Победа за отбора на Пловдив!
2:0
Ботев Пловдив - Локомотив Пловдив 1:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев Пловдив - Локомотив Пловдив
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
- ZinedineZidane
- Контакти:
Погледнах, че има трийсетина коментара и се надявах да прочета поне десет нормални... Е, трудна работа...
За мача. Троен отвсякъде. При нас положението в атака не изглежда лошо (или поне изглежда по-добре от миналия сезон), но отзад сме ужас. Върху Локото нямам наблюдения и не знам как ще изглеждат на старта. Така или иначе, в тези мачове всичко е възможно.
Надявам се на победа, каквато и да било, но реално ми се върти някое 2-2.
За мача. Троен отвсякъде. При нас положението в атака не изглежда лошо (или поне изглежда по-добре от миналия сезон), но отзад сме ужас. Върху Локото нямам наблюдения и не знам как ще изглеждат на старта. Така или иначе, в тези мачове всичко е възможно.
Надявам се на победа, каквато и да било, но реално ми се върти някое 2-2.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Липсваха ми вашите теми. Кеф ми е като си пишете. То не са снимки, клипове, декларации, документи, обиди, години, припознаване. Много се радвам, че пак сте тук! Беше малко скучно само с темата за чорбата, но вие сте тук и наистина наистина сте класици, а и знаете как да се мразите.
soundmax написа:NOMER14 написа:Тия маймуняци от Футболния съюз защо пращат пловдивското дерби в Бургас?
Тия явно са болни от германско-ирански Амок щом обединяват А, Б и В групата.
Е как защо ? Ами именно тези които всички ги знаят като мангали написаха най-наглата декларация към БФС, а сега реват като е...и к....и за някакви наши декларации извадени от форумите ни които засягат само нашите фенове и не мисля, че някой е искал да се уведомяват в пресата. Та тяхната декларация беше относно базата ни в Коматево, че не им било удобно на изисканите им дупета там, разбира се и сините ла..... подкрепиха декларацията,нали си бъркат по дупките с тях![]()
Та така, те се ебават с Пловдивското дерби като на пук не ни дават билети на техния полумесец, а сега даже пак ругатни и простотии по наш адрес, че им отпускаме 2000,че и повече ако дойдат на стадиона ......а кажете има ли угодия с тия малоумници с тяхното ограничено мислене. Живота им е на база само как да се плюе и прави мръсно на жълтИтИ, независимо какво правим ние!
Феърплей и толерантност с мангали май няма да видим скоро с тази им управа, а едно време не беше баш така, ама наркоманите сред тях от де да знаят ! Всичко е изградено от тях само с цел ОМРАЗА и нищо друго не им дава живец, вижте ги и какво пишат тука в нашата тема, а дори не са си отворили собствена тема в техния подфорум тука - СМЕШНИЦИ.
Помъчил си се да напишеш нещо адекватно и на места си успял, но си сбъркал само в това, че обвиняваш Локомотивците в нещо, което се отнася изцяло за вас
Само си прочети първите два реда от поста и тогава ми говори, за това, кой живеел за омразата и кой за плюенето
Не знам, какво ни викат на нас или по-точно, какво ти се иска да ни викат, но знам какви сте вие и за какви ви имат по-именитите и доказани публики у нас
Така, че преди да се мъчиш да се правиш на моралист и естет, първо се погледни и прочети поста си преди да го публикуваш! В твоя пост има само измислици, обиди и провокации!
Когато говориш, за феърплей, толерантност и сегашното ни ръководство, да ти напомня, че именно Крушарски организира срещата на двете ръководства при кмета, преди дербито ни на Коматево (1-0 за вас)! После пак той инициира две срещи, на които да се говори, за стадионите ни, но след първата, повече не се чу за вас и се покрихте типично във ваш стил! Онзи ден имаше турнир, за юноши, на който съвсем умишлено бяхте поканени и вие, а Крушарски и Бонев поздравиха вашите деца с купа, медали, прегръдки, прекрасни думи, именно за мир и феърплей
Кажи, каво направихте вие в тази насока и въобще, кога сте правили нещо подобно?
Ние дори ви поздравихме за измислената ви 100 годишнина, а вие не сте го сторили нито веднъж досега
Що се отнася до "полумесеца", него го развяхте вие преди години, а на нашия стадион няма как да ви дадем повече от 500, максимум 1000 билета, защото вместимостта му е едва 7000 души! В същност "полумесеца" го има, а вашия стадион къде е
Едно е да пишеш неща, които ти се иска да са така (твоя пост)! Друго е да пишеш реалните такива !
ПП: Декларацията ни за Коматево беше адски адекватна и в нея няма нищо НЕвярно или умишлено! Ако написаните неща в декларацията ни не бяха верни, то БФС нямаше да ви затвори стадиона! А липсата на трибуна за гости, не засяга само нас, а всички
Не забравяй, че само ден преди нашата декларация имаше такава от ваша страна, която беше против отдаването на исканите от Крушарски земи в Пловдив !
fire написа:Онзи ден имаше турнир, за юноши, на който съвсем умишлено бяхте поканени и вие, а Крушарски и Бонев поздравиха вашите деца с купа, медали, прегръдки, прекрасни думи, именно за мир и феърплей![]()
Кажи, каво направихте вие в тази насока и въобще, кога сте правили нещо подобно?
