Новият състав на Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Новият състав на Ботев
Шапка свалям на Карлет,много е добро момчето много добри пробиви прави.Много добро впечатление също ми направи Брици,мн добре пипаше топката и има поглед върху играта като цяло 

Чиро Сириняно е ебати пицаря. Литваха го като малка гара. Пред Морини и Флорес поклон.

kanar4o написа:Чиро Сириняно е ебати пицаря. Литваха го като малка гара. Пред Морини и Флорес поклон.
С две ръце те подкрепям,тоя Чиро въобще не му е мястото в отбора!Няма по-голяма дупка в отбора от него!
КАРЛЕТ Е ЧОВЕКА
- bezposhtadnia
Пичове ,не знам за вас ,но 23 номер Брици ,много ми хареса.Бореше се по целия терен и само той търсеше да играе с топката.
НИЕ ,ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ НА ВЪРХА . ЗАВИНАГИ .
Брици и Морини се откроиха пипат я добре и се бориха до последно, Карлет и 17 дзанолети също има хляб в тях , но отзад левия бек Чиро и централните двамата нещо не ми вдъхват доверие, по добре Чудото да играе !
- Yellow major
- Контакти:
Карлет, Морини,Брици,Тинаци стават и са добри футболисти. Дардженио и Чиро слаби. Дзанолети иска се още много. Флорес трябва да е краен бранител а не в центъра. Дано с Ола и Густав в средата на защитата да изглеждаме много по добре в София.Говорих на мача с тях и казаха ,че другия кръг ще играят.На Ейме също много му хареса публиката ни и им харесва тук. Мисля ,че ще свършат работа. особено този Ейме да седи в центъра и след мощните пробиви на Карле да оползотворява положенията.
За българите. Карамана изтърва най-чистите положения и се загуби по едно време.
Защо влезе и излезе Фиго ,май никой не знае? По-добре Кочев да беше в игра. А защо не Кабу в този мач би свършил работа срещу високите снежанки.
Чудото става и събира самочувствие от мач на мач.
Това е според мен.
За българите. Карамана изтърва най-чистите положения и се загуби по едно време.
Защо влезе и излезе Фиго ,май никой не знае? По-добре Кочев да беше в игра. А защо не Кабу в този мач би свършил работа срещу високите снежанки.
Чудото става и събира самочувствие от мач на мач.
Това е според мен.
Момчетата показаха много добра игра.Раздадоха се на терена.Едно голямо БРАВО!!!С този отбор и някои други попълнения мисля че няма да имаме проблеми за оставането си.Повече от оптимистично начало.Дано така продължаваме.От всички според мен се открои Брици.Още ведднъж браво на момчетата.
Айде канари!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!
Тинаци ли беше тоя, дето на няколко пъти ги надъхваше и им крещеше нещо на жабарски? 

да
17 номер бтв бил е капитан в самба бившия отбор на пи4а , морини и сириняно