Песен на агитката на Ботев на мач в Испания - кой,кого?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Re: Песен на агитката на Ботев на мач в Испания - кой,кого?

Мнениеот Dexter Lord » 26 окт 2014 15:01

spartaka написа:Реших да пиша за пръв път във форума на съгражданите като създател на тема, поради един интересен факт. В момента гледам пряко срещата между Майорка и Сабадел от втора испанска дивизия (понеже симпатизирам на "островитяните" в Испания) и какво дочух! Абсолютно същата песен от една от репертоара на феновете на Ботев я слушам и на този мач и ми стана интересно, явно някой я е "откраднал"? Или феновете на Ботев или тези на испанците? Като е малко вероятно нашето първенство да е толкова популярно в чужбина, а и тези на Ботев да са я взели от Майорка точно, явно този рефрен се ползва и от други агитки ;) Който иска да се увери да си пусне въпросния мач и да споделя мнения, аз не мога да ви посоча песента, защото както се вижда съм привърженик на друг пловдивски тим и "творчеството" на запалянковците на Ботев не ми е много познато. Айде приятни моменти пред телевизорите, че вънка не е много за човеци :)

Хем си познал песента, хем не можеш да кажеш коя е. Ти си супер комплексиран тип.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 26 окт 2014 16:14

Dexter Lord написа:
spartaka написа:Реших да пиша за пръв път във форума на съгражданите като създател на тема, поради един интересен факт. В момента гледам пряко срещата между Майорка и Сабадел от втора испанска дивизия (понеже симпатизирам на "островитяните" в Испания) и какво дочух! Абсолютно същата песен от една от репертоара на феновете на Ботев я слушам и на този мач и ми стана интересно, явно някой я е "откраднал"? Или феновете на Ботев или тези на испанците? Като е малко вероятно нашето първенство да е толкова популярно в чужбина, а и тези на Ботев да са я взели от Майорка точно, явно този рефрен се ползва и от други агитки ;) Който иска да се увери да си пусне въпросния мач и да споделя мнения, аз не мога да ви посоча песента, защото както се вижда съм привърженик на друг пловдивски тим и "творчеството" на запалянковците на Ботев не ми е много познато. Айде приятни моменти пред телевизорите, че вънка не е много за човеци :)

Хем си познал песента, хем не можеш да кажеш коя е. Ти си супер комплексиран тип.

Ха така! Как го затапи!
Пичове, като гледам какви откровени лъжи се пишат от мурмани, бпфк-ейци и други индивиди, започвам да си мисля, че наистина сте от скоро в Пловдив!!!! Накрая ще вземе да се окаже вярно това за опорните ви точки и троленето! Нещо, което смятах за невъзможно и низко дори и за вас, започва да ми вижда все по-вероятно! Просто 30-те сребърника са станали 31! Жалко, много жалко!
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 26 окт 2014 16:57

Thurman Murman написа:От 1936 пр.Хр. я пеем... Ти правиш ли разлика между това някой да си мънка нещо вкъщи на ГеСеЕм-а и това цял стадион да запее някоя песен?
Айде да не отваряме сега и дума за това колко дизайна открадна невестулката, душейки като хрътка в нашия форум :idea:

От 681-ва сте си тук! От хан Аспарух :lol: И всички гласувате за една партия, ДПС, защото Локомотив ви страхува :lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 26 окт 2014 17:02

БПФК написа:Черни човече, това, че сте толкова активни в нашия форум, че дори сте го вдигнали до топ 5 на форумите на гонг ми е достатъчно за да категоризирам жалките ви душички като живеещи единствено да мразите жАлтитИ!
Тук три циганета пишете повече постове и отваряте повече теми за нас отколкото ние самите, радвам се, че осмисляме жалкото ви съществуване!

Цигани сте, да:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sJNITm0Oe7c[/youtube]

Абсолютно оригинална песен имате тук: елелелелелее ботееееев пловдив :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
И почти си стигнал до фундаменталната истина - по принцип никой не се интересува от вас! Интересни сте само на нас няколко дни преди мач с вас! #каквасъдба #вториотборнаПловдив
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 26 окт 2014 17:11

Затова на всеки мач пеете за нас,затова постоянно киснеш в нашия форум,затова имаш мнение във всяка наша тема,затова имате 16 страници за нас във вашия форум,Смехурко :mrgreen:
#третияотборнаПловдив
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 26 окт 2014 17:12

wannabe написа: Локомотив ви страхува

Факт, циганите наистина ме страхувате! Ако не беше толерантността към тях(вас), такива като теб щяха да ги настъпват като хлебарки в денят, в който се появят на бял свят.
Ако не беше толерантността към тях(вас), ти нямаше да имаш първи братовчеди за родители и може би някой ден, след много упорит труд и интеграция, щеше да се издигнеш до шофьор на камион от Чистотата. Може би...

Изображение

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 26 окт 2014 17:37

slash1912 написа:Затова на всеки мач пеете за нас,затова постоянно киснеш в нашия форум,затова имаш мнение във всяка наша тема,затова имате 16 страници за нас във вашия форум,Смехурко :mrgreen:
#третияотборнаПловдив

Именно :lol: Защото имаме мач с вас пиша в ебола форумът :lol: Извинявам се, щом се определяте като трети отбор :lol:
88 години СЛАВА

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 26 окт 2014 17:49

А след мача -черно/бяла тишина :oops:
1.Ботев
2.Спартак
3.... 8-)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 26 окт 2014 18:03

wannabe написа:
slash1912 написа:Затова на всеки мач пеете за нас,затова постоянно киснеш в нашия форум,затова имаш мнение във всяка наша тема,затова имате 16 страници за нас във вашия форум,Смехурко :mrgreen:
#третияотборнаПловдив

Именно :lol: Защото имаме мач с вас пиша в ебола форумът :lol: Извинявам се, щом се определяте като трети отбор :lol:

Ба, вярвай ми, щеше да ме е срам да сме от един и същи отбор с теб. А ти ако искаш и 150-ти ни сложи.
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 26 окт 2014 18:11

Оставям ви в забвениние :lol: :lol: вие си обяснявайте колко сте интелигентни :lol: унтери :lol: :lol: :lol:
88 години СЛАВА

Върни се в “Ботев”