Ботев дължи пари за Неделев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Brabam

Re: Ботев дължи пари за Неделев

Мнениеот Brabam » 24 фев 2015 21:20

Да бе, не съм знаел. Знам,че за всичките ти нещастия в живота са виновни жАлтити. Това ми стига :lol:
Ч-Б П Д В Е М

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 24 фев 2015 21:24

mark1926 написа:
mark1926 написа:
mark1926 написа:След като ограбиха БЪЛГАРИТЕ, жълтурите смениха тактиката- ГРАБЯТ СВОИТЕ... човекът, починалият фен на БотевЪ се върти в гроба, ПОДАРИЛ СИ ШКОЛАТА Ботев 2002 на БотевЪ, подписали договор, изплатили му 180000 бона и решават да го ОГРАБЯТ с дължимите му стотици хиляди лева. Няма българи за кражба и налазиха собствените си въртящи се в ГРОБА фенове...

Това е да си жълт...

Налага се отново да повторя мнението си, жълтите тролове са се заловили за заплатите си и... нивото им е точна извадка на жълтура като цяло, ЧЕТЕТЕ СЪФОРУМЦИ, обогатете вижданията си- ирен, пеевски, местан, доган, ердоган, жълтур :idea: ...

Пак ще те приканя:дай малко факти , със словесни диарии не става.
Кажи нещо за Зеки Байрям, Левент Назифоглу.
Ходихте ли да биете чела на килимчето в джамията да Ви купят?Ходихте!

Изображение

Купи ли Ви Зеки ага?Купи Ви!

Изображение
Това са факти.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 24 фев 2015 21:33

Brabam написа:Да бе, не съм знаел. Знам,че за всичките ти нещастия в живота са виновни жАлтити. Това ми стига :lol:

Знаеш ли защо спечелих този форум :?: Защото искрено се забавлявам и забавлявам и всички без вас :) Вие ми носите усмивки...

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 24 фев 2015 21:40

Ние не отричаме, че е имало Левент, твърдим обаче , че той не може да се сравнява с пеевски, човекът на който се кланяте 5-та година, лице на антибългарска партия дпс :idea: цветан василев и пеевски съдружници, остави го пеевски и БотевЪ затъна, ЗАЩО ТАКА, Ние сами си изгонихме небългарите, аз лично съм прескачал огради в 04 00 сутринта да пиша със спрей на Лаута, защо вие и днес ги подкрепяте, начело с ирен кръстева, на която се молите на килимче около джамията...

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 24 фев 2015 21:57

mark1926 написа:Знаеш ли защо спечелих този форум :?.

Кфо си спечелил бе гном?
Наградата Урод на годината,ахаххах, че па и се гордее с тва...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 24 фев 2015 22:18

mark1926 написа:Ние не отричаме, че е имало Левент, твърдим обаче , че той не може да се сравнява с пеевски, човекът на който се кланяте 5-та година, лице на антибългарска партия дпс :idea: цветан василев и пеевски съдружници, остави го пеевски и БотевЪ затъна, ЗАЩО ТАКА, Ние сами си изгонихме небългарите, аз лично съм прескачал огради в 04 00 сутринта да пиша със спрей на Лаута, защо вие и днес ги подкрепяте, начело с ирен кръстева, на която се молите на килимче около джамията...

Стегни се бе пич, ще направиш някой инфаркт и няма да можеш да доживееш повторното и окочателно закриване.
А е толкова скоро...
Няма да се налага повече да прескачаш никакви огради.
Паралелният свят, който си си измислил и в който живееш, скоро ще рухне.
Тези мантри за пеевски и дпс нали знаеш къде?Пак там, при нежния, докато се лъжете как сте "Спортклуб".
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 24 фев 2015 22:42

mark1926 написа:
Brabam написа:Да бе, не съм знаел. Знам,че за всичките ти нещастия в живота са виновни жАлтити. Това ми стига :lol:

Знаеш ли защо спечелих този форум :?: Защото искрено се забавлявам и забавлявам и всички без вас :) Вие ми носите усмивки...

...като говорим за забавления,няма спор кой е най големият КЛОУН във този форум,където съвсем заслужено и без конкуренция си най добър...Момент да си взема,нов плик с пуканки и можеш да продължаваш със следващото изпълнение... :mrgreen:

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 25 фев 2015 08:14

mark1926 написа:

Пий едно нес-кафенце, нали такова си обичал, а и си призна заедно с повечето ти събратя, че никога не сте чували марката на новия ви спонсор 8-) А и как да сте, след като се видя, че пари за едно смс-че няма, камо ли за няколко, колкото струва едно Или :mrgreen:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 фев 2015 10:03

Поредна тема с потенциал 8-) Банкерите налазиха, техния шаман Градев, който никога не дължи, винаги на него имат да дават :lol: , казал, че няма смисъл да плащат :lol: Да смятаме ли, че лятото се насочвате към Пазарджик за нова ракета-носител :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 25 фев 2015 10:09

boabbb написа:Градев, който никога не дължи, винаги на него имат да дават

По ирония на съдбата точно вас осъдиха тея дни на едни 300 и кусур хиляди евро дължими на въпросния Градев.
Кажи сега, не е ли жалка работа да си просто,неуко кюстендилско циганско прасе и съдбата ден след ден да се гаври с теб по най-разнообразни начини?
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Върни се в “Ботев”