БФС дава зелено на Ботев в петък
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: БФС дава зелено на Ботев в петък
Трябва някой фен да си сложи главата в чувала и да утрепе Перуката 

А уж сте умни и интелигентни хора... За толкова години не разбрахте ли , че дали е Иван Славков , дали е Боби Михайлов е все тая. Всички обслужват ПФК Левски и не защото са фенове на отбора , а защото там е заверата за "придобиване на държавно имущество", там са "милиционерите" , там са мафиотите... Христолов е от точно тази клика , "милиционерската", което не значи , разбира се , че едно време е бил регулировчик. Той е един от слугите на ДС. Италианци , Германци , дрън , дрън... Една концесия на базите на Ботев ще му носи милиони евра постоянен доход след години , а и на всеки , който успее да си "придобие" стадион. С добро няма как да го изгоните , ако тръгнете с лошо , ще го пази същата тази "милиционерска клика" в лицето на сегашната полиция. Няма друга оправия , освен една. Вземете базите на концесия или под наем / формата няма никакво значение/, това към хората от новосъздадения Ботев. И внимавайте да няма между вас си някои агенти на Христолов , които сега или след време да се окаже , че са му направили нов отбор , в който той не участва директно и с истинското си име , а чрез посредник или някаква фирма - акционер. Другият вариант е да бъде махнат Боби Михайлов и на негово място да дойде някой , който няма нищо общо с Левски и "милиционерщината". Идеалният вариант за мен е Любо Пенев да стане шеф на БФС. Той досега не се е занимавал с тази пасмина , а си мисля , че и за в бъдеще няма да си петни името. Той е честен човек , способен да помогне много за развитието на футбола в България. Краси Балъков също притежава тези качества. Това са хора , които ще спазват правилата и няма да ги нарушават. За друг по известен във футбола българин не се сещам. Та мисълта ми е , че вариантите да си върнете Ботев са може би само два... 

Последна промяна от viroglav на 17 фев 2010 14:00, променено общо 1 път.
Май са само слухове още или поне никъде не съм прочел официално становище на бфс.Ако стане истина обаче си значи война.Пък и никога не съм се заблуждавал,че само срещу селяка я водим.Нека и цяла България да разбере,кой от коя страна е застанал.Ясно ще се разбере,кой иска и кой не иска да има футбол в БГ.
daimio написа:Май са само слухове още или поне никъде не съм прочел официално становище на бфс.Ако стане истина обаче си значи война.Пък и никога не съм се заблуждавал,че само срещу селяка я водим.Нека и цяла България да разбере,кой от коя страна е застанал.Ясно ще се разбере,кой иска и кой не иска да има футбол в БГ.
daimio , войните в днешно време не се водят със силови методи , просто защото тази форма е обречена. Войните в днешно време се водят с добри адвокати и добри счетоводители , само с такива приоми можете да победите Христолов. Барикадите и скандиранията са нещо красиво , разбира се , но неефективно...И още нещо , пазете се от Бареков , той е Христолов номер 2...

viroglav написа:daimio написа:Май са само слухове още или поне никъде не съм прочел официално становище на бфс.Ако стане истина обаче си значи война.Пък и никога не съм се заблуждавал,че само срещу селяка я водим.Нека и цяла България да разбере,кой от коя страна е застанал.Ясно ще се разбере,кой иска и кой не иска да има футбол в БГ.
daimio , войните в днешно време не се водят със силови методи , просто защото тази форма е обречена. Войните в днешно време се водят с добри адвокати и добри счетоводители , само с такива приоми можете да победите Христолов. Барикадите и скандиранията са нещо красиво , разбира се , но неефективно...И още нещо , пазете се от Бареков , той е Христолов номер 2...
A цялата държава можем ли да я победим с тва? Щото е очевидно че всички са на негова страна, докато някой и друг смъртен случай на левскарски футболист или полицай/оператор може да ги накара да си преосмислят позицията...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Доста крайно,но е логично накрая някой да не издържи.Белите стават за секунди
Да видим какво глупаво нещо са измислили
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Еиии селяк гаден прост, гнидо мръснааааааа, скункс миризлив, много скоро ще доиде видов ден, изрооооооод 

Бахти изродите след толкова години гавра с тоя отбор,тея пак ще ги пуснат.Cамо, че щял да е собственик е "Италиянският Джаба"
всички в бфс на скункса в гъзо

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА