа но не и стотици
2-Младите не са извън борда защото ако те сега не могат да си позволят членския внос(не че неискат)-те ше бъдат с нас по мачовете и в Пловдив и навън,това не ги прави по-малко ботевисти даже напротив аз лично им се възхищавам че са от част от жълтата идея въпреки селската гад.
3-Този отбор не е създаден сега а ПРЕДИ 98 години.
Но колкото ида ти обеснявам някои неща ти неможеш да ги разбереш защото ти не храниш любовта и болката към Ботев.И още нещо -банков превод се прави и за по-малко и от 5 минути но както ти писах трябват повече гънки на мозъка.
Ай със здраве

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 07 май 2010 14:29

Защо тормозите Кашчей...Дайте му малко време...
Все пак се е научил да чете.Може да се вре по разни сайтове,да чете, да тълкува закони, параграфи,алинеи,да се поставя и влиза в душите и сърцата на хората.
Проблема е в това,че си ги наглася така,че да му харесват на него.Явно му трябва време...време за да се научи и да мисли,не само да чете...
Дайте на детето ВРЕМЕ,може да стане и малко по толерантен след като почне и да мисли...

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 07 май 2010 16:03

марашш написа:И още нещо -банков превод се прави и за по-малко и от 5 минути

И все пак се интересувам дали трябва първо да се направи банковия превод, или се плаща кеш на място. Помня че на събирането Божо каза, че всичко ще е по банков път занапред, само това еднократно събиране на членския внос ще е изключение и ще се плаща кеш?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

марашш
Контакти:

Мнениеот марашш » 07 май 2010 16:13

veseo написа:
марашш написа:И още нещо -банков превод се прави и за по-малко и от 5 минути

И все пак се интересувам дали трябва първо да се направи банковия превод, или се плаща кеш на място. Помня че на събирането Божо каза, че всичко ще е по банков път занапред, само това еднократно събиране на членския внос ще е изключение и ще се плаща кеш?

става и по двата начина
1- по банков път у теб остава платежното с което след време ще получиш членската си карта.
2- на стадиона у теб остава фактурата с която след време ще получиш членската си карта.
след време защото до колкото разбрах се още се умува как точно да бъдат направени членските карти и със снимка за да не може да бъде побългарена(фалшифицирана)

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 07 май 2010 17:00

Ясно, а събота/неделя има ли хора, или ще тряя през седмицата след работа или в обедната да ида?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 09 май 2010 09:39

Снимка задължително трябва да има защото, доколкото прочетох в устава членовете ще влизаме безплатно на дом. мачове.Не е нужно да ви казвам колко авантаджии ще се възползват от този шанс.
Веднъж на един мач Ботев–Пирин (точно след победата над Локо Сф),еуфориата беше завладяла и хора ,които не бяха ходили от години на мач.С четирима изтърсили нафталина ботевисти-пиша го с малка буква,защото в последствие се оказа,че са четирима авантаджии,които ходят на мач само ако могат да влезнат без пари.
Затова предлагам,когато нещата в клуба се оправят,на входовете да има представители на фен клуба,които да следят за такива субекти!Ако досега имаше оправдание със селския,оттук нататък си е чиста кражба от БОТЕВ!

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 09 май 2010 15:17

3latan написа:Снимка задължително трябва да има защото, доколкото прочетох в устава членовете ще влизаме безплатно на дом. мачове.Не е нужно да ви казвам колко авантаджии ще се възползват от този шанс.
Веднъж на един мач Ботев–Пирин (точно след победата над Локо Сф),еуфориата беше завладяла и хора ,които не бяха ходили от години на мач.С четирима изтърсили нафталина ботевисти-пиша го с малка буква,защото в последствие се оказа,че са четирима авантаджии,които ходят на мач само ако могат да влезнат без пари.
Затова предлагам,когато нещата в клуба се оправят,на входовете да има представители на фен клуба,които да следят за такива субекти!Ако досега имаше оправдание със селския,оттук нататък си е чиста кражба от БОТЕВ!

С двете ръце гласувам : ЗА

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 12 май 2010 00:42

Искам всеки правилно да ме разбере и да предаде ако има връзка с хората в УС:

Всеки член, след като е платил 240-те лева, има право да гласува: В тази връзка, искам да попитам, защо хората от чужбина да не могат да гласуват електронно на общите събрания, а трябвало да присъстват на място или да имали свои представители(упълномощени).
Добре де, но не всеки може да има човек, който да ходи и да го представлява, НЕ СТЕ ЛИ СЕ ЗАМИСЛЯЛИ г-да от управителният съвет??? Както казва един мой приятел, не мога да карам майка ми, която е на 60 години да ходи по събрания....не е нормално и не става.Като правите нещо, поне го измислете като хората.Като искате да събирате пари, направете го така, че да е удобно за всички и ВСИЧКИ ДА ИМАТ ЕДНИ И СЪЩИ ПРАВА-КАТО ЧЛЕНОВЕ.Хората през интернет правят транзакции за милиони примерно, вие едно електронно гласуване не можете(или не искате) да направите.Ами тогава да ме извинявате, но няма да ви дам (Аз и още доста хора, като мен) 240-те лева....не ми е за парите, за това, че макар и в чужбина и аз искам да съм наравно в това отношение с другите хора в България след като плащам.

Решението е много просто, направете равнопоставеност, за да е улеснено и за хората извън България, иначе губи клуба -говоря за парични средства (и за това вие ще сте виновни г-да от Управителният съвет).
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Върни се в “Ботев”