Кой турнир? Този, на който пуснахте състезатели, отдавна подминали възрастовото ограничение за U19 ли? Дори на толкова незначителен (предсезонен) турнир, си личи от какво тесто сте!
И какво ми сравняваш позицията на ръководството с тази на феновете? Крушарски какво бил направил? Каквото трябва, това е направил. И е получил и намерил разбиране, в лицето на ръководството на Ботев Пд, винаги и на 100%.
А кажи вие (феновете) какво направихте, че да търсиш отговор от нас (феновете)?!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
- slash1912
- Контакти:
fire написа:soundmax написа:NOMER14 написа:Тия маймуняци от Футболния съюз защо пращат пловдивското дерби в Бургас?
Тия явно са болни от германско-ирански Амок щом обединяват А, Б и В групата.
Е как защо ? Ами именно тези които всички ги знаят като мангали написаха най-наглата декларация към БФС, а сега реват като е...и к....и за някакви наши декларации извадени от форумите ни които засягат само нашите фенове и не мисля, че някой е искал да се уведомяват в пресата. Та тяхната декларация беше относно базата ни в Коматево, че не им било удобно на изисканите им дупета там, разбира се и сините ла..... подкрепиха декларацията,нали си бъркат по дупките с тях![]()
Та така, те се ебават с Пловдивското дерби като на пук не ни дават билети на техния полумесец, а сега даже пак ругатни и простотии по наш адрес, че им отпускаме 2000,че и повече ако дойдат на стадиона ......а кажете има ли угодия с тия малоумници с тяхното ограничено мислене. Живота им е на база само как да се плюе и прави мръсно на жълтИтИ, независимо какво правим ние!
Феърплей и толерантност с мангали май няма да видим скоро с тази им управа, а едно време не беше баш така, ама наркоманите сред тях от де да знаят ! Всичко е изградено от тях само с цел ОМРАЗА и нищо друго не им дава живец, вижте ги и какво пишат тука в нашата тема, а дори не са си отворили собствена тема в техния подфорум тука - СМЕШНИЦИ.
Помъчил си се да напишеш нещо адекватно и на места си успял, но си сбъркал само в това, че обвиняваш Локомотивците в нещо, което се отнася изцяло за васКогато пишеш, за "живота им" и за "плюене" , точно това се отнася за вас и именно вие стоите в основата на сегашната злоба и омраза между двата ни клуба! Доказателства, колкото искаш! Мога да ти пиша такива до утре!
Само си прочети първите два реда от поста и тогава ми говори, за това, кой живеел за омразата и кой за плюенето![]()
Не знам, какво ни викат на нас или по-точно, какво ти се иска да ни викат, но знам какви сте вие и за какви ви имат по-именитите и доказани публики у насЗнаят ви като такива, кавито СТЕ , а вие сте просто провинциалисти и декларациите ви преди всяко дерби го доказват ! Това с "циганите" е просто една обида, казвана от безпомощност, защото и ти и всеки от вас имате поне по 10 приятели или познати Локомотивци и много добре знаете, дали са цигани или не !?
Така, че преди да се мъчиш да се правиш на моралист и естет, първо се погледни и прочети поста си преди да го публикуваш! В твоя пост има само измислици, обиди и провокации!
Когато говориш, за феърплей, толерантност и сегашното ни ръководство, да ти напомня, че именно Крушарски организира срещата на двете ръководства при кмета, преди дербито ни на Коматево (1-0 за вас)! После пак той инициира две срещи, на които да се говори, за стадионите ни, но след първата, повече не се чу за вас и се покрихте типично във ваш стил! Онзи ден имаше турнир, за юноши, на който съвсем умишлено бяхте поканени и вие, а Крушарски и Бонев поздравиха вашите деца с купа, медали, прегръдки, прекрасни думи, именно за мир и феърплей![]()
Ние дори ви поздравихме за измислената ви 100 годишнина, а вие не сте го сторили нито веднъж досегаДа видим днес дали ще надвиете себе се и ще го сторите? Просто факти!
Що се отнася до "полумесеца", него го развяхте вие преди години, а на нашия стадион няма как да ви дадем повече от 500, максимум 1000 билета, защото вместимостта му е едва 7000 души! В същност "полумесеца" го има, а вашия стадион къде е![]()
Едно е да пишеш неща, които ти се иска да са така (твоя пост)! Друго е да пишеш реалните такива !
ПП: Декларацията ни за Коматево беше адски адекватна и в нея няма нищо НЕвярно или умишлено! Ако написаните неща в декларацията ни не бяха верни, то БФС нямаше да ви затвори стадиона! А липсата на трибуна за гости, не засяга само нас, а всички![]()
Не забравяй, че само ден преди нашата декларация имаше такава от ваша страна, която беше против отдаването на исканите от Крушарски земи в Пловдив !
Циганина си е циганин
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- slash1912
- Контакти:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5rDZftLiD5k[/youtube]
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Който вкара гол, взима мача ..... Все пак 0:0 от мен.
ПП: Билети свободно ще се пускат ли преди мача?
ПП: Билети свободно ще се пускат ли преди мача?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.