Ботев Пд - Локомотив Сф / 31.05.2015 / 18:00 часа 0:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Re: Ботев Пд - Локомотив Сф / 31.05.2015 / 18:00 часа

Мнениеот Цецо Чука » 01 юни 2015 08:51

Жълто-черен Пловдив написа:Харесвам Пепо, наше момче е, но явно само с викове "Ботев" - не се получават както трябва нещата.

Кво ти е виновен Пепо не разбирам?Не беше ги наредил както трябва ли,тактиката ли беше объркал или от него се очакваше да влезе да покрива локомотивците при головите им положения и да вкарва наште?

Истината е че наште бяха тотално демотивирани по време на целите плейофи и реално не играха за нищо.

Следващия сезон ще бъде интересен.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 01 юни 2015 14:08

Нашите млади момчета се стараеха,показаха красива игра,но насреща беше по-обигран,по-мотивиран отбор с по-голяма стикованост.Заслужено загубихме.Това са ни възможностите, и нека не се надскачаме като други.Благодарим ви момчета.Човек като се замисли че преди 10 месеца някои ни разпадаха,други разпродаваха и предричаха сигурно изпадане ми става смешно.Имаме страхотни песни по тази тема.И да паднем пак ще станем и напред ще продължим.И да изпаднем отбора винаги ще подкрепим.Патрона ни е Ботев.Четете го.Хаджи Димитър на Христо Ботьов няма аналог в световната поезия.Мога да споря със всеки.

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 01 юни 2015 15:16

Цецо Чука написа:
Жълто-черен Пловдив написа:Харесвам Пепо, наше момче е, но явно само с викове "Ботев" - не се получават както трябва нещата.

Кво ти е виновен Пепо не разбирам?Не беше ги наредил както трябва ли,тактиката ли беше объркал или от него се очакваше да влезе да покрива локомотивците при головите им положения и да вкарва наште?

Истината е че наште бяха тотално демотивирани по време на целите плейофи и реално не играха за нищо.

Следващия сезон ще бъде интересен.

Разберете ме правилно, аз съм "за" Пепо да остане поне до зимната пауза - защото, ако продължим в този дух, с три равни, една победа и 6 загуби - трудно ще оцелеем в А група. Но на черното не мога да кажа бяло: мотивацията е работа на тренера. Гледат се резултатите, а те са плачевни в плейофите. Аз такава черна серия не помня от времето на Селския.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 01 юни 2015 22:56

Успокой се малко,отиди на море и си почини от футбол.Самото класиране в първата шестица беше подвиг,не знам защо си очаквал да мачкаме наред :o Погледни с какви отбори играхме и с колко юноши бяхме в състава ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

soundmax
Контакти:

Мнениеот soundmax » 02 юни 2015 09:28

slash1912 написа:Успокой се малко,отиди на море и си почини от футбол.Самото класиране в първата шестица беше подвиг,не знам защо си очаквал да мачкаме наред :o Погледни с какви отбори играхме и с колко юноши бяхме в състава ;)

Съгласен съм, няма смисъл от излишно вълнение. Според мен и Пепо може да е пробвал и различни футболисти в тези мачове да види кой как се представя че да може да мисли състав, за следващия сезон. Някои от младите показаха голямо желание за игра но трябва по хладнокръвно да отиграват положенията. И след тоя мач вече ми се затвърди мнението, че Цветков е за пенсия ! Нека си пожелаем Пепо да подготви младежите и да ни зарадват с още по-хубава игра през нови сезон, видя се че и с млад отбор може да се опънем на най-силните в първенството и даже късмета в няколко мача ни попречи и да победим, за съдийските резачки пък да не говорим вече е минало.
Подкрепяйте отбора на Пловдив - САМО БОТЕВ 8-)
БОТЕВ Пловдив

Потребителски аватар
bartolini
Контакти:

Мнениеот bartolini » 02 юни 2015 12:49

На мен ми намирисва на борба да не изпаднем през следващия сезон ... ммм да! :shock:

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 02 юни 2015 13:14

Има 4 отбора, който са по-добре от нас. Не виждам причина за притеснение.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Върни се в “Ботев”