Довиждане "А" група! Здравей, мой Ботев Пловдив!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Довиждане "А" група! Здравей, мой Ботев Пловдив!
Абе фенчета на други отбори с некомпетентни мнения и съвети ако обичат да напуснат и да се плюнчат в някой друг форум. Знам че ви е интересно но недейте да учите гъза как да сере. Ние тука сме обсъдили всякакви възможни вариянти и сме взели решение той ми идва като инфантил дебил и си пльосва тъпотията. Ако искате да кажете нещо от сорта успех момчета и т.н. да ама. И разберете Ботев е най видимата част на проблема с българския футбол, сега нямало да има Ботев и видитв ли няма да ни има. Нима Левски и Цска ги има? Във футболно отношение те също отдавна са умрели но някои хора оше не са го разбрали или феновете им имат някво влиание в тях. ТВА ЧЕ ЛЕВСКИ ИМА ИГРАЧИ КОИТО НАПОДОБЯВАТ ФУТБОЛИСТИ А БОТЕВ ВЪОБЩЕ НЯМА < ЗА МЕН НЯМА ГОЛЯМА РАЗЛИКА.
-
- Контакти:
БФС: Няма да има мач Ботев - Левски
http://www.news4000.bg/article-8009
http://www.news4000.bg/article-8009

SINCE 1912
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
1912BOTEV написа:14 Ноември 2008 написа:Един въпрос имам: Като изхвърлиха Беласица във В група,те отърваха ли се от Коце Маца и ако не каква е гаранцията,че вие ще се отървете от Христолов? Успех канари.
Да, ще се отървем, защото със сигурност Христолов няма да може да вземе лиценз. Особено без стадион! Сигурен съм, че това е краят на христолов!
АД-то на Христолов има лиценз за "А" група до 30-ти кръг. Може (и най-вероятно няма) да не вземе лиценз за следващият сезон.
Не натискайте ТУК!
следя всичко покрай Ботев ПД с МНОГО мъка в душата си. Фен съм на ЦСКА, но е жалко един толкова велик отбор да затъне по този начин. Живях 8 години в Пловдив и съм ходил на много мачове на Ботев. Познавам манталитета на феновете (имам много приятели фенове не Ботев) и ми е мъчно за тях. Помня когато ЦСКА и Левски идваха да играят на бирената, резултата беше 2:0 за Ботев още в Пазарджик, но...
Дано бързо си стъпите на краката и да се оправите. И не вярвайте на разни жабари и селяни - няма да помогнат. Усех ви желая
Дано бързо си стъпите на краката и да се оправите. И не вярвайте на разни жабари и селяни - няма да помогнат. Усех ви желая
Господа журналисти задълженията към БФС се внасят или в самата централа или в офиса на Професионалната футболна лига. Дано сте там и наблюдавайте за Салерно. За тези, които не го познават, ще се опитам да го опиша- той е един доста "привлекателен", но и доста едричък джентълмен. Ако започне да ви говори и почувствате, че слушате само празни приказки, значи трябва да сте напълно сигурни-ТОВА Е ТОЙ.
Ако наистина Бойко Борисов е поел някакъв ангажимент, то сега е момента да звънне на перуката и да му обясни на чист Български, че трябва да си спази собствените си закони и разпоредби!!!
Признавам си ,че следя случващото се в Ботев Пд повърхностно и може нещо да ми е убягнало,но не споделям интусиазма с които феновете посрещат евентуалното изваждане на Ботев Пд от Висшата лига.Вместо да изпишите вежди,Вие извадихте очи.Трябваше да изчакате как ще се развият нещата,някои дали ще плати глобите и ще подпише професионални договори с футболистите.Аз се съмнявам Христолов да може да си позволи такива разходи.Ако италианците са менте и правят някакви далавери и те не биха давали такива суми и нещата щяха да се оправят от само себе си.БФС щеше да ги извади от първенството , да заведе дело срещу Христолов и след обявяването на фалит на клуба от съда,щеше да се търси нов собственик и отборът щеше да започне начисто.Така или иначе нов Ботев Пд може да се изгражда през лятото.Трябваше да ги оставите още 2-3месеца да видим докъде ще стигнат.А сега Христолов притежава марката Ботев Пд,няма отбор съответно и разходи и ще се пазари за името.Феновете го спасиха от разходи и му направиха услуга.Като гледам селските номера на Христолов ,мисля че трудно ще бъде създаден нов отбор с името Ботев Пд без негово съгласие.По-скоро съм песимист за бъдещето на Ботев.
пелинат написа:Признавам си ,че следя случващото се в Ботев Пд повърхностно и може нещо да ми е убягнало,но не споделям интусиазма с които феновете посрещат евентуалното изваждане на Ботев Пд от Висшата лига.Вместо да изпишите вежди,Вие извадихте очи.Трябваше да изчакате как ще се развият нещата,някои дали ще плати глобите и ще подпише професионални договори с футболистите.Аз се съмнявам Христолов да може да си позволи такива разходи.Ако италианците са менте и правят някакви далавери и те не биха давали такива суми и нещата щяха да се оправят от само себе си.БФС щеше да ги извади от първенството , да заведе дело срещу Христолов и след обявяването на фалит на клуба от съда,щеше да се търси нов собственик и отборът щеше да започне начисто.Така или иначе нов Ботев Пд може да се изгражда през лятото.Трябваше да ги оставите още 2-3месеца да видим докъде ще стигнат.А сега Христолов притежава марката Ботев Пд,няма отбор съответно и разходи и ще се пазари за името.Феновете го спасиха от разходи и му направиха услуга.Като гледам селските номера на Христолов ,мисля че трудно ще бъде създаден нов отбор с името Ботев Пд без негово съгласие.По-скоро съм песимист за бъдещето на Ботев.
Като не следиш, не се обаждай! Никой не ти иска мнението, умнико!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
пелинат написа:Признавам си ,че следя случващото се в Ботев Пд повърхностно и може нещо да ми е убягнало,но не споделям интусиазма с които феновете посрещат евентуалното изваждане на Ботев Пд от Висшата лига.Вместо да изпишите вежди,Вие извадихте очи.Трябваше да изчакате как ще се развият нещата,някои дали ще плати глобите и ще подпише професионални договори с футболистите.Аз се съмнявам Христолов да може да си позволи такива разходи.Ако италианците са менте и правят някакви далавери и те не биха давали такива суми и нещата щяха да се оправят от само себе си.БФС щеше да ги извади от първенството , да заведе дело срещу Христолов и след обявяването на фалит на клуба от съда,щеше да се търси нов собственик и отборът щеше да започне начисто.Така или иначе нов Ботев Пд може да се изгражда през лятото.Трябваше да ги оставите още 2-3месеца да видим докъде ще стигнат.А сега Христолов притежава марката Ботев Пд,няма отбор съответно и разходи и ще се пазари за името.Феновете го спасиха от разходи и му направиха услуга.Като гледам селските номера на Христолов ,мисля че трудно ще бъде създаден нов отбор с името Ботев Пд без негово съгласие.По-скоро съм песимист за бъдещето на Ботев.
Ето го още един РОБ!
Да сме чакали още два три месеца?
Точно от това робско самосъзнание сме на това дередже 11г агония!!!
Колко да чакаме още бе господин повърхностен???
- blue SASHO77
- Контакти:
http://corner.dir.bg/news.php?id=5934255 за огромно съжаление!!!!
САМО ЛЕВСКИ