ВАКАНЦИЯ В БОТЕВ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ogg
Контакти:

Re: ВАКАНЦИЯ В БОТЕВ

Мнениеот ogg » 10 ное 2009 09:55

Пичони нали имаше забрана да напуска страната, докато не се платят всички сметки в Империал? Тия последните 50 хил. да не са отишли точно там... :roll
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 10 ное 2009 10:02

Тоя малоумник Пичони вместо да използва всяка свободна минута да тренира отбора той ваканцийки ще им прави ......

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 10 ное 2009 10:08

И аз мисля, че не беше време за ваканция, но това не зависи от мен. Имаме 3 кръга със сравнително по-слаби отбори и всеки мач трябва да е като финал.От друга страна, виждаме че футболистите имат проблеми - както с формата, така и със сработката. Вече допускаме няколко гола именно от липсата на синхрон между играчите. Все си мисля, че беше по-редно да устискат до края, все пак остава малко над месец до края. Най-важното обаче е да има сделка!

nim1979
Контакти:

Мнениеот nim1979 » 10 ное 2009 11:12

Според мен трябваше да няма никаква почивка,а да играята някоя контрола по-добре,има нужда много сработване,а не от почивка.

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 10 ное 2009 11:23

Ако няма сделка през зимата, виждам как се сабираме в Б група 5 пловдивски отбора - Ботев,Локо, Спартак,Бресник и Марица ако влезе, бахти дербитата, през ден на ма4 :)

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 10 ное 2009 12:03

STENLI написа:Ако няма сделка през зимата, виждам как се сабираме в Б група 5 пловдивски отбора - Ботев,Локо, Спартак,Бресник и Марица ако влезе, бахти дербитата, през ден на ма4 :)

Весело ще е, но ми се чини, че с "плувкинята" за президент, Локо ще плува и догодина в басейна "А" група. Не, че това бъдеще е по-розово, но това си е техен проблем.

Колкото до ваканцията ... :?: ... знам ли и аз.
От една страна, тази истерия около свинския грип също може да е повлияла. Като гледам и слушам как народът се е емнал да се профилактира, нищо чудно. Според мен е много възможно, дори е най-възможно да е това.
От друга страна. Определено има нужда от още сработване в отбора. Сиреч е грешка на треньора. Също възможно!
От трета страна, ако евентуалните контроли ще са с отбори като Родопа, не мисля, че ще има полза, освен малко фенско надъхване. За по-сериозни отбори, няма нито време, нито пари.
От четвърта страна ... :lol: ако Малу и другите "фактори" по сделката са тук, ваканцията следва да се тълкува като нещо положително. Ако аз съм биринджито с парите, ще ми е по-таман ако нещата стават в по-спокойна обстановка.
От четвърта + страна /навлизаме в дебрите на световната конспирация/ ...
Ако приемем, че евентуалните купувачи са майстори на преговорния процес, то това е много умен ход. Създаването на атмосфера на неяснота е изключително ловък похват за оказване на натиск върху отсрещния преговарящ. В нашия случай, Мититу. Презумцията е, че така в главата му ще се появят същите въпроси, които ние бистрим тук. Липсата са отговор ще засили страха, че сделката му се изплъзва и ще го направи по-сговорчив.
От пета страна. Възможно е да има намеса на "фактори", които да не са влияели да този момент и това да е резултата.

Възможна е и комбинация от няколко от горните теории.

В заключение може да се каже, че всички тук страдаме от липсата на светлина около това, какво става. Какъвто и да е извод, направен в такава среда е много вероятно да грешен. Следователно според мен е добре:
А/ всеки да потърси допълнителна информация и да я сподели. Вероятността за поредната ДЕЗинформация обаче е 50:50, тоест по-добре НЕ. ... но пък задоволява жаждата за "знание", сиреч ДАВАЙТЕ.
Б/ разчитане на косвени източници на достоверност. За мен това винаги е било поведениято на Малу. Ако той е тук - сделка е по-ВЕРОЯТНО да има. Ако и той е в Италия, шансовете намаляват 50:50. /Тука има, тука нема/ Също си струва да се наблюдава какво правят българските футболисти и хора като Мбамба. Ако нищо не се промени в ежедневието им, значи нещата са оптимистични. ВАЖНО: НЕ КАКВО ГОВОРЯТ, а какво ПРАВЯТ.

Това е каквото имах да кажа. ... или поне част от него. :geek:
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 10 ное 2009 12:52

Ваканцията е също начин за мотивация, така че не е толкова страшно. Все пак тези момчета са извън странат си и ще им дойде добре да видят близките си за два-три дни.
Колкото до слуховете че няма да се върнат, нали се сещате, че не им трябва пауза в първенството, за да си заминат!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

graveworm
Контакти:

Мнениеот graveworm » 10 ное 2009 15:10

При положение че семействата им са в Италия защо да не се приберат малко да ги видят. Не са се прибирали от много време. Все пак не са роботи момчетата и те са хора като нас, и дано да им подейства мотивиращо и да отнесат кравата Милка!

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 10 ное 2009 15:38

ogg написа:Пичони нали имаше забрана да напуска страната, докато не се платят всички сметки в Империал? Тия последните 50 хил. да не са отишли точно там... :roll

Можеш да се сетиш колко вярно е било, че има забрана да напуска страната...поредния балон на "Бандата на Боби"!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
ogg
Контакти:

Мнениеот ogg » 10 ное 2009 18:20

Старши треньорът на Ботев Енрико Пичоне няма право да напуска границите на България, съобщи директорът на ОДП Пловдив комисар Тодор Чонов. Срещу италианеца е образувано досъдебно производство за измама. Както вече е известно преди време от хотел „Империал" в града под тепетата оповестиха, че групата италиански футболисти, който пристигнаха при „жълто-черните" е натрупала задължения за над 50 000 лева.
Стаите, в които бяха настанени те, са наети на името на треньора. По-късно някои от италианците напуснаха хотела, защото си взеха квартири, други бяха изгонени. Решението Пичоне да не напуска страната е на прокуратурата като предпазна мярка да не се укрие докато тече досъдебното производство. Така Пичоне ще трябва да отложи пътуването си до Италия, заради което разпуска от утре „жълто-черните" в петдневна ваканция.

http://sport.plovdiv24.com/118844.html

Някой май ще пропусне ваканцията...
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...

Върни се в “Ботев”