Време ли е Вуцов да си тръгва? АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Re: Време ли е Вуцов да си тръгва ?
Аз като написах тука, че от тоя и чеп за зеле не стааа когато го назначихте и е треньор само и единствено заради баща си. Тука ми се смеехте, Вуцан е пълен некадърник, но некадърник връзкар! Проблема е, че в България нивото е такова, че няма много по-добри от него. Нивото е скандално ниско и треньорите ни са на ниво физкултурници всичките до един, с изключение на 2-ма или 3-ма.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Графът написа:до ся коментарите са само от индивиди, които не са били на мача. аз пък видях как за малко вили не удари инж иванов. червеният картон обърка постройката на отбора и това доведе до загубата. неадекватен съдия, неопитни футболисти и къса пейка , са основните причини да загубим. чука, ако ги беше наказал сам срещу вратаря и бе дадена дузпата за блъскане с двете ръце, мачът си отиваше в друга посока
Кой съдия? Този дето даде жълт вместо чист директен червен картон,където побърза да изравни играчите или дето отмени чист гол на Левски? За този ли става дума или някой друг мач си гледал?
dembi написа:Графът написа:до ся коментарите са само от индивиди, които не са били на мача. аз пък видях как за малко вили не удари инж иванов. червеният картон обърка постройката на отбора и това доведе до загубата. неадекватен съдия, неопитни футболисти и къса пейка , са основните причини да загубим. чука, ако ги беше наказал сам срещу вратаря и бе дадена дузпата за блъскане с двете ръце, мачът си отиваше в друга посока
Кой съдия? Този дето даде жълт вместо чист директен червен картон,където побърза да изравни играчите или дето отмени чист гол на Левски? За този ли става дума или някой друг мач си гледал?
Факт е че днес съдията неднократно поряза Левски а след това сините си го изкараха над грозно слабият и абсолютно нищо не можещ в този мач отбор на домакините.
sandi74 написа:dembi написа:Графът написа:до ся коментарите са само от индивиди, които не са били на мача. аз пък видях как за малко вили не удари инж иванов. червеният картон обърка постройката на отбора и това доведе до загубата. неадекватен съдия, неопитни футболисти и къса пейка , са основните причини да загубим. чука, ако ги беше наказал сам срещу вратаря и бе дадена дузпата за блъскане с двете ръце, мачът си отиваше в друга посока
Факт е че днес съдията неднократно поряза Левски а след това сините си го изкараха над грозно слабият и абсолютно нищо не можещ в този мач отбор на домакините.
Като си прав,прав си!
dzhambov написа:sandi74 написа:dembi написа:Графът написа:до ся коментарите са само от индивиди, които не са били на мача. аз пък видях как за малко вили не удари инж иванов. червеният картон обърка постройката на отбора и това доведе до загубата. неадекватен съдия, неопитни футболисти и къса пейка , са основните причини да загубим. чука, ако ги беше наказал сам срещу вратаря и бе дадена дузпата за блъскане с двете ръце, мачът си отиваше в друга посока
Като си прав,прав си!
бях точно на линията - засада имаше на 300% - излагате се
Achtung_Juden написа:Цецо Чука написа:Achtung_Juden написа:За вас е нормално да падате от Левски, не знам какво се пените толкова...
Да падаме от Подуене в Пловдив ли бе?
Кое му е нормалното?Ти на колко години си?На 15?
Да падате от Левски на Строежа или в село Коматево или където и да е другаде е нещо нормално.
Па земи пОгледни статистиката за домакинските мачове,па тогава пляскай глупости,аман от малоумни дечурлига..
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
saffron написа:Цецо Чука написа:Achtung_Juden написа:За вас е нормално да падате от Левски, не знам какво се пените толкова...
Не се знае дали той е на 15 , но ти най вероятно си на 2 годинкищом незнаеш , че нямахте победа в Пловдив повече от 17 години
В София да не говорим
Рапон,в ерата на Селския много отбори могат да се похвалят с добра статистика,само че аз гледамфутбол от по-отдавна ако се сещаш...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
до червения картон стояхме добре,ако чунчука си беше вкарал положението сега нямаше да я има тая тема ама тва е футбола.васев за пореден път се вижда че не става за бек и пак с елементарните нарушения.призовавам небългарите да си гледат отборчето и да не коментират по големите отбори 

Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
Цецо Чука написа:saffron написа:Цецо Чука написа:Achtung_Juden написа:За вас е нормално да падате от Левски, не знам какво се пените толкова...
Не се знае дали той е на 15 , но ти най вероятно си на 2 годинкищом незнаеш , че нямахте победа в Пловдив повече от 17 години
В София да не говорим
Рапон,в ерата на Селския много отбори могат да се похвалят с добра статистика,само че аз гледамфутбол от по-отдавна ако се сещаш...
Че колко по-отдавна? Все пак сте създадени-2010?
- damyanov1963
Цецо Чука написа:saffron написа:Цецо Чука написа:Achtung_Juden написа:За вас е нормално да падате от Левски, не знам какво се пените толкова...
В София да не говорим
Когато 17 години си падал от един отбор, да се оправдаваш с някакъв "селски" си е направо селско

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч